Перегляд Повної Версії : jaguar xtipe 2.0 tdi до мінімуму шум
привіт всім, у мене є Jaguar, що пі? ке Jaguar ? ford... цей автомобіль ? був замінений і натягни ремінь паразитний верхній пояс і акумулятора автомобіля при включенні клімат корости і натяжитель я не знаю, pi? dv битися головою якої клини см вирішити цю проблему? заздалегідь спасибі
пристрасть двигунів
01-03-2014, 15:22
cinqueturbo
01-03-2014, 15:23
Шків демпфер на генератор.. і вирішити в одну мить..
двигун ? те, mondeo 3 прости ciqueturbo см мона шків демпфер існує шків ви можете зібрати в кель'генератора?
cinqueturbo
01-03-2014, 21:39
двигун ? те, mondeo 3 прости ciqueturbo см мона шків демпфер існує шків ви можете зібрати в кель'генератора?
Ne або зроблені на пару,
і чи усунути зі шківами smorzartici генератора,
7272
не, я від частини їх коду INA або вивести, але старий шків легко пристосовується..
blackwolf76
01-03-2014, 23:08
Ті жокея ne обмін na припливу... Просто відчувати автомобіль в рух, яке мені діло, якщо заблокована чи ні.
blakwolf авто Jaguar не мають ремінний шків демпфер тут ми говоримо про змінити, а завдяки cique turbo завтра provedal? в установка шків
blackwolf76
03-03-2014, 00:17
blakwolf авто Jaguar не мають ремінний шків демпфер тут ми говоримо про змінити, а завдяки cique turbo завтра provedal? в установка шків
Не я ніколи не потрапите jaguar і все одно я не розумію, що ви говорили, змінювати вихідної системи. Цей мод я зробив на 166 та 156 jtd першої серії.
спасибі cinqueturbo проблема вирішена cn шків mondeo 3 d я сподіваюся, що ви можете повернути користь у майбутньому;)
cinqueturbo
04-03-2014, 14:48
І що я зрозумів :p