Перегляд Повної Версії : Думку карта C2 VTS
Машиніст
28-02-2014, 22:49
Привіт всім, я хотів думку від кого більше? експерт, якщо я роблю добре, або-дороги з допомогою цього відображення.
Файл ori: https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?269-C2&p=84714&viewfull=1#post84714
Mod: 7248
giannimini
01-03-2014, 20:32
ін'єкції ви smagrito, тому що, як сказав в іншій-обговорення значення вище smagriscono менше насичують дійсно на високих, якщо відкрити machcina у 3d, ви розумієте, що значення decrescono значно..., отже, зменшує кількість valiori якщо ви хочете змастити...
вартість бензину в обмежувач ? занадто високий, симптом того, що ти худий максимум обертів... відомі оригінальні машини це що?
так само для вприскування при повному навантаженні
идему для збагачення при прискоренні, я думаю, що так smagrisci, а також на 3 карти
метелик електронна, я не знаю, copsa ви rifersicono значення. якщо ? швидкість? відкриття і закриття, або ще щось... я не у виробництво, збитки і просто.
витратомір повітря, занадто багато солі repentivamente як значення... може бути ? картку і швидкість? метелики... не виробництво, збитки, навіть
аванси.-.. be значення піднімаються, отже, змушують мене думати, що на низьких оборотах тягнуть, щоб мати machcina-й? готовий і до високих розслаблені, тому вам необхідно vedertela ти... я повинна була amcchina тільки натиснувши цю карту і дає значення менше якийсь момент... якщо автомобіль ? pi? готовий це означає, що ви поклали авансів-й? витяг заднім числом нічого... спробуйте змінити, може бути, тільки ті, близько 4000 оборотів, щоб спробувати машину і eventualmnete зверніть увагу на зміни в
так само заздалегідь виправлення, які повинні бути ті ж, що в теорії
обмежувач крутного моменту збільшує значення змінної p? все для того, щоб не мати машину ущемленою, але ? завжди потрібно спробувати, я спробував би я з 10% (у відсотках).
ін'єкції брак, а також у відсотках, в той час як заздалегідь фіксованих значень
обмежувач оборотів залиш його, а також оригінал бачив ? 7000
однак на бензин у нас повинні бути обережні, щоб я прямо зараз мене limiterei змінити тільки заздалегідь, до 4000 5000 оборотів, щоб побачити, як іде... і потім для ін'єкцій той не працює інтернет, просто перевірка лямбда таким чином, щоб перевірити карбонізації.
якщо оборотів худий ? одна справа, якщо про з авансів дуже виховані ? інший... якщо аванси занадто товстий, тому... не передбачати ніколи багато. повернути передоплату ? гірше, перетворити худі.
якщо scoppietta після карта ? симптом паливної худий, і/або занадто раннє, так що не бути щасливим... :-)
дайте мені знати, як вона закінчиться.
я хотів би зробити так.
fabiovts88
01-03-2014, 20:42
привіт машиніст у нас же автомобілі ? а я намагаюся навчитися зіставляти л бензин автомобіль гріх .. ке я не можу побачити свій файл...
я хотів зрозуміти все значення в теорії дають і негативної, так і заздалегідь, що ін'єкції вірно?
giannimini
01-03-2014, 21:15
Щоб дати бензин і дострокових думаю, так. Потім, щоб мати carburaione-й? жирна та заздалегідь-й? чи готові ви
Але, враховуючи, що карту уприскування c'? заздалегідь дають зростання значення залізти оборотів і навантаження cre? що:
Для прогнозування на цій машині є менше значення, ніж ті, розумієш думки в таблиці
? для змащення братися значення вище видно, що на оборотах вище, ніж у теорії служниця-й? бензин
На даний момент я вважаю, що це протилежне тому, що радив.
Значення, що перевищують заздалегідь diminuii в пунктах, а не відсотках передбачають
Більш високі значення, виражені у відсотках, для inizione насичують
Крім того, ви бачили, що обмежувач ? pi? 700
? в таблиці значення в кінцевому підсумку в 6000?
Добре від 6000 піднятися ебу бере зорі, що закон до 6000, так що будьте уважні ті,
Якщо вам потрібно передбачати або carburar 6000 блок управління легкої ті ж Альпи до обмежувача
Вибачте за граматичні помилки, але я пишу з мобільного з автозаміна :-) вибачте ще
коментар зіставлення поданих у першому вісь,
коментарі в тому порядку, в якому вони виникають, наприклад, адреси
аванси живлення: ви змінили зустрів? навантаження на. у entit? ? прийнятно, але ви б, пі? ефективність також підвищує pi? низьких навантаженнях.
зміна стосується 2 карти однакові, ніякої корекції заздалегідь змінено.
відображення датчик витрати повітря: марно змінити
відображення педалі: не розумію, чому? були зменшені
відображення крутного моменту: трохи збільшена, як просто, мабуть, єдина зміна, яка змушує вас відчувати, що-то.
відображення паливної: ви smagrito злегка, не боляче, але вважає, що паливні оригінал ? gi? добре. а в цій карті немає точки повинен бути менше 80h.
відображення витрат повітря, дросельної заслінки : не потрібно чіпати
????відображення паливної?????: не чіпати
я не бачу штрихи на обмежувач оборотів (може бути, я ? біг)
крім того, мені здається, що деякі перетворення, які написані у 8-бітне ви зміните 16bit
ви щось виправити.
шкоди не зробити, але трохи порядку там далеко? добре
fabiovts88
01-03-2014, 21:36
зміни правильні, але:
кут випередження запалювання ти переїхав трохи, і було б краще змінити навіть при низьких навантаженнях
карбюризация ви занадто розмиті, до того, що ви втратите потужність її мало, йде вже? добре
2? карта паливної не йде дістанеться
ну обмежувач, про нас думаєш ти, для мене надто багато.
карти педаль йдуть не поменшало, крім того, змінити ? у entit? непомітно
giannimini
01-03-2014, 21:48
аванси живлення: ви змінили зустрів? навантаження на. у entit? ? прийнятно, але ви б, пі? ефективність також підвищує pi? низьких навантаженнях.
відображення крутного моменту: трохи збільшена, як просто, мабуть, єдина зміна, яка змушує вас відчувати, що-то.
відображення паливної: ви smagrito злегка, не боляче, але вважає, що паливні оригінал ? gi? добре. а в цій карті немає точки повинен бути менше 80h.
крім того, мені здається, що деякі перетворення, які написані у 8-бітне ви зміните 16bit
ви щось виправити.
Привіт Sergio, ви згодні зі мною розмову, що збільшення значення упорскування на цій карті ви відгодовує і не smagrisce, як переконані деякі, і збільшення значення заздалегідь, ви почнете?
Якщо збільшити навантаження значення уприскування палива, що заздалегідь піднімаються, не буде думати, що aumetare навантаження і обертів двигуна, хочу повернути-й? жиру і менше витягнув досягнень?
Тому, якщо збільшення значення уприскування ingrassi, якщо ви підвищите ті, що раніше затримки.
Як ти, принаймні, від того, як ви написали, ви зробили навпаки, тепер я повинен відкрити карту з комп'ютера, щоб побачити,
Машиніст
01-03-2014, 22:15
ви щось виправити.
Дякую за поради sergiot, завтра корекція карт не так, і я відправлю новий файл. Я зробив трохи confuzione з карти!!! :rolleyes:
fabiovts88
01-03-2014, 22:42
то педаль треба давати більше очок, nn менше... см уприскування торкання sl l словами парз? х інших у деяких може у вас низькі обороти.. в понеділок увечері навантаження карту зробив зареєстрований в моєму місті.. я відомо, що на 6000 оборотів здається, що тут має влади..
giannimini
01-03-2014, 22:54
Але потім pe змастити знімають окуляри? І, щоб передбачати те ж саме?
Не здається вам дивним?
Як коли-небудь значення, як раніше, що сумішоутворення піднімаються залізти навантаження на двигун і оборотів?
Хлопці, якщо зняти очки в таблицю уприскування smagrite на мій погляд,
Так само для заздалегідь, якщо зняти окуляри, раннє...
Спробуйте, змінивши одну карту за раз, по-моєму ? cos?
Потім, просто намагаюся si pu? зрозуміти що-то...
fabiovts88
02-03-2014, 02:11
я в моїй відомо, що в паливній точки, наприклад, залізти обертів зменшують то ж для l заздалегідь
я зробив інший-під поради, які ти дав мені, скажіть, що ви думаєте, якщо є
7273
Якщо збільшити навантаження значення уприскування палива, що заздалегідь піднімаються, не буде думати, що aumetare навантаження і обертів двигуна, хочу повернути-й? жиру і менше витягнув досягнень?
спокійно, ви робите приймати від "безумство modificandi" погані хвороба, яка змушує вносити зміни навіть там, де не потрібно.
увагу, що я не відповідаю, з використанням ваших інструментів (я думаю, ecm), що я не я.
коли я даю імена відображень та функцій, описую те, що є насправді, не використовувати ці химерні назви, які використовують ecm ( але не менше 20% праві) і я не знаю, яким осі ve представляє їх
і крім того, завжди пам'ятайте, що блоки управління і перетворення потрібні, щоб добре працювати двигуни, і не так, як здається " двигуни потрібні, щоб виправдати те, що ? написав у відображенні"
я в моїй відомо, що в паливній точки, наприклад, залізти обертів зменшують то ж для l заздалегідь
у цьому випадку c2, про який ми говоримо
досягнення: збільшення точок збільшує заздалегідь
сумішоутворення: " карти, які ви можете редагувати", щоб відгодувати, вони зменшують бали.
Машиніст
02-03-2014, 12:05
7274
fabiovts88
02-03-2014, 12:31
хто перевірив мій останній мод? я хотів би знати .. це річ, дати значення, навпаки, тільки bosch me? см я можу зрозуміти, коли і чи не так?
Машиніст
02-03-2014, 12:35
Я знаю, що це правило поширюється на всіх bosch сім'ї, M, ME, MD, МЕД, РИС і т.д...
fabiovts88
02-03-2014, 12:42
ook добре знати.. ти дав поглянути на мою карту?
Машиніст
02-03-2014, 12:44
На жаль, у вашій ситуації, і я поки не можу скачати вкладення!!! :(
fabiovts88
02-03-2014, 12:46
шкода ... чекаємо думки :) :) давайте подивимося, якщо ми помітили це
giannimini
02-03-2014, 15:46
спокійно, ви робите приймати від "безумство modificandi" погані хвороба, яка змушує вносити зміни навіть там, де не потрібно.
увагу, що я не відповідаю, з використанням ваших інструментів (я думаю, ecm), що я не я.
коли я даю імена відображень та функцій, описую те, що є насправді, не використовувати ці химерні назви, які використовують ecm ( але не менше 20% праві) і я не знаю, яким осі ve представляє їх
і крім того, завжди пам'ятайте, що блоки управління і перетворення потрібні, щоб добре працювати двигуни, і не так, як здається " двигуни потрібні, щоб виправдати те, що ? написав у відображенні"
у цьому випадку c2, про який ми говоримо
досягнення: збільшення точок збільшує заздалегідь
сумішоутворення: " карти, які ви можете редагувати", щоб відгодувати, вони зменшують бали.
Заздалегідь паливної? Не ? кут випередження запалювання свічки, що і таблиці?
Я знаю, що це правило поширюється на всіх bosch сім'ї, M, ME, MD, МЕД, РИС і т.д...
немає тільки для me3!!!!!
Заздалегідь паливної? Не ? кут випередження запалювання свічки, що і таблиці?
вибачте, не вистачає точки після приїзду.
сумішоутворення: ? інша тема
fabiovts88
02-03-2014, 19:07
немає тільки для me3!!!!!
потім тільки, щоб цей блок управління варто мови, про що говорилося вище !
sergiot у вас, випадково, дали подивитися на мою останню карту? чи знаєте ви дати мені деяку інформацію, якщо так добре?
giannimini
02-03-2014, 19:37
Тільки на пк, контроль охоче
Потім очей збільшити значення надходить в карту впорскування
? розслабляє в карту досягнень запалювання
Виправимо, якщо я помиляюся
Однак bench? має відмінні conoscebze автоспорту
З ecu, ви повинні бути обережні
Якщо у вас є afr ви не можете побачити ніколи, якщо ingrassi або smagrisci, на слух і важко помічаючи цього
Очей, змінюються поступово, особливо аванси і спробуйте і спробуйте ще раз їй постійно
fabiovts88
02-03-2014, 19:48
я не afr і не читає, навіть не діагноз, як я роблю? скільки повинно бути на 14?
giannimini
02-03-2014, 20:41
Або покладіть obd Bluetooth, який працює з torque для android
Або wi-fi для iPhone, але додатка за додаткову плату
Або постав тестер і напруга першої лямбды
Або хороший діагноз
Або afr gauge, які ви купуєте на ebay за 60!євро приблизно
Є також те, що їм читають їх лямбда-зонди
Те, дешеві читають з лямбда-низька напруга oroignalo але не у великих масштабах, званих також широкосмуговий
Зробіть ви ;-) з тестером ? шлях pi? ecobomica, мені здається, висока напруга, так і жирний, низький, худий,
Говорити про це з підготовчих пошук на форумі, ви знайдете все, що
Ваш зонд якщо я не помиляюся, працює в 2 або 3 томах професійних. В напругах пі? високі, але читати безпосередньо значення, а не напруга.
fabiovts88
02-03-2014, 20:45
sergiot у вас, випадково, дали подивитися на мою останню карту? чи знаєте ви дати мені деяку інформацію, якщо так добре?
я тобі відповів вчора ввечері з пост n 7 стор. 1
7274
я бачив ваше зміна step2. ти отримав хороші поради, на передоплату можна було зробити щось більше? у районах, не змінені.
для навуглерожування, що має значення ти повернулася оригінальний, той, який ви залишили змінена вам не потрібно, не працює.
карти педалі в бік, але право, звертати увагу на максимальні значення карти. ви ніколи не повинні перевищувати значення pi? високий gi? написав карті орі. ви в небезпеці з ладу. максимальна вартість карти відповідає 100% - й? тому тільки беззаконня і не має сенсу.
Машиніст
02-03-2014, 21:23
ОК, ідеальним, то я роблю ще один крок!!! Велике спасибі епр поради!!! :)
7282
7282
ок, cos? пу? йти добре. вплив на керування не буде? вражаюча річ, але зміни все в тому сенсі, право
Машиніст
02-03-2014, 22:15
giannimini
02-03-2014, 23:25
smagrendo і прогнозування повинна бити пі? в голові
Машиніст
02-03-2014, 23:38
На турбо бензин я знаю, що аванси і краще не торкайтеся до них, і так я і зробив. У той час як для ін'єкцій в теорії я зняв потім змастити, але не знаю, чи варто поговорити про це ecu... справа в тому, що тепер не подає більше... bhooo в будь-якому випадку краще не ходити, занадто багато не по Темі, максимум-про них ми поговоримо в обговорення, що я lincato раніше!
fabiovts88
03-03-2014, 00:35
але якщо я хотів би дати більше бензину на високих обертах ... відчуваю себе млявим про високих обертів.. повторюю, я не завантажив свою карту розміщена тут, але я зробив з укладачів і відчуваю себе млявим, на високих оборотах.. як я міг зробити x вирішити? якщо в один прекрасний день мені довелося встановити розподільні вали, що я повинен рухатися ? аванси і ін'єкції?
giannimini
03-03-2014, 00:47
на високих оборотах я думаю, тьмяного виступи сумішоутворення насправді від 6000 до 7000 smagrisce якщо ви робите справи в карту уприскування, значення йдуть за спаданням, починаючи з 123 прибувши на 106, а потім до 6000, знову стає 128, отже, smagrisce до 7000-... не могли б ви спробувати поставити 105, як значення таким чином, що однорідні, як і інші інші... відчуваєте себе млявим після 6000 poer випадку? якщо ? так ? чому? не вистачає бензину...
авансові платежі замість піднімаються константи
заздалегідь виправити 5500 змінює значення, а потім ввести в normalit? 6000...
fabiovts88
03-03-2014, 00:51
спасибі, джанні , мій автомобіль, не ? оригінальний meccanicalmente монтується колектор 4-1 спортивний центр групи n з кет 200 , вихідний термінал , фільтр bmc cda з гніздом на передній панелі.і платинові свічки запалювання
у мене є сумніви на інших блоків управління, аванси дають 1 очко = 1 може заздалегідь або се формула? як наприклад, на даній 1punto = 0.75 градусів двигун
giannimini
03-03-2014, 00:58
ок, cos? пу? йти добре. вплив на керування не буде? вражаюча річ, але зміни все в тому сенсі, право
sergio, таким чином змащені і спокійно аванси. ви згодні зі мною?
міг мати migliramenti ви товстію зізнався, що тепер він худий, але також очікуючи, не вірите?
fabiovts88
03-03-2014, 01:06
але я не розумію, які ін'єкції ви повинні торкатися? парз або повного навантаження?
giannimini
03-03-2014, 01:06
спасибі, джанні , мій автомобіль, не ? оригінальний meccanicalmente монтується колектор 4-1 спортивний центр групи n з кет 200 , вихідний термінал , фільтр bmc cda з гніздом на передній панелі.і платинові свічки запалювання
у мене є сумніви на інших блоків управління, аванси дають 1 очко = 1 може заздалегідь або се формула? як наприклад, на даній 1punto = 0.75 градусів двигун
здрастуйте, фабіо мова авансів не можу вам сказати з точністю, але якщо вам не відхилятися іноді від тих, що у вас в карті не слід я кажу, не повинно бути проблем.
наприклад, якщо на 6000 оборотів покладіть заздалегідь, що у вас на 5000 об не sgasci двигун, але вам пі? готовий...? якщо аванси теж пу? цілком можливо, що стіни, і ви перебуваєте з зворотним ефектом... чому? на високих оборотах, що двигун спокійно досягнень, допомагає тримати його в пі? холодний, як температура і спокійно...
типу наприклад: якщо поставити обмежувач на 8000, щоб змусити речі треба знімати із заздалегідь pi? спокійно сенна? mureresti до і не було arriveresti ніколи... або без поршня
я думаю так, то gistamente почути думки хтось інший не шкодить, але досі видно, що не відчув ніхто, може бути, ми йдемо на правильному шляху... навіть, чому? ? майже очевидним, як і що :-)
у будь-якому випадку спасибі за нічого, з-за мене ? приємно поспілкуватися з voii і обміну думками
fabiovts88
03-03-2014, 01:09
дякую тобі, ганс! досі самотні у багатьох форумах, що ви допомогли мені зрозуміти кілька речей, на картах бензин .. тепер перо, я хотів би зрозуміти, що l уприскування йде дістанеться тільки парз або повного навантаження? тому що серхіо сказав, що не треба чіпати! не працює..
тоді правильно я педаль і дав якийсь момент більше, щоб передбачати (+ = передбачити, правильно) ??
ін'єкції я торкнувся тільки при повному навантаженні повинно бути правильним.. скажіть, вас зараз
sergio, таким чином змащені і спокійно аванси. ви згодні зі мною?
міг мати migliramenti ви товстію зізнався, що тепер він худий, але також очікуючи, не вірите?
sar? що постарів, але мені здається, я ще motorista, що означає "розслабити" заздалегідь??????
щодо змастити відповідь ти дату ти з " зізнався, що він худий"!!!!!!!
на високих оборотах я думаю, тьмяного виступи сумішоутворення насправді від 6000 до 7000 smagrisce якщо ви робите справи в карту уприскування, значення йдуть за спаданням, починаючи з 123 прибувши на 106, а потім до 6000, знову стає 128, отже, smagrisce до 7000-... не могли б ви спробувати поставити 105, як значення таким чином, що однорідні, як і інші інші... відчуваєте себе млявим після 6000 poer випадку? якщо ? так ? чому? не вистачає бензину...
зазвичай, коли мотор ? кульгав на певній швидкості? ? чому? не вистачає повітря , не вистачає бензину.
слід завжди виходити з концепції, що всі, хто працював до вас, щоб зробити зіставлення це не було безглуздо, і мав всі засоби, щоб перевірити його роботу, яка у вас.
я повторюю, що паливні оригінал ? добре, навіть якщо переносить невеликі варіації можливі з метою навчання або тренування.
в карти передоплати, які не змінені c'? корекція заздалегідь ? винахід ваших драйверів.
карти, які змінені не були виправлення, використовується нерозбавленим.
про smagrimento 7000 сьогодні ми про це, потім вам відповідати?.
дякую тобі, ганс! досі самотні у багатьох форумах, що ви допомогли мені зрозуміти кілька речей, на картах бензин .. тепер перо, я хотів би зрозуміти, що l уприскування йде дістанеться тільки парз або повного навантаження? тому що серхіо сказав, що не треба чіпати! не працює..
тоді правильно я педаль і дав якийсь момент більше, щоб передбачати (+ = передбачити, правильно) ??
ін'єкції я торкнувся тільки при повному навантаженні повинно бути правильним.. скажіть, вас зараз
навуглерожування ? визначена лише одна карта, так і при повному навантаженні, що в parzializzato. у тому сенсі, що тільки одна карта встановити все з неодружених оборотів і навантаження на максимум оборотів і навантаження.
карту parzializzato ? винахід ecm , в реальності? потрібно щось інше.
fabiovts88 карти, які ви зачепили вони правильні і в правильному напрямку
я думаю, якщо ви дивитеся інша справа, карта паливної (справжня, не має аномалії, які опишіть)
giannimini
03-03-2014, 10:34
Відпочити, заздалегідь, значить, для мене, затримала його. ? так сказати.
Щоб мати більше? продуктивність, ви повинні очікувати, тому ставити значення менше.
Якщо покласти значення вище заздалегідь, то розслабляєтеся, вибачте за затримку
При повному навантаженні і parzializzato вас говорить саме Слово, змінюється обох таблиць ;-)
Таблиці в inizione зменшення значення ingrassi і aumentandoli smagrisci.
Я не можу бачити карту, але змінює значення в залежності від того, як йде машина
;-)
Машиніст
03-03-2014, 13:25
навуглерожування ? визначена лише одна карта, так і при повному навантаженні, що в parzializzato. у тому сенсі, що тільки одна карта встановити все з неодружених оборотів і навантаження на максимум оборотів і навантаження.
карту parzializzato ? винахід ecm , в реальності? потрібно щось інше.
При повному навантаженні і parzializzato вас говорить саме Слово, змінюється обох таблиць ;-)
;-)
? точно, це мій індикація
giannimini
03-03-2014, 15:11
Він ok ok, а потім тільки зміни уприскування при повному навантаженні, і то parzializzato, що служить іншому, залишається xom'? зараз
Проте я в мій маленький я намагаюся йому допомогти, навіть, чому? sucuramente допомагає ви говорите один одному, що ви ще багато чого
Ви можете підключіть його і мати там? що чехи без casini
Ecm не ? топ-але, на жаль, тих, хто не має інших proganni повинен задовольнятися
fabiovts88
03-03-2014, 15:13
так що, хлопці, якщо я не зрозумів справжню карту для карбонізації ? цієї повного навантаження правильно?
хлопці, дивлячись на карту, зроблено від мого mapper я бачу, що він smagrito на високих обертах це що означає, що автомобіль йде менше, на високих оборотах? він smagrito 1 момент я cn ця карта в мене проблема, що перевищив 6500 оборотів здається, що не піде більше, що я повинен зробити, змастити або smagrire більше?
хлопці, розміщую карти
фабіо rp ? то mapper
інший ? що зроблено мною дайте мені пораду
giannimini
03-03-2014, 20:12
Якщо вам здається, куртка, ви можете спробувати змастити. Cio? якщо ви помітили, що до 5000 значень, а потім 6000 змінюються вражаюче спробуйте змінити значення в 6000, як вони до 5000
Якщо від 1000 до 5000 карту відгодовує продовжує товстіти навіть до 6000, має сенс smagrire?
Також, чому? значення, які у вас 6000 te li тусовках до обмежувача, інший, що smagrire, слід змастити
Просто на пк я відкриваю всі карти, що у вас опубліковано і поглянути
fabiovts88
03-03-2014, 20:28
дозвольте мені знати, джанні я знаю, що smagrendo мають кращу продуктивність
Машиніст
03-03-2014, 20:32
дозвольте мені знати, джанні я знаю, що smagrendo мають кращу продуктивність
fabiovts88
03-03-2014, 20:43
насправді в цій mapper ? була smagrita точки навіть на високих оборотах 6.000
giannimini
03-03-2014, 20:46
Насправді вже? оригінальними повинні бути дуже стрункими, і витягаєте досягнень
По продуктивності вони з паливної право
Занадто худий це погано, машина на moto 2t, якщо ви пам'ятаєте, коли toglievi фільтр повітря, вони були порожніми, безглуздими і міняв жиклер максимального пам'ятаєш?
Добре також на автомобілі ? cos?, занадто багато жиру і дуже худий, поганий продуктивності
Паливної відмінне, прагне трохи на худих (я кажу трохи) продуктивність і витрата палива кращих
Якщо не читати лямбда не можете цього ніколи не
Можна подивитися свічки, але не ? скутер, як правило, якщо вони білі ти худий, горіховий ок, а темно-коричневі жиру.
Але, щоб спробувати, вам слід вимкнути машину, кіл, майже подивитися, що вам здається млявим, якщо ви відчуваєте випробування я не зроблю це ніколи.
З Vespone я роблю, але з машиною я б не ризикнув ніколи ахаха
Удачі ;-)
Вважає, що якщо вимкнути до мінімуму, читайте навуглерожування до мінімуму. Cos? далі
fabiovts88
03-03-2014, 20:52
не знаю автомобіль, це добре, але я думаю, що через вихідний термінал кришки трохи на високих оборотах може бути?
хлопці, розміщую карти
фабіо rp ? то mapper
інший ? що зроблено мною дайте мені пораду
карту крок 3 вчора був зроблений краще. step 2, які ви ввели, сьогодні містить новий неточності, що вчора ти зняв.
карту фабіо rp містить неточності на карті педалі, як раніше. пішов уже? важкий, з урахуванням змін, +8 очок!!!, зробив менше тебе в карти крутного моменту, ні на паливній
питання: карту фабіо.rp ти вже? введення в експлуатацію автомобіля? не у детонації ???
fabiovts88
03-03-2014, 20:59
ви мапу rp ? вже немає, здається, немає, pero, мені здається, що я стіну зведений до 6200 оборотів, здається, що не було більше стрілянини! як ніколи? для авансів? як навуглерожування я помітив, що він smagrito крапки в кінці
я nontato навіть я ? пішов чер важкий з авансів.. я не хочу так!
тут ви не можете? сказати, але зміна змушує працювати, на жаль, контроль детонації, який бере передоплату і може також мати, врешті-решт, негативний вплив на бажаному.
контроль детонації пу? взяти 12? заздалегідь якщо ви робите провалюй. треба їхати туди, ніжні.
цей автомобіль ? колесо .?? які обороти двигуна при максимальній потужності? подивитися реальні документи.
fabiovts88
03-03-2014, 21:12
ви ? відпрацьованого повітря і підключає колекторів спортивних 4-1 в центрі міста з 200 осередків вихідний термінал і фільтр bmc cda і платинові свічки запалювання.. максимальна потужність, мені здається, спочатку, можливо, 6500
якщо я в цій карті геть всі досягнення до 5 балів максимальна avro збільшити вихід?
fabiovts88
03-03-2014, 21:18
тоді я зробив так з авансів більш низькими цінами ... за тобою, як піде? з того, що я в небезпеці поломки механіки?
я прочитав зараз ваше mex ... ви кажете, що краще крок 3 вчора, що це зроблено зареєстрований? як подивитися, що як раз зроблені з авансів більш низькими цінами? і цієї mapper може бути, що мене викликають розриви?
Машиніст
03-03-2014, 21:22
я прочитав зараз ваше mex ... ви кажете, що краще крок 3 вчора, що це зроблено зареєстрований? як подивитися, що як раз зроблені з авансів більш низькими цінами? і цієї mapper може бути, що мене викликають розриви?
fabiovts88
03-03-2014, 21:25
ні, не відчуваю, удари дивні, але пп я, чи що ? занадто раннє не піде, як і повинно йти walling так і високих оборотах , моє занепокоєння ? не будь поломок і цих досягнень.. що ви скажете?
fabiovts88
03-03-2014, 21:28
тому з моєї step 3 andra, безумовно, краще, ніж зроблені зареєстрований?
ви пі? безпечно і пу? бути, що-небудь і краще.
але, як сказав вчора, не сподівайтеся, чудеса
fabiovts88
03-03-2014, 22:06
я nn я хотів би розділити cn тієї, чо на.. тепер не можу поставити її на xke програму мого друга, мене блокує на запис
Машиніст
03-03-2014, 22:46
fabiovts88
04-03-2014, 00:09
мій друг, як півень v48 ke з v52 мене він заблокований для запису через obd x тепер єдине, що вдалося, і з kess v2 оригінал
Машиніст
04-03-2014, 00:15
cinqueturbo
04-03-2014, 00:24
мій друг, як півень v48 ke з v52 мене він заблокований для запису через obd x тепер єдине, що вдалося, і з kess v2 оригінал
Ви знаєте, s? був в Can-Bus або K-Line?
fabiovts88
04-03-2014, 00:25
зрозумів це і мій досвід, то я чув ще, що з клоном dell півник запис у бд і успішно
cinqueturbo
04-03-2014, 00:25
Читання в Boot Mode і завжди рекомендується ST10F275 s? я не помиляюся..
fabiovts88
04-03-2014, 00:26
я знаю, що прочитав це в can-bus і завжди намагався писати в can що-то я не знаю!?
fabiovts88
04-03-2014, 00:35
факт ? що писати правильно, але тоді коли ви йдете, щоб включити його, не більше і не робить вас більш перезаписати вихідний файл
cinqueturbo
04-03-2014, 00:41
факт ? що писати правильно, але тоді коли ви йдете, щоб включити його, не більше і не робить вас більш перезаписати вихідний файл
Мені здається, і я кажу (здається) проблема сум від симптомів, я в цьому сумніваюся..
fabiovts88
04-03-2014, 00:58
я в останній раз, а багато-перо, хто мені робив карту зробив три рази був відомий тренер закінчив також на обробку.. л машину, коли він повертав ключ був шум типу tac tac, який, здавалося, прибував від метелики
хлопці, я зробив інший, приймаючи сигнал від матвія smagrendola небагато, де мені слід
скажіть мені, ви
ще одна річ, для розрахунку градусів це ecu розрахунок правильний ? 0.75x1punto в таблиці? якщо так було в карті мій, зареєстрований на мене ritroverei з 6 градусів раніше при 6000 оборотах в хвилину
я також зробив тест по бд з torque і каже мені, ke заслінка відкривається до 75%, що це означає, що в таблиці ecm load авансових б відкриття дросельної заслінки? якщо б це було так, я б 7400 обертів близько 5.25 градусів вперед, але в наступній ін'єкції я навуглерожування орі на вулиці, що мій зареєстрований в правильному 83 load, то.. скажіть мені, якщо я помиляюся
ще одна річ, для розрахунку градусів це ecu розрахунок правильний ? 0.75x1punto в таблиці? якщо так було в карті мій, зареєстрований на мене ritroverei з 6 градусів раніше при 6000 оборотах в хвилину
читаючи відображення оригінал-27? заздалегідь приготували 33? заздалегідь.
об'єктивно, мені здається, занадто.
і потім, мені здається, ще одна помилка: карту ? була написана в 16 біт 8 біт
хлопці, я зробив інший, приймаючи сигнал від матвія smagrendola небагато, де мені слід
скажіть мені, ви
ця ? добре, тільки якісь неточності, паливної, але мало. обережним при русі миші на екрані.
fabiovts88
04-03-2014, 10:45
сержіо, а розрахунок авансових і що написано на 0.75 x 1 пункт таблиці? потім я хотів би знати історію дросельної заслінки в бд відкривається до 75% це cs означає, що в таблиці load частина більш 75 nn потрібно? я не можу зрозуміти
сержіо, а розрахунок авансових і що написано на 0.75 x 1 пункт таблиці? потім я хотів би знати історію дросельної заслінки в бд відкривається до 75% це cs означає, що в таблиці load частина більш 75 nn потрібно? я не можу зрозуміти
розрахунок заздалегідь ? зробив з допомогою цієї формули 0,75? x i точки
мова метелики я не розумію, що ви хочете сказати. метелик в бд????? таблиця load????
fabiovts88
04-03-2014, 11:14
це означає, що десь є? обмежувач дросельної заслінки.
я тобі вже? запитав, скільки коней має автомобіль і на скільки обертів
fabiovts88
04-03-2014, 11:29
оригінальне 122 до 6500 оборотів
ні, щоб зробити, ця сила не може бути обмежувач дросельної заслінки.
необхідно також задуматися про чесноти? вимірювання.
fabiovts88
04-03-2014, 11:46
але моя думка щодо таблиці ecm, що більше 75% не має сенсу міняти ? правильно?
максимальне значення тут ? 64481 може бути, це обмежувач дросельної заслінки? виправте приходить max = 65550
при редагуванні використовуй всю таблицю, то 75% ? тільки вказівка на те, що технічно ? що-то інше.
проблеми, створювані драйвер з визначення приблизної, що іноді наводять порочної культури в тих, які використовують їх без експертів.
максимальне значення тут ? 64481 може бути, це обмежувач дросельної заслінки? виправте приходить max = 65550
я не розумію, що ? в даній таблиці. мандала у вигляді графіка з адресою
fabiovts88
04-03-2014, 11:59
було правильно зрозуміти, якщо відповідало відкриття дросельної заслінки 75% load.., але не ? так
я не розумію, що ? в даній таблиці. мандала у вигляді графіка з адресою
я не знаю, як послати її з графіка , тобто, я роблю те екран в 2d?
адреса 00429e в 0042a8
тихий, не має нічого спільного
fabiovts88
04-03-2014, 12:17
ок, спасибі, так тепер моя проблема, що на високих оборотах стінами, здається, трохи, може бути з-за вихідний термінал? враховуючи, що з картою ? була smagrita трохи ...
leandro89
04-03-2014, 17:27
я хотів би зазначити, що існує функція форуму, яка називається multi-цитує використовувати ? дуже легко, це обговорення було 11 сторінок, а зараз ? скорочено до 9, чому? я об'єднав всі повідомлення, крім того, я знайшов два і три повідомлення від одного користувача, написані на відстані декількох секунд, для тих, хто читає ? повний хаос, тому, коли ми пишемо, ми трохи зусиль. дякую
fabiovts88
04-03-2014, 19:03
хлопці, у мене є маленька проблема , після її оголошення", щоб добре , я зупинився ? я залишив трохи до мінімуму ? я помітив, що вони на 1000 пострілів, поки їх не даю colpettino газу і заспокоюється в 800/850 обертів, що може бути, всмоктує повітря десь?
Машиніст
04-03-2014, 20:15
Але якщо після кидків зовсім трохи і потім зробіть стояти по мінімуму ? нормально, що для minutino міг повернути трохи більше? високих оборотів, але потім повинен повернутися вже? тільки через деякий час. Не ? що ж ти, клімат включений?
fabiovts88
04-03-2014, 20:26
немає нічого клімату горить .. через деякий час назад нас травень поодинці.. якщо немає їх робити ще один або два удари, газу та riassesta..може бути, що всмоктує повітря десь ?
Машиніст
04-03-2014, 23:47
Ммм немає nn, я думаю. Якщо ви його назад тільки після того, як витягнете ? нормально або в будь-якому випадку після використання в середніх і високих швидкостях, коли порти до мінімуму працює трохи " пі? висока потім повертається до нормального. Але ви змінили карту і ви зауважили цю проблему, чи це завжди було??
fabiovts88
05-03-2014, 00:05
я не можу поміняти карту! я не інструменти x це зробити..? карту mapper
Машиніст
05-03-2014, 12:26
Потім він зробив? Або ви помітили тільки зараз?:confused:
fabiovts88
05-03-2014, 12:45
якщо я правильно пам'ятаю, я тому, коли я поставив на карту.. але не хотілося б помилятися
якщо я правильно пам'ятаю, я тому, коли я поставив на карту.. але не хотілося б помилятися
як є-то причин карту, є зміни, які створюють цю проблему.
ви не повинні турбуватися, ? цілком нормально і пу? залежати від температури масла, що високі після тиради.
але ? природно, ви не повинні шукати порушення.
Машиніст
05-03-2014, 13:25
як є-то причин карту, є зміни, які створюють цю проблему.
ви не повинні турбуватися, ? цілком нормально і пу? залежати від температури масла, що високі після тиради.
але ? природно, ви не повинні шукати порушення.
fabiovts88
05-03-2014, 14:09
ок, спасибі, хлопці :)
хлопці, у мене питання, задавши собі!
якщо б мені довелося встановлювати кулачки спортивного профілю дорожнього руху, макс, як я повинен себе вести з авансів в карту? видно, що вже зараз були змінені?
ви можете розглянути деякі зміни в паливній, але на передоплату не робити інших змін
fabiovts88
10-03-2014, 20:32
так заздалегідь? живу, як ? прямо зараз? см карбонізації, як я повинен себе вести smagrisco або відгодівлю?
змастити або smagrire залежить від нових кулачки, які ви хочете встановити, і від їх фаз газорозподілу.
легко, що в районі необхідно smagrire в інший, потрібно змастити. але без інформації ви не можете? передбачити, де і як.
fabiovts88
10-03-2014, 20:52
ви хочете знати, стояки і ступеня оригінальні і тих спортом?
чому? обіцяти нам? що ви можете? робити???
якщо у вас ці відомості comunicale.
необхідно знати:
підніміть, широта в градусах і газорозподілу обидві камери, оригінал і новий.
крім того, автомобіль має датчик витрати повітря або датчик тиску?
fabiovts88
11-03-2014, 13:40
я не зрозумів першу частину вашого повідомлення, що я обіцяв? а після місце, всі параметри кулачків а є датчик тиску
привіт, я хотів би знати інформацію з airbox серії з панелі bmc навуглерожування я повинен змастити або smagrire? хто може мені допомогти?
ніхто не знає, як мені допомогти?
fabiovts88
23-06-2014, 15:25
Привіт, я хотів би знати, бачив, що, можливо, effettuero це зміна.. якщо trasmormo мій автомобіль від наддуву на турбо, як я керую останнім з л електроніки серії?без змонтувати повністю програмовані?
якщо оригінальний автомобіль ? всмоктується, не можете думати, керувати турбо з електронікою, яка не забезпечує. в ебу функції не існує.
у цих випадках turbo пу? покласти, але йде наказав по-старому, з механічними регулюваннями, нерухомі.
альтернатива ? той, який у вас вже? показано, електроніки нової і присвячена. тільки питання вартості.....
fabiovts88
23-06-2014, 16:49
Як я і думав спасибі sergiot
fabiovts88
23-06-2014, 21:17
я зробив нову карту для моєї c2 vts, як вам здається?
fabiovts88
02-07-2014, 16:20
Хто-небудь знає, якщо і зроблено добре? як abticipi я дав йому трохи на високих обертах, якщо немає стіни, і тут йде ... що ви думаєте