Перегляд Повної Версії : 118 d потужністю 122 л. с. і 123d від 200 л. с. і півник " та " titanium"
giannimini
28-02-2014, 22:03
привіт, хлопці, я вам скажу, що я зробив, і дайте мені кілька порад, якщо хочете.
тоді: мій друг має 118 d 122 лз, читаю фюле, я відкриваю його з титаном і почала порівняти її з файлу gi? співставляється в x3 від 150cv яких я не оригінал.
почала змінюватися: збагачення при прискоренні, тиску турбо, тиску в рампі і всі інші різні карти, працюючи у відсотках, і діючи так, як для presisone rail, тиск турбо, відсоток близько 10%
таким чином, я отримав значення, схожі на карту x3 gi? на магнітній стрічці.
також обмежувачі тиску і крутного моменту li, я з тією ж системою.
навантаження карту в машині, і механік каже мені, що машина, здається, ніколи не вступають в парах.
добре, див. файл ori його укладачів, завантажити його на і машина йде краще.
відомо, з титаном, що ця карта має тиск в магістралі rail та турбонаддув збільшена лише на 1%, а значення збагачення прискорення збільшилося приблизно на 300%... не ? збільшення занадто безглуздо?
що відповідає цій карті titaium? на coswa діє? щоб дати все це покращення?
як ніколи з моєї картки з rail та турбонаддув збільшується на 10% машина ходила менша від оригіналу? ходив у recovery? я збільшив теж випадково?
зараз devonoportarci один 123 d, на якому у нас opi? часу, щоб працювати, і ми хотіли б покласти ті ж кроком з титаном карту, яка на 118d ? пішов добре, не палити і рогне різних.... у вас є кілька порад з цього питання?
спасибі всім, як зазвичай, для наявності.
ps: але якщо на карту 118 d 122 л. копіюю ті ж таблиці 118 нова с 143 к. с. я не повинен мати таку ж потужність 143cv? чому? з параметрами x3 не було добре? не hnno той же двигун, врешті-решт? дивно, як річ, немає?
Ви не можете зробити "копіювати" і "вставити"...
Є 2 двигуна з різними компонентами...
Потрібно обробити файл в логіці правильним для обох двигунів і резюме, виходять.....
giannimini
01-03-2014, 02:32
кухар збільшився на 1% турбо і уприскування. з кроком pi? повідомлення були у збагачення при прискоренні і машина пішла veramnete добре після зіставленні...
де я не правий я? на 123 d ми повинні зробити щось подібне?
? неправильно дати 10% значень-й? в turbo і rail?
тому що було не так з моєї карти, зроблені в цій манері?
? це ми? що я не розумію.
на карті turbo, крім того, фітнес-тренер, що це було добре, я бачив, що збільшення значень turbo я даю 5 балів, а не відсотках до всієї таблиці...
? правильно працювати так?
turbo вона збільшується в пунктах, а не у відсотках?
бо... це 123d я читав те, що має edc 17... в послідовний ви з галло v50?
10% на rail і це абсурдно, я зазвичай залишаю орі, turbo щось змінити в балах, відсотках, збагачення і' важко дати оцінку, не бачачи всієї карти в цілому, звичайно, ці мої думки та враження.
giannimini
01-03-2014, 13:24
Як ніколи не дозволите оригінальне Rail? Як ви дати вам дизель?
На даний момент, що б його карту, щоб зробити пі? дизель?
Додаткові модулі не працюють тільки на цьому параметри, щоб дати резюме?
Можливо, відповідає щось інше?
отже, rail 5%... я зробив 15 10% - це, можливо, було неправильно... і turbo... 5 балів йдуть добре?
якщо ви хочете почувати turbo від 100 пунктів для початку.
dejanira17
02-03-2014, 13:20
турбо йде збільшилася, принаймні, в якості першого кроку по 100 балів максимум 200 стаціонарні не у відсотках .
потім ви можете також діяти на педалі, даючи pi? cos? також l? pi? дизель і pi? чутливість? маючи cos? двигун дуже готовий до прискорення.
що тоді ? краще завжди починати з 0 з карти " або " отримати сигнали від gi? зроблено для одного автомобіля .
це і моє скромне думку новачка. не тому текст
на додаток до turbo працює як standar педаль 50% і до 1500 обертів і потім починає, то залежить від того, що хоче власник.
faberecu
02-03-2014, 13:37
поштові файли , якщо ви хочете думку, якщо хтось зробив карту rail збільшив rail 10%, тобто 160 бар ... ? безумовно, один ricambista або pompista
не витримують ущільнення , потім установка спрей, зроблений інженерами bmw на що ? служив ?? я рекомендую, щоб компенсувати втрати тиску внаслідок
на велику дальність азартні ігри 1 ,2% max
до 30 резюме не потрібно збільшити prex rail , перевірено особисто до школи
наприклад bmw 320 d 143 лз , тільки карту з fap on , rullati 171 hp і 391 НМ крутного моменту, макс і тягнеться до aa 5300 об / хв , prex rail 1%+
giannimini
02-03-2014, 15:32
Ок, тільки я новинки? я оновлю, ;-)
Turbo в 118d, що все в порядку, збільшилася в 5 очок в таблиці, в будь-якому разі, 5 або 15, зараз вже не пам'ятаю,
Ці 100 пунктів-до 200, що порадите мені дати turbo я повинен віддати їх у таблицю, вірно?
Не мало, занадто багато?
:-)
leandro89
02-03-2014, 16:01
на мій погляд, ви робите тільки плутанина, як ви порівняйте, і збільшити файл mod з іншого файлу mod на іншій машині ? з розуму зійти, на мою думку.
вкласти файли, може бути, з даних ecu, безумовно, зможемо ми зрозуміти щось
giannimini
02-03-2014, 19:29
Як тільки я йду до майстерні, місце оригінальний файл і той факт, що від мене
У всякому разі, я зрозумів, що Рейку треба incrementar максимум 1x100, щоб не напружувати насос
? turbo 100 точка? я не знаю, якщо що-то з 100 pinti на turbo застосовується також для edc16
Чому? edc 16 від valoi edc 17 замість значення цифра в пі? на турбо
Обмежувачі пари, як правило, 20x100
Як тільки я йду до майстерні місце файлу, з яким машина пішла як оригінал
? файл, як я хотів би її seguaendo поради
Ще раз спасибі за численні відповіді та поради
yannsaba
03-03-2014, 21:04
всі міркування на бали і відсоток залишають часу, що вони знаходять. І міркування, вводити в оману, що один ? в початку. Ви повинні зрозуміти в першу чергу кореляція, що c'? серед різних карт, на основі цього встаєте на різні карти. Приклад пу? бути, що у вас карту на паливо і його обмежувач. У цьому випадку, ти ставиш собі ціль, скільки ви хочете, привнести в основі є? відповідати обсягом замітки обмежувач. Ви зрозумієте, що таке? робити разом в пікселях або у відсотках мають мало сенсу. Обмежувачі крутного моменту регулюють, в свою чергу. Rail, як ви сказали, для карток, для сов? стандартний ви можете залишити орі. У випадках, коли з'? з ін'єкційних кількість? важливі і вам потрібно змінити спрей.
dejanira17
04-03-2014, 06:02
всі міркування на бали і відсоток залишають часу, що вони знаходять. І міркування, вводити в оману, що один ? в початку. Ви повинні зрозуміти в першу чергу кореляція, що c'? серед різних карт, на основі цього встаєте на різні карти. Приклад пу? бути, що у вас карту на паливо і його обмежувач. У цьому випадку, ти ставиш собі ціль, скільки ви хочете, привнести в основі є? відповідати обсягом замітки обмежувач. Ви зрозумієте, що таке? робити разом в пікселях або у відсотках мають мало сенсу. Обмежувачі крутного моменту регулюють, в свою чергу. Rail, як ви сказали, для карток, для сов? стандартний ви можете залишити орі. У випадках, коли з'? з ін'єкційних кількість? важливі і вам потрібно змінити спрей.
вибачте, але spay cos
Ок, тільки я новинки? я оновлю, ;-)
Turbo в 118d, що все в порядку, збільшилася в 5 очок в таблиці, в будь-якому разі, 5 або 15, зараз вже не пам'ятаю,
Ці 100 пунктів-до 200, що порадите мені дати turbo я повинен віддати їх у таблицю, вірно?
Не мало, занадто багато?
:-)
5 або 15 pti, відповідних йому, збільшення тиску 0,005 і 0,015 бар. Я сумую, чуєш
100-200pti я 0,100-0,200 бар.
Наприклад, turbo ori 1,500 бар
Turbo mod +200pti. 1,700 р.
Turbo mod з 10pti 1,5010
Привіт
Не може говорити, nunca зміни карти в porcentuale, нічого в "точки".
Всі карти ai une значення, мбар, нм, градусів, мм3, etc, etc. і ви повинні збільшити значення правильно, але ні в porcentuale.
yannsaba
10-03-2014, 23:40