Перегляд Повної Версії : bdm немає,послідовний....
sportknight
28-02-2014, 21:13
Привіт, хлопці
можливо, ви думаєте, що ви записали порт bdm в edc16c39, але не мікро -, а потім до ecuid зможе навіть прочитати і записати її в послідовний??
і якщо ? gi? траплялося, що хто-то,як ви думаєте чи є можливість? який функціонує під автомобіль?
друг-механік, практично намагався читати цю ecu перш ніж покласти його schedino ліворуч, а праворуч на платі,то навіть ви ? поставив гру з допомогою різних протоколів....
помилитися у розмістити schedino на bosch і небезпечно, враховуючи, що надходять саме від них, різні протоколи, якщо самі по собі не несуть шкоди, тільки манери, щоб відповісти на ваші питання і покласти його в машину і спочатку спробуйте ввімкнути (я бачу, дура) і потім, коли, що і " туди-спробуйте прочитати її в послідовний.
sportknight
01-03-2014, 11:16
Я забув сказати, що моє питання виходить з того, що я намагався прочитати її в послідовний і прочитала його спокійно, школі?. ..
legendaryslave
01-03-2014, 14:20
Ви ? трапилося зі мною на електричному стільці порт bdm, щоб неправильне підключення, коли люди, як ви завжди повинні зламати коробки, встановленої на автомобіль заводився відмінно, тоді я написав mod послідовний, машина йде як і раніше, звертаючись
sportknight
01-03-2014, 15:38
heeheh
як правило, ви спалюєте їх, навпаки,неправильно пін-а не горить тільки порт bdm, як я розумію
legendaryslave
01-03-2014, 19:53
heeheh
як правило, ви спалюєте їх, навпаки,неправильно пін-а не горить тільки порт bdm, як я розумію
зробіть два тесту для безпеки, і ми, ви знаєте, що
Вибачте, можливо, я помиляюся, але те, що ви називаєте порт bdm я знав, що вони були, автобус в eprom