Прагляд Поўнай Версіі : bdm няма,паслядоўны....
sportknight
28-02-2014, 21:13
Прывітанне, хлопцы
магчыма, вы думаеце, што вы запісалі порт bdm ў edc16c39, але не мікра -, а затым у дадатак да ecuid зможа нават прачытаць і запісаць яе ў паслядоўны??
і калі ? gi? здаралася, хто-то,як вы думаеце есць магчымасць? які функцыянуе пад аўтамабіль?
адзін-механік, практычна спрабаваў чытаць гэтую ecu перш чым пакласці яго schedino злева, а справа на плаце,то нават вы ? паставіў гульню з дапамогай розных пратаколаў....
памыліцца ў размясціць schedino на bosch і небяспечна, улічваючы, што паступаюць менавіта ад іх, розныя пратаколы, калі самі па сабе не нясуць шкоды, толькі манеры, каб адказаць на вашы пытанні і пакласці яго ў машыну і спачатку паспрабуйце ўключыць (я бачу, дурніца) і затым, калі, што і " туды-паспрабуйце прачытаць яе ў паслядоўны.
sportknight
01-03-2014, 11:16
Я забыўся сказаць, што мой пытанне зыходзіць з таго, што я спрабаваў прачытаць яе ў паслядоўны і прачытала яго спакойна, школе?. ..
legendaryslave
01-03-2014, 14:20
Вы ? здарылася са мной на электрычным крэсле порт bdm, каб няправільнае падключэнне, калі людзі, як вы заўседы павінны зламаць скрынкі, устаноўленай на аўтамабіль заводзіўся выдатна, тады я напісаў mod паслядоўны, машына ідзе па-ранейшаму звяртаючыся
sportknight
01-03-2014, 15:38
heeheh
як правіла, вы спальваеце іх, наадварот,няправільна пін-а не гарыць толькі порт bdm, як я разумею
legendaryslave
01-03-2014, 19:53
heeheh
як правіла, вы спальваеце іх, наадварот,няправільна пін-а не гарыць толькі порт bdm, як я разумею
зрабіце два тэсту для бяспекі, і мы, вы ведаеце, што
Выбачайце, можа быць, я памыляюся, але тое, што вы называеце порт bdm я ведаў, што яны былі, аўтобус у eprom