Перегляд Повної Версії : Редагувати карти лямбда-дизель, хто знає більше?
Привіт, хлопці.
я хотів би дізнатися трохи більше про цих картах і про те, як їх змінити.
більше встаю і більше зменшує кількість? дизельного палива (підвищення відношення stechiomnetrico) ? правильно?
а якщо все до біса збільшення кількості? mg вводять?
крім того, якщо змінити час відкриття та тиску turbo, однак, має сенс moddarle?
або якщо є карта лямбда-краще змінити і залишити temp уприскування і турбо?
Велике спасибі всім, хто візьме участь, і я сподіваюся, що цей пост ви могли б зробити більше ясності на ці карти.
checchitotiralaleva
27-02-2014, 18:23
Якщо ви маєте на увазі калібрування карти диму (або лямбда-мінімальний нижній) ne ми говоримо також тут:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5409-info-su-edc16c8/page3
Я не виробництво, збитки ніколи карту форсунки (карта час відкриття) - ? як обдурити ебу... Хто calibra a туристичне вимірювання мм3/хід вводять для кожного віку в різних P_Rail.
Ця ж карта варто, так для ін'єкції, пілот і повідомлення, що для MAIN.
З точки зору відповіді перехідних процесів, я думаю, набагато більше? правильно і вигідно) для ретуші, а карту диму.
Що стосується тиску boost, пам'ятайте, що ви calibri цільова аудиторія в стаціонарних, перехідних процесів немає турбіни може? ніколи вам миттєво збільшити. Для VGT або систем управління з РГ valvoline управляються PWM ви можете нервової параметри контролю, але ви повинні завжди чекати, фізика,... після перевірки вам закриває вані (VGT) або тарілка WG, ви повинні очікувати boost. Час залежить від розміру турбо-компресор...
В залежності від навантаження замість введення змінюється майже миттєво - якщо відпочиваєте карту диму можна отримати багато більше? переваги - за рахунок sfumazzate...
отже, на ваш погляд, поклавши карту, час вприскування і турбо-орі, але, піднявши карту корекції (boost) і зниження карту лямбда (afr) я отримую той же результат, що, змінивши карту уприскування і карта turbo?
SandroMarciano
28-02-2014, 07:29
отже, на ваш погляд, поклавши карту, час вприскування і турбо-орі, але, піднявши карту корекції (boost) і зниження карту лямбда (afr) я отримую той же результат, що, змінивши карту уприскування і карта turbo?
У перехідних ? те ж саме, але в історії тільки турбо ? навантаження у вас є інші обмежувачі, які вас блокують дизель максимальна ін'єкцій.
P.S. вітаю checchitotiralaleva добре втручання!!
checchitotiralaleva
28-02-2014, 11:03
По-моєму, некоректна робота може бути:
- Залиште карту інжекторів;
- Підняти виправлення boost в перехідних ? ризик overboost в кінці перехідного ? turbo обертів;
- Знизити межу лямбда-карта для диму, щоб не обмежувати занадто дизельного палива в перехідних (в очікуванні прибуття boost - виправлення boost перехідних процесів завжди МЕТУ можна переслідувати з boost ? наприклад, змінюючи положення ВАНІ з turbo VGT) SFUMAZZATE;
- Вимкнути?Рециркуляції ВІДПРАЦЬОВАНИХ газів;
- Збільшити карту форсування в районах, де маневрування перехідний кінчаються ? ризик наблизитися до межі обертів-максимальні ? так як n? оборотів turbo залежить від ступеня стиснення, який ви хочете отримати (beta=P Абсолютного Долині Компресор/P Абсолютна Горі компресора), щоб збільшити посилення, але не виплеснути занадто високо з бета-версії (і, отже, зі спини), ця зміна повинна супроводжуватися друг?прийняття фільтра dell?повітря більше? прозорі (було б добре очистити l?всередині равлики компресора від лакування масла для відновлення ефективності);
- Збільшення кривої, яка обмежує максимальне введення в стаціонарних.
- Сполучення з ухилом додаткова карта P_Rail не перевищувати, ніж максимальний тиск упорскування відкалібрований. Марно чіпати на низьких обертах низьких навантаженнях (ризик шуму згоряння ? детонації). Якщо ви хочете перевищувати в pelino, ніж максимальна P_Rail калібрування на карті, слід збільшити також карти регулювання Тиску в рампі (по-моєму не варто).
Спасибі SandroMarciano! Я дуже радий!
Привіт всім!!!!!!
а коли вона прийшла в нерухомий, і не більше? у перехідних, якщо ви не використовуєте лямбда, він використовує час вприскування, як ви кажете, щоб надати більш дизель?
ти не міг би зробити практичний приклад на лямбда-це карта golf 6 GTD edc17
наявність перебуваєте за межами драйвери адреса 1F992E [AFR], і я думаю, 1F90FA smoke limiter [БАР]
файл видалений ori
leandro89
02-03-2014, 23:14
а коли вона прийшла в нерухомий, і не більше? у перехідних, якщо ви не використовуєте лямбда, він використовує час вприскування, як ви кажете, щоб надати більш дизель?
ти не міг би зробити практичний приклад на лямбда-це карта golf 6 GTD edc17
наявність перебуваєте за межами драйвери адреса 1F992E [AFR], і я думаю, 1F90FA smoke limiter [БАР]
файл видалений ori
файли ori йдуть, розміщені в банку даних, якщо не було вже, і йде обговорення, вставили посилання з номером поста
checchitotiralaleva
03-03-2014, 10:11
Привіт Mirks,
на жаль, я не знаю, працювали імена не BOSCH... наскільки безпосередньо відчув кривий введення межа для мене (mg/hub в залежності від оборотів) називається EngPrt_qLim_CUR (EDC17C49). Це визначає максимальну введення дизель, допустимої для кожного режиму в стаціонарних.
Звичайно ? необхідно збільшити введення в максимальній введення виражається в карту torque to quantity (кількість) і карту-форсунок (час відкриття), якщо перевищує необхідно екстраполювати і калібрування районах з break points змінені карти, названі.
Що тоді ? також необхідно підняти обмежувачі крутного моменту, навіть якщо на наших масиву даних експериментальних і я їх завжди бачив, sblindati в 1000нм (на appicazioni 500 max).
Привіт дивіться *******ч мені першу карту, як лямбда-виразу,
як modificheresti?
afr навколо 1050 1030, в той час як друга карта приходить у верхній 1300.
крім того, де я можу знайти карту, щоб змастити стадії не перехідний?
franco75
04-03-2014, 21:34
Checchitotiralaleva, ти була очевидна, але я не можу зрозуміти, це ваш крок
По-моєму, некоректна робота може бути:
- Збільшити карту форсування в районах, в яких маневрів у перехідних кінчаються
могли б ви пояснити мені, як найкраще знайдіть завершення перехідного
checchitotiralaleva
05-03-2014, 09:29
Mirks вибачте, але я поки не можу скачати вкладення. Я, здається, трохи дивні абсолютні значення, що містяться в цих картах? Порядок величини лямбда мінімальні карту диму, до яких я звик ? 1,05 - 1,3... може бути, тут проявляють себе по-різному?
Я не можу сказати, як знайти криву введення обмеження програмного забезпечення, які використовуються тут (на жаль, не знаю). Для мене крива введення ліміту ? EngPrt_qLim_CUR.
Мені було б цікаво навіть я зрозуміти, як знайти між BOSCH і програмне забезпечення, яке можна використовувати в приватному порядку... Безумовно, на цьому форумі ми могли б знайти відповідь, хто знає набагато більше?!
Franco75, ідея може бути запис з інструментом діагностики обертів і введення деякі маневри, типові, що ви робите з вашої машини, і побачити точки двигуна, ви досягнете після перехідних (коли обороти стабілізуються і введення).
Починаючи з зміни тих пунктів ritrovandoli в карту boost, raccordando хід ж у всіх напрямках.