Прагляд Поўнай Версіі : Рэдагаваць карты лямбда-дызель, хто ведае больш?
Прывітанне, хлопцы.
я хацеў бы даведацца крыху больш пра гэтых картах і пра тое, як іх змяніць.
больш ўстаю і больш памяншае колькасць? дызельнага паліва (павышэнне адносіны stechiomnetrico) ? правільна?
а калі ўсе да чорта павелічэнне колькасці? mg ўводзяць?
акрамя таго, калі змяніць ужо час адкрыцця і ціску turbo, аднак, мае сэнс moddarle?
або калі есць карта лямбда-лепш змяніць і пакінуць temp ўпырску і турба?
Вялікае дзякуй усім, хто прыме ўдзел, і я спадзяюся, што гэты пост вы маглі б зрабіць больш яснасці на гэтыя карты.
checchitotiralaleva
27-02-2014, 18:23
Калі вы маеце на ўвазе каліброўку карты дыму (або лямбда-мінімальны ніжні) ne мы гаворым таксама тут:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5409-info-su-edc16c8/page3
Я не вытворчасць, страты ніколі карту фарсункі (карта час адкрыцця) - ? як падмануць эбу... Хто calibra a экскурсійнае вымярэння мм3/ход ўводзяць для кожнага ўзросту ў розных P_Rail.
Гэтая ж карта варта, бо для ін'екцыі, пілот і паведамленне, што для MAIN.
З пункту гледжання адказу пераходных працэсаў, я думаю, нашмат больш? правільна (і выгадна) для рэтушы, а карту дыму.
Што тычыцца ціску boost, памятаеце, што вы calibri мэтавая аўдыторыя ў стацыянарных, пераходных працэсаў няма турбіны можа? ніколі вам імгненна павялічыць. Для VGT або сістэм кіравання з РГ valvoline кіруюцца PWM вы можаце нервовай параметры кантролю, але вы павінны заўседы чакаць, фізіка,... пасля праверкі вам закрывае ваню (VGT) або талерка WG, вы павінны чакаць boost. Час залежыць ад памеру турба-кампрэсар...
У залежнасці ад нагрузкі замест ўвядзення змяняецца амаль імгненна - калі адпачываеце карту дыму можна атрымаць шмат больш? перавагі - за кошт sfumazzate...
такім чынам, на ваш погляд, паклаўшы карту, час ўпырску і турба-крычы, але, падняўшы карту карэкцыі (boost) і зніжэнне карту лямбда (afr) я атрымліваю той жа вынік, што, змяніўшы карту ўпырску і карта turbo?
SandroMarciano
28-02-2014, 07:29
такім чынам, на ваш погляд, паклаўшы карту, час ўпырску і турба-крычы, але, падняўшы карту карэкцыі (boost) і зніжэнне карту лямбда (afr) я атрымліваю той жа вынік, што, змяніўшы карту ўпырску і карта turbo?
У пераходных ? тое ж самае, але ў гісторыі толькі турбо ? нагрузкі ў вас есць іншыя абмежавальнікі, якія вас блакуюць дызель максімальная ін'екцый.
P. S. віншую checchitotiralaleva добра ўмяшання!!
checchitotiralaleva
28-02-2014, 11:03
Па-мойму, некарэктная праца можа быць:
- Пакіньце карту інжэктараў;
- Падняць выпраўлення boost у пераходных ? рызыка overboost у канцы пераходнага ? turbo абаротаў;
- Знізіць мяжа лямбда-карта для дыму, каб не абмяжоўваць занадта дызельнага паліва ў пераходных (у чаканні прыбыцця boost - выпраўлення boost пераходных працэсаў МЭТА заўседы можна пераследваць з boost ? напрыклад, змяняючы становішча ВАНЮ з turbo VGT) SFUMAZZATE;
- Выключыць?Рэцыркуляцыі АДПРАЦАВАЎШЫХ газаў;
- Павялічыць карту фарсіравання у раенах, дзе манеўраванне пераходны канчаюцца ? рызыка наблізіцца да мяжы абаротаў-максімальныя ? так як n? абаротаў turbo залежыць ад ступені сціску, які вы хочаце атрымаць (beta=P Абсалютнага Даліне Кампрэсар/P Абсалютная Гора кампрэсара), каб павялічыць ўзмацненне, але не выплюхнуць занадта высока з бэта-версіі (і, такім чынам, са спіны), гэта змяненне павінна суправаджацца сябар?прыняцце фільтра dell?паветра больш? празрыстыя (было б добра ачысціць l?ўнутры слімакі кампрэсара ад лакіроўка алею для аднаўлення эфектыўнасці);
- Павелічэнне крывой, якая абмяжоўвае максімальную увядзенне ў стацыянарных.
- Спалучэння з ухілам дадатковая карта P_Rail не перавышаць, чым максімальны ціск упырску адкалібраваць. Бескарысна чапаць на нізкіх абарачэннях нізкіх нагрузках (рызыка шуму згарання ? дэтанацыі). Калі вы хочаце перавышаць у pelino, чым максімальная P_Rail каліброўкі на карце, варта таксама павялічыць карты рэгулявання Ціску ў рампы (па-мойму не варта).
Дзякуй SandroMarciano! Я вельмі рады!
Прывітанне ўсім!!!!!!
а калі яна прыйшла ў нерухомае, і не больш? у пераходных, калі вы не выкарыстоўваеце лямбда, ен выкарыстоўвае час ўпырску, як вы кажаце, каб надаць больш дызель?
ты не мог бы зрабіць практычны прыклад на лямбда-гэта карта golf 6 GTD edc17
наяўнасць знаходзіцеся за межамі драйверы адрас 1F992E [AFR], і я думаю, 1F90FA smoke limiter [BAR]
файл ori выдалены
leandro89
02-03-2014, 23:14
а калі яна прыйшла ў нерухомае, і не больш? у пераходных, калі вы не выкарыстоўваеце лямбда, ен выкарыстоўвае час ўпырску, як вы кажаце, каб надаць больш дызель?
ты не мог бы зрабіць практычны прыклад на лямбда-гэта карта golf 6 GTD edc17
наяўнасць знаходзіцеся за межамі драйверы адрас 1F992E [AFR], і я думаю, 1F90FA smoke limiter [BAR]
файл ori выдалены
файлы крычы ідуць, размешчаныя ў банку дадзеных, калі не было ўжо, і абмеркаванне ідзе ўставілі спасылку з нумарам посту
checchitotiralaleva
03-03-2014, 10:11
Прывітанне Mirks,
на жаль, я не ведаю, працавалі імены не BOSCH... наколькі непасрэдна выпрабаваў крывой увядзенне мяжа для мяне (mg/hub у залежнасці ад абаротаў) называецца EngPrt_qLim_CUR (EDC17C49). Гэта вызначае максімальную увядзенне дызель, дапушчальнай для кожнага рэжыму ў стацыянарных.
Вядома ? неабходна павялічыць ўвядзенне ў максімальнай увядзенне выяўляецца ў карту крутоўны момант to quantity (колькасць) і ў карту-фарсунак (час адкрыцця), калі перавышае неабходна экстрапаляваць і каліброўкі раенах з break points зменены карты, названыя.
Што тады ? таксама неабходна падняць абмежавальнікі крутоўнага моманту, нават калі на нашых масіва дадзеных эксперыментальных і я іх заўседы бачыў, sblindati у 1000нм (на appicazioni 500 max).
Прывітанне глядзіце *******span мне першую карту, як лямбда-выразы,
як modificheresti?
afr вакол 1050 1030, у той час як другая карта прыходзіць у верхняй 1300.
акрамя таго, дзе я магу знайсці карту, каб змазаць ў стадыі не пераходны?
franco75
04-03-2014, 21:34
Checchitotiralaleva, ты была відавочная, але я не магу зразумець, гэта ваш крок
Па-мойму, некарэктная праца можа быць:
- Павялічыць карту фарсіравання у раенах, у якіх манеўраў у пераходных канчаюцца
маглі б вы растлумачыць мне, як лепш за ўсе знайдзіце завяршэння пераходнага
checchitotiralaleva
05-03-2014, 09:29
Mirks прабачце, але я пакуль не магу спампаваць ўкладанні. Я, здаецца, крыху дзіўныя абсалютныя значэння, якія змяшчаюцца ў гэтых картах? Парадак велічыні лямбда-мінімальныя карты, дым, да якіх я прывык ? 1,05 - 1,3... можа быць, тут праяўляюць сябе па-рознаму?
Не ведаю ўжо, як знайсці крывую ўвядзенне абмежаванні праграмнага забеспячэння, якія выкарыстоўваюцца тут (на жаль, іх не ведаю). Для мяне крывая увядзенне ліміту ? EngPrt_qLim_CUR.
Мне было б цікава, я нават зразумець, як знайсці паміж BOSCH і праграмнае забеспячэнне, якое можна выкарыстоўваць у прыватным парадку... Безумоўна, на гэтым форуме мы маглі б знайсці адказ, хто ведае значна больш?!
Franco75, ідэя можа быць запіс з інструментам дыягностыкі абаротаў і ўвядзенне некаторыя манеўры, тыповыя, што вы робіце з вашай машыны, і праверыць, ці пункту рухавіка, вы дасягнеце пасля пераходных (калі абароты стабілізуюцца і ўвядзенне).
Пачынаючы з змены тых пунктаў ritrovandoli ў карту boost, raccordando ход ж ва ўсіх кірунках.