Прагляд Поўнай Версіі : Info на карце, час ўпырску JTD
У спасылка на файл: https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=53&d=1339773582
Адзіныя тлумачэнні:
- Інжэктар ў тых пэўных умовах сапраўды трэба больш? часу, каб надаць жа qta дызельнага паліва 1400 бар, чым 1350.
- Па нейкай невядомай прычыне карту або атрымаць пэўны адказ ? вырашыў ўвесці значэнне, што не мае сэнсу.
Вы думаеце, com'? сітуацыі?
Чаму? цяпер я прынес rail 1400 і я не хацеў бы, што б гэта контрпрадуктыўна!
Прашу прабачэння загадзя, калі я памыліўся раздзелам!
hgtferma
02-03-2014, 20:11
прывітанне, я яшчэ не магу праверыць, ці файлы, таму я магу сказаць вам толькі адну рэч 65мм^3 або 70мм^3, што азначае: breakpoint не лічаць, так чаму? не ? фактычная....есць яшчэ IQ limiters і карта, чым ваша, будучы 70 павінна быць або edc15c і edc16c8 я думаю, я не ведаю...таму не думаю, што есць паступлення, то, каб разгледзець, калі што ? контрпрадуктыўна, што вы павінны ўбачыць, нават калі ў вас разблакаваны i rail limiters, чаму? у адваротным выпадку вы спыніцеся ў 1350 бяспечна
checchitotiralaleva
03-03-2014, 16:46
Я не магу знайсці сэнс... у памеры справа? уведзены таргетынг, падвышаючы ціск у магістралі rail ход павінен быць, каб прымусіць манатонна змяншальнай. Наколькі павялічваецца?
Прывітанне
Франчэска
? праўда, asdone бачыў правільна.
sar? памылка запісу дадзеных на карту, а на самай справе ? паказаныя розніца 2% у сэнсе не аднастайна.
павялічваецца патроху, і 60 us ці крыху больш?. ? таксама дакладна, што потым галіне карту ад арыгінала не чытаецца, для? я не магу зразумець, калі адпавядае праўдзе? або ? іх па памылцы (але карту ? ori)
checchitotiralaleva
05-03-2014, 09:32
Што дзіўна, 60 us на тыя ціску, не ? гэтак жа мала...
Я б не хацеў, не будучы выкарыстаны ў гэтых раенах, карты не былі добра адкалібраваць...
franco75
05-03-2014, 09:52
У euro3 140 л.с. вы заўважылі, карту часоў тлярата да 1600 бар, але карту ціску не перавышае 1400,
Bp ціску пасля 1400: 1500, 1594, 1595,1596,1597,1598,1599,1600
вядома, часу на гэта ціск ўсе ж, але не выкарыстоўваюцца
Што дзіўна, 60 us на тыя ціску, не ? гэтак жа мала...
Я б не хацеў, не будучы выкарыстаны ў гэтых раенах, карты не былі добра адкалібраваць...
пу? быць, калі гэтыя пункту знаходзяцца па-за выкарыстання для гэтай мадэлі наўрад ці з'яўляюцца прадметам праверкі і пу? пазбегнуць.
вопыт калибратор
checchitotiralaleva
05-03-2014, 12:00
так, я ведаю, што ? адзінае тлумачэнне... мы нават у раенах, не сцеб, часам пакідаем некаторыя дзярмо...? карту фарсункі, хоць і не вымяраецца, акрамя ціску выкарыстання павінны быць добра сабраў да канца.
Затым карэкцыя, вынікаючы тэндэнцыі змены значэння "суседзяў"? карту ? роўна таксама і на іншых 147 jtd 115 HW/SW па-рознаму..? я з задавальненнем пабудаваць карту з фактычнымі значэннямі і з ecu ўсведамляе колькасць
вы зразумелі логіку і правіць здаровы сэнс.
пу? быць, што я змяніў месца, значэнне правая з левай і не больш?
карты прыведзены аднолькавыя для ўсіх мадэляў, якія выкарыстоўваюць той жа інжэктар і сам блок кіравання
checchitotiralaleva
05-03-2014, 14:22
Вы нават, па-мойму, калі вы хочаце выкарыстоўваць у тых галінах, карты, згаджаецца з тым, ricalibrarla. Значэнні іх можна легка экстрапаляваць ад тэндэнцыі папярэдніх дадзеных (для ціску ўпырску дзяцей)...
checchitotiralaleva
07-03-2014, 15:57
Вы, па-мойму, калі estrapoli значэння ад тэндэнцыі папярэдніх значэнняў не памыляецеся!