КПК

Перегляд Повної Версії : зміна витратомір повітря

freddyecu
09-09-2012, 14:10
привіт всім, цікава думка на датчик витрати повітря або, точніше, про тих відомих схем, які можна знайти в мережі, зробив кілька резисторів і quaslche діод точно не пам'ятаю... потім обрізати дроти і з'єднати їх іншим способом...якщо ви знаєте, якщо потрібно щось і якщо машина краще, чим-небудь ??
дякую, завжди заздалегідь...якщо ви не зрозуміли, ну що я кажу, я можу знайти шма і прикріпити його...

giarras
09-09-2012, 14:39
привіт всім, цікава думка на датчик витрати повітря або, точніше, про тих відомих схем, які можна знайти в мережі, зробив кілька резисторів і quaslche діод точно не пам'ятаю... потім обрізати дроти і з'єднати їх іншим способом...якщо ви знаєте, якщо потрібно щось і якщо машина краще, чим-небудь ??
дякую, завжди заздалегідь...якщо ви не зрозуміли, ну що я кажу, я можу знайти шма і прикріпити його...

між тим, продовжує брати участь у форумі постійно, то, безумовно, коли вам всім вимогам, x завантажити я впевнений, що ви можете вирішити ваші проблеми.

msport (exil77grande)
09-09-2012, 15:39
як вже було сказано, giarras якщо ви приймаєте участь у форумі, ви зможете завантажити те, що вам потрібно,крім того, я прошу вас не відкривати 2 повідомлення однакових в 2 різних розділах і відкрити посаду у відповідному розділі, що provvedo зараз рухатися,спасибі заздалегідь.

freddyecu
09-09-2012, 15:46
якщо ви можете вивезти то в розділі бензин ... я випадково відкрити їх, але я повинен був його відкрити розділ disel...дякую наперед...або, якщо ви скажете мені, як ви закриваєте обговорення... я llo

msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:04
якщо ви можете вивезти то в розділі бензин ... я випадково відкрити їх, але я повинен був його відкрити розділ disel...дякую наперед...або, якщо ви скажете мені, як ви закриваєте обговорення... я llo

все, що потрібно зробити.

guidotacco
09-09-2012, 18:45
якщо датчик витрати повітря ? rottoi слід замінити,якщо ? starato c? карту, і ви можете втрутитися

admin
09-09-2012, 19:29

Не покращує нічого не потрібно, тільки коли maf і фруктів і повинні бути замінені, а не з цієї modulino наводяться значення лінії
Я особисто пробував і скажу вам, що maf новий і краще

blackwolf76
09-09-2012, 22:35
Хтось робить отвір... трохи краще, але потім остаточно погубить.

lupak
10-09-2012, 00:37
Якщо Maf ? новий і добре працює, не з'? треба його змінити, інакше він обманює ебу, змушуючи їх повірити в те, що Maf особа потрапити більше повітря і, відповідно, ебу впорскує ще дизель, зменшуючи співвідношення AFR) з можливим дим.

ecuboost
14-09-2012, 15:52
я не знаю, яка схема у тебе, я один і з змінний опір і гвинт працює

Жерар
05-10-2012, 23:29
Якщо Maf ? новий і добре працює, не з'? треба його змінити, інакше він обманює ебу, змушуючи їх повірити в те, що Maf особа потрапити більше повітря і, відповідно, ебу впорскує ще дизель, зменшуючи співвідношення AFR) з можливим дим.
Насправді, мета ? те, від нас вони називаються зміни casareccie, тобто домашнього приготування, він обманює ебу, збагачуючи з трохи більше? дизельного палива, на практиці ми говоримо, що брат самі потворні форми, які продаються в сотні євро, в той час як це реалізовано чотири оперативно

audi sp
06-10-2012, 01:45
залиш сед речі casareccie :)
якщо ? зламав змінюється.. на ebay ви їх тягнуть за також зміни і працюють відмінно

lumaracing
06-10-2012, 11:12
якщо пп від іп? точні значення ви повинні замінити його

isfedale82
18-11-2012, 23:15
якщо пп від іп? точні значення ви повинні замінити його

я теж повинен замінити, рекомендовані оригінал?

rsteam
19-11-2012, 04:05
хлопці, вибачте, якщо sfrutto обговорення, ви знаєте, як ви робите з допомогою VAG перевірити значення датчик витрати повітря?

cinqueturbo
20-11-2012, 22:45
Я даю йому чистий з чистого тіла, щоб fallati і датчиків тиску під час різання і займають досить великий % читання..:p

checcosassu
26-12-2012, 09:23
у migior що ? замініть датчик, якщо ? diffettoso

blackwolf76
26-12-2012, 18:53
у migior що ? замініть датчик, якщо ? diffettoso

звичайно...? вважає, що є також датчики, які стоять 200 євро і не завжди з заміни є гарантія результату.

blushark
14-01-2013, 12:47
якщо ви плануєте міняти датчик витрати повітря, забудьте і не ставте навіть модулів, які нічого не варті, чому? якщо вони не цифрові там завжди дають постійне значення для всіх оборотів з продуктивність впаде вгору або вниз.
на датчик витрати повітря просто очистити з допомогою розчинника нітро і назад, як новий,повірте мені, що я намагався багато разів

Денні
21-01-2013, 00:01
А на inutilit? форми. В кінці кінців ? як застосувати опір, і не приходить більше? враховуючи фактичне значення повітря. Функції датчик витрати повітря ? те, що зробити "навуглерожування", як це було зроблено тільки через гвинти карбюраторів....
Влітку, навесні, взимку і восени, чи стоячи. З датчик витрати повітря, кожну хвилину ? , якщо, то звідси випливає, що modulino/опору, подають мало...

rego88
21-01-2013, 00:26
хлопці, підтверджую, навіть я.... прилад не тільки, коли ви стара зменшується максимальне значення, але часто і з задоволенням, він уповільнює його швидкість? відповідь, в інший день я змінив у моєму 147 150cv, і я повинен сказати, що, не торкаючись інших ? набагато більш schizzosa, не знаючи, що йде набагато більше!!

blushark
21-01-2013, 22:24
хлопці, підтверджую, навіть я.... прилад не тільки, коли ви стара зменшується максимальне значення, але часто і з задоволенням, він уповільнює його швидкість? відповідь, в інший день я змінив у моєму 147 150cv, і я повинен сказати, що, не торкаючись інших ? набагато більш schizzosa, не знаючи, що йде набагато більше!!

достатньо лише очистити його за допомогою розчинника нітро і повертався знову

pinotec
21-01-2013, 22:51
безумовно, очистити або замінити і найкраще, що можна зробити..
питання:
але ми.., що у мене є датчик витрати повітря половина пішла навіть після декількох чисток.., що, наприклад, у вихідний приходить макс 3.7 v проти 4.5 v-датчик витрати повітря в хорошому стані
роблячи розрахунки, не може застосувати опір, щоб повернути оптимальне значення на датчик витрати повітря?
він називається груба?..і питання, яке я завжди на місці.

blushark
21-01-2013, 23:08
безумовно, очистити або замінити і найкраще, що можна зробити..
питання:
але ми.., що у мене є датчик витрати повітря половина пішла навіть після декількох чисток.., що, наприклад, у вихідний приходить макс 3.7 v проти 4.5 v-датчик витрати повітря в хорошому стані
роблячи розрахунки, не може застосувати опір, щоб повернути оптимальне значення на датчик витрати повітря?
він називається груба?..і питання, яке я завжди на місці.

ви можете поставити опір, і, можливо, arriveresti 4.5 v, але б ви змінити весь діапазон вимірювання датчик витрати повітря,ви отримуєте завжди одне і те ж сумішоутворення на кожен день з різною температурою,вологістю? повітря та ін

nuovaecu
24-01-2013, 20:27
я навіть і не пробували з отвором, але і тривав дуже мало, але " ходив недалеко, тому і краще зробити заміну раніше.

Денні
24-01-2013, 20:47
Мій іноді сходить з розуму, закон, високі значення до мінімуму, і машина прискорюється...На високих а здається, " ок", " читання макс 78g/S мені здається...

admin
25-01-2013, 00:22
Хлопці, давно я замінив одним, що вони зробили отвір, використовуючи свердло 6 мм, кухар йому сказав, що клієнт з 40 євро йому регенерувати i витратомір повітря:D

pinotec
26-01-2013, 01:14
ви можете поставити опір, і, можливо, arriveresti 4.5 v, але б ви змінити весь діапазон вимірювання датчик витрати повітря,ви отримуєте завжди одне і те ж сумішоутворення на кожен день з різною температурою,вологістю? повітря та ін

я не думав, до зміни atmosferisco
дякую за пояснення.

Денні
27-01-2013, 01:28
Sti бачення підготовчі...і Починають мені все більше і більше? нерви. Вони почувають себе більш класичної механік, який навряд чи робить вас залишатися на ногах, а потім ще гірше, набагато гірше. Добре, що c'? також чесних людей в галузі?....

манро
27-01-2013, 03:03
справжні підготовчі в італії можна було порахувати на пальцях однієї руки.....все решта-прості збирачі комплектуючих, більш або менш добре....

mafani
27-01-2013, 10:54
Хлопці, давно я замінив одним, що вони зробили отвір, використовуючи свердло 6 мм, кухар йому сказав, що клієнт з 40 євро йому регенерувати i витратомір повітря:D
я ніколи цього не робив ,я відчував, що хтось робив отвір 2-2,5 не пам'ятаю, але ніколи не думав, доставили в отвір 6мм

Cristiano75
29-01-2013, 06:39
хлопці, вибачте, якщо sfrutto обговорення, ви знаєте, як ви робите з допомогою VAG перевірити значення датчик витрати повітря?

Значення датчик витрати повітря li знаходитесь в розділі engine в канал 10.
Перше значення ліворуч.

Cristiano75
29-01-2013, 06:52
я ніколи цього не робив ,я відчував, що хтось робив отвір 2-2,5 не пам'ятаю, але ніколи не думав, доставили в отвір 6мм

Мій датчик витрати повітря є отвір, якщо я правильно пам'ятаю ? від 1.5 мм.
Я зробив отвір, чому? після того, як купив старий автомобіль (golf IV 130cv) я відчував, що seghettava злегка повного навантаження між 1800 і 2200. Я пішов з VW і vag я спробував на дорозі і підходив трохи більше 1000.... практично почав проявляти ознаки ослаблення.... Продавець не хотів замінити його, і я не хотів платити йому за€ 170 перебудовуватися... то forai.... Тепер відстань до 4 років точні maf v?.. приходить з повним навантаженням 1249,5 масштабу теоретичного vag (prex турбо 1,55 бар константи, пік 1,60)... ? оригінал 300.000 км, з яких 100 000 км зроблені з отвором.... Дим? Тільки якийсь невеликий слойка, якщо випади ходу дросельної заслінки після виконання декількох км під 1500giri... і rego88 s? скільки їжджу на низьких обертах...
Egr elimininata фізично maf d? читання 455mg до мінімуму....
Хто-то, безумовно, storcer? ніс, а ? річ + незаймана і економічних x відновити ТБР, Якщо...? саме пішов, потрібно його замінити і просто.
Просто стояти і чекати, коли ви fora.. ви Не отримаєте з кінчика торкніться ці наклейки де ? додається датчик стоїть остаточний розрив.

faberecu
29-09-2013, 22:00
i Pierburg дійсно красиві, як maf з різні технології я купую дуже добре, не мало
не беріть ті китайські!!!!!!!!!!!!!

ago27
04-10-2013, 07:32
я давно, я саморобних і встановлений на моїй старій машині і говоримо, що йшла досить добре, тільки, що я завжди регулювати то trimmel, щоб отримати правильні значення, поки одного разу я купив датчик витрати повітря новий, і що б я демонтував марно шухлядці...

cicciocar
05-10-2013, 09:01
привіт, ріже 3 проводу на датчик витрати повітря і докладаєте опір 3-4 ом макс і докази...

artone
27-11-2013, 22:48
я вчилася p? як працює датчик витрати повітря і як вони працюють модулі...підсилювачів сигналу, виявленого від debbimetro але якщо ж і зруйнував форсують-то ? якщо значення неправильно...
я думаю, найкраще рішення-це завжди датчик витрати повітря і працює новий

привіт

SandroMarciano
27-11-2013, 23:12
зазвичай debimetri ви starano segnondo менше, ніж слід, і модулі, якщо вони добре відкалібровані дозволяють повернути його до шкали значень оригіналу. ? очевидно, що датчик витрати повітря новий ? найкраще рішення, враховуючи, що витрати не ? байдужим я думаю 2 разів...

ago27
28-11-2013, 03:45
Повторюю, ці підсилювачі не потрібні і ні на що, коли і пішов, і пішов, і йде змінилося...

artone
28-11-2013, 09:28
На скільки я зрозумів, я menbrana брудні і відчуває по-різному, маса повітря (в основному охолоджує зазначено, як має) отвір, ймовірно, змушує вас почувати себе повітряної маси по-різному, і в деяких випадках покращує речі..модуль відрегулюйте так, щоб мати значення вихід, який був узгоджений і автомобіль здається краще піти.
В обох випадках-на блок управління не приходить інформації про повітряної маси, що насправді виходить :-) чи не так?

biondo83
28-11-2013, 12:19
Отвір, де точно?

ecuboost
28-11-2013, 12:25
отвір, ви назад: роз'єм вгору, у вузькій, у відповідність з частиною, де проходить повітря, знаю, як це пояснити...

? будьте обережні, якщо ви йдете на міліметр більше? у глибині? ви можете кинути все

biondo83
28-11-2013, 13:29
Потім трохи вище щілини стандарт, де проходить повітря?

artone
28-11-2013, 23:32
дивіться, якщо ви бачите (знайшов в інтернеті)
6238

SandroMarciano
30-11-2013, 16:31
Повторюю, ці підсилювачі не потрібні і ні на що, коли і пішов, і пішов, і йде змінилося...
Слід обов'язково змінилася, коли ламається, а не коли ти стара, в такому випадку ? можна отримати, використовуючи саме модуль

На скільки я зрозумів, я menbrana брудні і відчуває по-різному, маса повітря (в основному охолоджує зазначено, як має) отвір, ймовірно, змушує вас почувати себе повітряної маси по-різному, і в деяких випадках покращує речі..модуль відрегулюйте так, щоб мати значення вихід, який був узгоджений і автомобіль здається краще піти.
В обох випадках-на блок управління не приходить інформації про повітряної маси, що насправді виходить :-) чи не так?

форма повинна бути відрегульована таким чином, що сигнал, який d? на вимкненому двигуні датчик витрати повітря як еквівалент нового, наприклад, на 1.9 jtd, 1В, таким чином, сходи не буде, взагалі змінюється, то, очевидно, замість того, щоб встановлювати модуль можна? ritarare від ебу, діючи через лінеаризації.

artone
01-12-2013, 00:13
точніше, діючи з блоку для лінеаризації що ви маєте на увазі?

SandroMarciano
01-12-2013, 10:37
точніше, діючи з блоку для лінеаризації що ви маєте на увазі?

змінити значення еквівалентності витрати повітря на годину / Вольт.

Брат
06-02-2014, 00:20
Могли б ви, будь ласка, поглибити відповідь мене дуже цікавить тема

ducati83
06-02-2014, 14:32
цікаво....але перш ніж піти і змінити карту, потрібно спочатку обчислити різницю, що ми повинні додати в карту або я помиляюся?

alfonsoh
22-05-2014, 00:15
я зазвичай вимірювачі їх я чищу з розчинником, наконечник 3 3.5 отвір по центру і в середині, і вирішите всі проблеми на датчики бош.

biondo83
22-05-2014, 12:23
я зазвичай вимірювачі їх я чищу з розчинником, наконечник 3 3.5 отвір по центру і в середині, і вирішите всі проблеми на датчики бош.

У вас є фото чи щось подібне, де отвір? На практиці ви в стороні-й? щільно і в сенсі переходу повітря? Спасибі.

alfonsoh
22-05-2014, 14:18
ви ecco7936

alfonsoh
22-05-2014, 14:19
і це для будівництва модуля salvadebimetro завжди bosh7937

alfonsoh
22-05-2014, 14:27
отвір ви робите це в центрі, в найнижчій, де є умивальник, що стримує потік і відхиляє його, то ви, природно, в спину, чому? якщо ви робите це, навпаки, може зашкодити теплий потік, ви повинні бути обережні, щоб увійти максимум на пару мм, в іншому випадку у дитини провід і ламається, то ви кидаєте все.
потрібно, щоб відволікти частину тиску, ззаду-нитка. якщо датчик "відчує себе погано", цей трюк повинен відчувати себе ще й потік, якщо датчик не відчуває тиску ? марно, зробити отвір, в будь-якому випадку, навіть якщо датчик ? добре хоча б те, що не ламається, входячи кінчиком, нічого не зіпсує.

giuseppeturbo
24-05-2014, 20:28
я намагався очистити його з trealina або каністру spry для очищення гальм ,і багато разів працював і невеликий жест, який коштує трохи

francescosparco
22-09-2014, 17:51
привіт, хлопці, я знайшов рішення.., що це добре, xo тільки на edc15 сигнальна лампа несправності червоний. я відключив провід n.4 і n.5 від спинета, і я їх разом не поклав їх назад у вилку... потім я повісив трубку штекер на датчик витрати повітря. зараз автомобіль закон абсолютно 1200. спочатку макс доходила до 200. єдине, що в діагностиці забиває сигнал датчик витрати повітря високий, але в рамках і все ок. замість того, щоб на edc15 з несправності в рамках жовтий, і в edc16etc ви можете зробити те ж саме. єдине, що залишається індикатор несправності горить, а потім ви повинні знайти код несправності і видалення dtc

domyc79
05-10-2014, 19:48
міняйте їх

djole
good files