Прагляд Поўнай Версіі : змяненне расходомер паветра
freddyecu
09-09-2012, 14:10
прывітанне ўсім, цікава меркаванне на датчык выдатку паветра або, дакладней, аб тых вядомых схем, якія можна знайсці ў сеткі, зрабіў некалькі рэзістараў і quaslche дыед дакладна не памятаю... потым абрэзаць драты і злучыць іх іншым спосабам...калі вы ведаеце, калі трэба што-то і калі машына лепш, у чым-небудзь ??
дзякуй, заўседы загадзя...калі вы не зразумелі, ну што я кажу, я магу знайсці шма " і прымацаваць яго...
прывітанне ўсім, цікава меркаванне на датчык выдатку паветра або, дакладней, аб тых вядомых схем, якія можна знайсці ў сеткі, зрабіў некалькі рэзістараў і quaslche дыед дакладна не памятаю... потым абрэзаць драты і злучыць іх іншым спосабам...калі вы ведаеце, калі трэба што-то і калі машына лепш, у чым-небудзь ??
дзякуй, заўседы загадзя...калі вы не зразумелі, ну што я кажу, я магу знайсці шма " і прымацаваць яго...
між тым, працягвае ўдзельнічаць у форуме пастаянна, то, безумоўна, калі вам усім патрабаванням, x скачаць я ўпэўнены, што вы можаце вырашыць вашыя праблемы.
msport (exil77grande)
09-09-2012, 15:39
як ужо было сказана, giarras калі вы прымаеце ўдзел у форуме, вы зможаце спампаваць тое, што вам трэба,акрамя таго, я прашу вас не адчыняць 2 паведамлення аднолькавых ў 2 розных раздзелах і адкрыць пост у адпаведным раздзеле, што provvedo зараз рухацца,дзякуй загадзя.
freddyecu
09-09-2012, 15:46
калі вы можаце вывезці ў раздзеле бензін ... я выпадкова адчыніць іх, але я павінен быў яго адкрыць раздзел disel...дзякуй загадзя...ці, калі вы скажаце мне, як вы зачыняеце абмеркаванне... llo я
msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:04
калі вы можаце вывезці ў раздзеле бензін ... я выпадкова адчыніць іх, але я павінен быў яго адкрыць раздзел disel...дзякуй загадзя...ці, калі вы скажаце мне, як вы зачыняеце абмеркаванне... llo я
усе, што трэба зрабіць.
guidotacco
09-09-2012, 18:45
калі датчык выдатку паветра ? rottoi варта замяніць,калі ? starato c? карту, і вы можаце ўмяшацца
Не паляпшае нічога не трэба, толькі калі maf і садавіны і павінны быць заменены, а не з гэтай modulino прыводзяцца значэння лініі
Я асабіста спрабаваў, і скажу вам, што maf новы і лепш
blackwolf76
09-09-2012, 22:35
Хто-то робіць адтуліну... крыху лепш, але потым загубіць канчаткова.
Калі Maf ? новы і добра працуе, не c'? трэба яго змяніць, у адваротным выпадку ен падманвае эбу, прымушаючы іх паверыць у тое, што Maf твар трапіць больш паветра і, адпаведна, эбу ўпырсквае яшчэ дызель, памяншаючы суадносіны AFR) з магчымым дым.
ecuboost
14-09-2012, 15:52
я не ведаю, якая схема ў цябе, я адзін і з пераменнае супраціў і шруба працуе
Калі Maf ? новы і добра працуе, не c'? трэба яго змяніць, у адваротным выпадку ен падманвае эбу, прымушаючы іх паверыць у тое, што Maf твар трапіць больш паветра і, адпаведна, эбу ўпырсквае яшчэ дызель, памяншаючы суадносіны AFR) з магчымым дым.
На самай справе, мэта ? тое, што ад нас яны называюцца змены casareccie, то есць хатняга прыгатавання, ен падманвае эбу, узбагачаючы з крыху больш? дызельнага паліва, на практыцы мы кажам, што б брат самыя выродлівыя формы, якія прадаюцца ў сотні еўра, у той час як гэта рэалізавана чатыры аператыўна
пакінь сівы рэчы casareccie :)
калі ? зламаў мяняецца.. на ebay вы іх цягнуць за таксама змены і працуюць выдатна
lumaracing
06-10-2012, 11:12
калі пп ад іп? дакладныя значэння вы павінны замяніць яго
isfedale82
18-11-2012, 23:15
калі пп ад іп? дакладныя значэння вы павінны замяніць яго
я таксама павінен замяніць, рэкамендаваныя арыгінал?
хлопцы, прабачце, калі sfrutto абмеркаванне, вы ведаеце, як вы робіце з дапамогай VAG праверыць значэння датчык выдатку паветра?
cinqueturbo
20-11-2012, 22:45
Я даю яму чысты з чыстага цела, каб fallati і датчыкаў ціску падчас рэзкі і займаюць даволі вялікі % чытанне..:p
checcosassu
26-12-2012, 09:23
у migior што ? заменіце датчык, калі ? diffettoso
blackwolf76
26-12-2012, 18:53
у migior што ? заменіце датчык, калі ? diffettoso
вядома...? лічыць, што есць таксама датчыкі, якія стаяць 200 еўра і не заўседы з замены есць гарантыя выніку.
blushark
14-01-2013, 12:47
калі вы плануеце мяняць датчык выдатку паветра, забудзьцеся і не стаўце нават модуляў, якія нічога не каштуюць, чаму? калі яны не лічбавыя там заўседы даюць пастаяннае значэнне для ўсіх абаротаў, прадукцыйнасць ўпадзе уверх ці ўніз.
на датчык выдатку паветра проста ачысціць з дапамогай растваральніка нітра і назад, як новы,паверце мне, што я спрабаваў шмат разоў
А на inutilit? формы. У рэшце рэшт ? як прымяніць супраціў, і не прыходзіць больш? улічваючы фактычнае значэнне паветра. Функцыі датчык выдатку паветра ? тое, што зрабіць "науглероживания", як гэта было зроблена толькі праз шрубы карбюраторов....
Летам, вясной, зімой і восенню, ці былі стоячы. З датчык выдатку паветра, кожную хвіліну ? для, калі, то адсюль вынікае, што modulino/супраціву, падаюць мала...
хлопцы, пацвярджаю, нават я.... прыбор не толькі, калі вы старая памяншаецца максімальнае значэнне, але часта і з задавальненнем, ен запавольвае яго хуткасць? адказ, у іншы дзень я змяніў у маей 147 150cv, і я павінен сказаць, што, не дакранаючыся іншых ? значна больш schizzosa, не ведаючы, што ідзе значна больш!!
blushark
21-01-2013, 22:24
хлопцы, пацвярджаю, нават я.... прыбор не толькі, калі вы старая памяншаецца максімальнае значэнне, але часта і з задавальненнем, ен запавольвае яго хуткасць? адказ, у іншы дзень я змяніў у маей 147 150cv, і я павінен сказаць, што, не дакранаючыся іншых ? значна больш schizzosa, не ведаючы, што ідзе значна больш!!
дастаткова толькі ачысціць яго з дапамогай растваральніка нітра і вяртаўся зноў
безумоўна, ачысціць яго або замяніць і лепшае, што можна зрабіць..
пытанне:
але мы.., што ў мяне есць датчык выдатку паветра палова пайшла нават пасля некалькіх чыстак.., што, напрыклад, у выхадны прыходзіць макс на 3,7 супраць 4,5 у датчык выдатку паветра, у добрым стане
робячы разлікі, не можа прымяніць супраціў, каб вярнуць аптымальнае значэнне на датчык выдатку паветра?
ен называецца грубая?..і пытанне, які я заўседы на месцы.
blushark
21-01-2013, 23:08
безумоўна, ачысціць яго або замяніць і лепшае, што можна зрабіць..
пытанне:
але мы.., што ў мяне есць датчык выдатку паветра палова пайшла нават пасля некалькіх чыстак.., што, напрыклад, у выхадны прыходзіць макс на 3,7 супраць 4,5 у датчык выдатку паветра, у добрым стане
робячы разлікі, не можа прымяніць супраціў, каб вярнуць аптымальнае значэнне на датчык выдатку паветра?
ен называецца грубая?..і пытанне, які я заўседы на месцы.
вы можаце паставіць супраціў, і, магчыма, arriveresti 4.5 v, але б вы памяняць увесь дыяпазон вымярэння датчык выдатку паветра,вы атрымліваеце заўседы адно і тое ж смесеобразования на кожны дзень з рознай тэмпературай,вільготнасцю? паветра і інш
nuovaecu
24-01-2013, 20:27
я нават і не спрабавалі з адтулінай, але і працягваўся вельмі мала, але " хадзіў недалека, таму і лепш зрабіць замену раней.
Мой часам сыходзіць з розуму, закон, высокія значэння да мінімуму, і машына паскараецца...На высокіх а здаецца, " ок", " чытанне макс 78g/S мне здаецца...
Хлопцы, даўно я замяніў адным, што яны зрабілі адтуліну, выкарыстоўваючы свердзел 6 мм, кухар яму сказаў, што кліент з 40 еўра яму рэгенераваць i расходомер паветра:D
вы можаце паставіць супраціў, і, магчыма, arriveresti 4.5 v, але б вы памяняць увесь дыяпазон вымярэння датчык выдатку паветра,вы атрымліваеце заўседы адно і тое ж смесеобразования на кожны дзень з рознай тэмпературай,вільготнасцю? паветра і інш
я не думаў, да змены atmosferisco
дзякуй за тлумачэнне.
Sti бачанне падрыхтоўчыя...і Пачынаюць мне ўсе больш і больш? нервы. Яны адчуваюць сябе больш класічнай механік, які наўрад ці робіць вас заставацца на нагах, а потым яшчэ горш, значна горш. Добра, што c'? таксама сумленных людзей у галіны?....
сапраўдныя падрыхтоўчыя у італіі можна было палічыць на пальцах адной рукі.....усе астатнія-простыя зборшчыкі камплектуючых, больш ці менш добра....
Хлопцы, даўно я замяніў адным, што яны зрабілі адтуліну, выкарыстоўваючы свердзел 6 мм, кухар яму сказаў, што кліент з 40 еўра яму рэгенераваць i расходомер паветра:D
я ніколі гэтага не рабіў ,я адчуваў, што хто-то рабіў адтуліну 2-2,5 не памятаю, але ніколі не думаў, даставілі ў адтуліну 6мм
Cristiano75
29-01-2013, 06:39
хлопцы, прабачце, калі sfrutto абмеркаванне, вы ведаеце, як вы робіце з дапамогай VAG праверыць значэння датчык выдатку паветра?
Значэння датчык выдатку паветра li знаходзіцеся ў раздзеле engine канал у 10.
Першае значэнне злева.
Cristiano75
29-01-2013, 06:52
я ніколі гэтага не рабіў ,я адчуваў, што хто-то рабіў адтуліну 2-2,5 не памятаю, але ніколі не думаў, даставілі ў адтуліну 6мм
Мой датчык выдатку паветра, есць адтуліна, калі я правільна памятаю ? ад 1.5 мм.
Я зрабіў адтуліну, чаму? пасля таго, як купіў ужываны аўтамабіль (golf IV 130cv) я адчуваў, што seghettava злегку поўнай нагрузкі паміж 1800 і 2200. Я пайшоў з VW і vag я паспрабаваў на дарозе і падыходзіў ледзь больш за 1000.... практычна пачаў праяўляць прыкметы паслаблення.... Прадавец не хацеў замяніць яго, і я не хацеў плаціць яму па€ 170 перабудоўвацца... то forai.... Цяпер адлегласць да 4 гадоў дакладныя maf v?.. прыходзіць з поўнай нагрузкай 1249,5 маштабу тэарэтычнага vag (prex turbo 1,55 бар канстанты, пік 1,60)... ? арыгінал 300.000 км, з якіх 100 000 км зробленыя з адтулінай.... Дым? Толькі якой-то невялікі слойка, калі выпады ходу дросельнай засланкі пасля выканання некалькіх км пад 1500giri... і rego88 s? колькі езджу на нізкіх абарачэннях...
Сістэмы рэцыркуляцыі ог elimininata фізічна maf d? чытанне 455mg да мінімуму....
Хто-то, безумоўна, storcer? нос, а ? рэч + нявінніца і эканамічных x аднавіць MAF, Калі...? менавіта пайшоў, трэба яго замяніць і проста.
Проста стаяць і чакаць, калі вы fora.. вы Не атрымаеце з кончыка краніце гэтыя налепкі дзе ? прыкладаецца датчык варта канчатковы разрыў.
faberecu
29-09-2013, 22:00
i Pierburg сапраўды прыгожыя, як maf розныя тэхналогіі я купляю вельмі добра, не мала
не бярыце тыя кітайскія!!!!!!!!!!!!!
я даўно, я самаробных і ўсталяваны на маей старой машыне і кажам, што ішла даволі добра, толькі, што я заўседы рэгуляваць тое trimmel, каб атрымаць правільныя значэння, пакуль аднойчы я купіў датчык выдатку паветра новы, і што б я дэмантаваў бескарысна скрыначцы...
cicciocar
05-10-2013, 09:01
прывітанне, рэжа 3 драты на датчык выдатку паветра і прыкладаеце супраціў 3-4 ом макс і доказы...
я вучылася p? як працуе датчык выдатку паветра і як яны працуюць модулі...узмацняльнікаў сігналу, знойдзенага ад debbimetro але калі ж і разбурыў фарсіруюць-то ? калі значэнне няправільна...
я думаю, найлепшае рашэнне-гэта заўседы датчык выдатку паветра новы і працуе
прывітанне
SandroMarciano
27-11-2013, 23:12
звычайна debimetri вы starano segnondo менш, чым варта, і модулі, калі яны добра адкалібраваныя дазваляюць вярнуць яго да шкале значэнняў арыгінала. ? відавочна, што датчык выдатку паветра новы ? найлепшае рашэнне, улічваючы, што выдаткі не ? абыякавым я думаю 2 раз...
Паўтараю, гэтыя ўзмацняльнікі не патрэбныя і ні на што, калі і пайшоў, і пайшоў, і ідзе змянілася...
На колькі я зразумеў, я menbrana брудныя і адчувае па-рознаму, маса паветра (у асноўным астуджае паказана, як павінен) адтуліну, верагодна, прымушае вас адчуваць сябе паветранай масы па-рознаму, і у некаторых выпадках паляпшае рэчы..модуль адрэгуляваць так, каб мець значэнне выхад, які быў узгоднены і аўтамабіль здаецца лепш пайсці.
У абодвух выпадках-на блок кіравання не прыходзіць інфармацыі аб паветранай масы, што на самой справе выходзіць :-) ці не так?
biondo83
28-11-2013, 12:19
Адтуліну, дзе дакладна?
ecuboost
28-11-2013, 12:25
адтуліну, вы назад: раз'ем ўверх, у вузкай, у адпаведнасць з часткай, дзе праходзіць паветра, ведаю, як гэта патлумачыць...
? будзьце асцярожныя, калі вы ідзяце на міліметр больш? у глыбіні? вы можаце кінуць усе
biondo83
28-11-2013, 13:29
Затым ледзь вышэй шчыліны стандарт, дзе праходзіць паветра?
глядзіце, калі вы бачыце (знайшоў у інтэрнэце)
6238
SandroMarciano
30-11-2013, 16:31
Паўтараю, гэтыя ўзмацняльнікі не патрэбныя і ні на што, калі і пайшоў, і пайшоў, і ідзе змянілася...
Варта абавязкова змянілася, калі ламаецца, а не калі ты старая, у такім выпадку ? можна атрымаць, выкарыстоўваючы менавіта модуль
На колькі я зразумеў, я menbrana брудныя і адчувае па-рознаму, маса паветра (у асноўным астуджае паказана, як павінен) адтуліну, верагодна, прымушае вас адчуваць сябе паветранай масы па-рознаму, і у некаторых выпадках паляпшае рэчы..модуль адрэгуляваць так, каб мець значэнне выхад, які быў узгоднены і аўтамабіль здаецца лепш пайсці.
У абодвух выпадках-на блок кіравання не прыходзіць інфармацыі аб паветранай масы, што на самой справе выходзіць :-) ці не так?
форма павінна быць адрэгулявана такім чынам, што сігнал, які d? на выключаным рухавіку датчык выдатку паветра як эквівалент новага, напрыклад, на 1.9 jtd, 1В, такім чынам, лесвіца не будзе, наогул змяняецца, то, відавочна, замест таго, каб усталеўваць модуль можна? ritarare ад эбу, дзейнічаючы праз линеаризации.
дакладней, дзейнічаючы з блока для линеаризации што вы маеце на ўвазе?
SandroMarciano
01-12-2013, 10:37
дакладней, дзейнічаючы з блока для линеаризации што вы маеце на ўвазе?
змяніць значэння эквівалентнасці расходу паветра ў гадзіну / Вольт.
Маглі б вы, калі ласка, паглыбіць адказ мяне вельмі цікавіць тэма
ducati83
06-02-2014, 14:32
цікава....але перш чым пайсці і змяніць карту, трэба спачатку вылічыць розніцу, што мы павінны дадаць у карту ці я памыляюся?
alfonsoh
22-05-2014, 00:15
я звычайна вымяральнікі іх я чышчу з растваральнікам, наканечнік 3 3.5 адтуліну па цэнтры і ў сярэдзіне, і вырашыце ўсе праблемы на датчыкі бош.
biondo83
22-05-2014, 12:23
я звычайна вымяральнікі іх я чышчу з растваральнікам, наканечнік 3 3.5 адтуліну па цэнтры і ў сярэдзіне, і вырашыце ўсе праблемы на датчыкі бош.
У вас есць фота ці што-то падобнае, дзе рабіць адтуліну? На практыцы вы ў баку-й? шчыльна і ў сэнсе пераходу паветра? Дзякуй.
alfonsoh
22-05-2014, 14:18
вы ecco7936
alfonsoh
22-05-2014, 14:19
і гэта для будаўніцтва модуля salvadebimetro заўседы bosh7937
alfonsoh
22-05-2014, 14:27
адтуліну вы робіце гэта ў цэнтры, у самой нізкай, дзе есць рукамыйніца, што стрымлівае паток і адхіляе яго, то вы, натуральна, у спіну, чаму? калі вы робіце гэта, наадварот, можа пашкодзіць цеплы струмень, вы павінны быць асцярожныя, каб увайсці максімум на пару мм, у адваротным выпадку-у дзіцяці провад і ламаецца, то вы кідаеце усе.
трэба, каб адцягнуць частку ціску, ззаду-нітка. калі датчык "адчуе сябе дрэнна", гэты трук павінен адчуваць сябе яшчэ і паток, калі датчык не адчувае ціску ? бескарысна, зрабіць адтуліну, у любым выпадку, нават калі датчык ? добра хаця б тое, што не ламаецца, уваходзячы кончыкам, не сапсуе нічога.
giuseppeturbo
24-05-2014, 20:28
я спрабаваў ачысціць яго з trealina або каністру spry для ачысткі тармазоў ,і шмат разоў працаваў і невялікі жэст, які стаіць крыху
francescosparco
22-09-2014, 17:51
прывітанне, хлопцы, я знайшоў рашэнне.., што, гэта добра, xo толькі на edc15 сігнальная лямпа няспраўнасці чырвонай я адключыў провад № 4 і № 5 ад спинета, і я іх разам не паклаў іх назад у відэлец... потым то я павесіў трубку відэлец у debimetro. зараз аўтамабіль закон цалкам 1200. да макс даходзіла да 200. адзінае, што ў дыягназе забівае сігнал датчык выдатку паветра высокі, але ў рамках і ўсе ок. замест таго, каб на edc15 з няспраўнасці ў рамках жоўты, і ў edc16etc вы можаце зрабіць тое ж самае. адзінае, што застаецца індыкатар няспраўнасці гарыць, а затым вы павінны знайсці код няспраўнасці і выдаленне dtc