КПК

Перегляд Повної Версії : погляд карту альфа 147 120 mjt

freddyecu
09-09-2012, 13:57
привіт всім ...цікава думка карту 147 ..
файли зіставляється з eslusione fap і egr.. машина добре реагує і, особливо, ніяких слідів чорного диму....(fap протестована фізично віддалені),по-вашому, краще залишити оригінал порожнім, або замінити його на прямій трубі???і якщо для вас і краще rinuovere також каталізатор під турбіну?заздалегідь спасибі

giarras
09-09-2012, 15:04
тоді:
покласти трубку, коли ви говорите може бути одним з кращих рішень,але від мене особисто, не для загального користування я чув, деякі новини, які лякають, чувак, конфіскували автомобіль і ? засудив до влади? компетентних у цьому питанні забруднення навколишнього середовища "злочини" тільки xch? агент ( тепер порозумнішав)? нагнувся під машину і помітив, що manchanza fap,sar? був в cas??mah!, моя особиста думка, якщо ваш і все ще у відмінному стані ? шкода, поставити його з ладу незабаром воно вам потрібно, але якщо ви дійсно повинні зробити, ви повинні або пробити з красивим отвором в центрі, яка йде від 25мм до 30мм, або альтернатива відрізати, де і gi? зварні і покласти трубку всередину і risaldarlo, принаймні перше візуальне вплив fap ? існуючий.
x щодо водостічна труба, завжди особиста думка, зняти це означає замучити менше турбіна,але за рахунок зустрічного тиску, яке вам буде неіснуючим, і в цьому випадку, якщо ми tienti в підняти її, я порадив би поставити фільтр-не менше 120 осередків. візьми ці новини, як завжди, моя особиста думка, не ? сказав, що це точні правила, насправді мій автомобіль працює з prefap оригінальна машина моя дочка-159 із змінами, про які я говорив.

freddyecu
09-09-2012, 15:16
якщо fap буде очищена, і загальний rimonti добре, по-вашому?

giarras
09-09-2012, 15:25
якщо fap буде очищена, і загальний rimonti добре, по-вашому?

це теж добре, але я волію, щоб покласти трубку всередину.

freddyecu
09-09-2012, 15:33
є різниця між другою fap з трубою і fap і без труби?

msport (exil77grande)
09-09-2012, 15:51
є різниця між другою fap з трубою і fap і без труби?

фредді, щоб зберегти смак замовлення прошу відкрити нове повідомлення за ваші сумніви на фап і т. д., і тоді вам перенести повідомлення не по темі тут, що це було відкрито, щоб оцінити карту.

freddyecu
09-09-2012, 15:58
мені потрібно відкрити нову тему, що palra тільки fap?

msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:01
мапу повністю переробляти, ти торкнувся карти, які ви не знаєте, що управляють, і я бачу тільки кроком 5-8-10-20% фіксовані без політики,limitarore пара перебільшені і т. д. і т. п., я не думаю, що не в обличчя дим.

msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:01
мені потрібно відкрити нову тему, що palra тільки fap?

точною, якщо ви хочете думки-поради для мови каталізатор-fap,трубі,fap спорожніли і т. д. і т. п. відкрити конкретної посади, в іншому випадку тут не розуміє ще нічого.

freddyecu
09-09-2012, 16:25
мапу повністю переробляти, ти торкнувся карти, які ви не знаєте, що управляють, і я бачу тільки кроком 5-8-10-20% фіксовані без політики,limitarore пара перебільшені і т. д. і т. п., я не думаю, що не в обличчя дим.

Це файли в ебу, а не тому, щоб нічого не курити...якщо ви не вірите, я завжди можу зробити відео і sllegarlo

msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:26
Це файли в ебу, а не тому, щоб нічого не курити...якщо ви не вірите, я завжди можу зробити відео і sllegarlo

може бути, тому що, з одного боку, і' alt інший нижче, але факт залишається фактом, що картку і' 0' повністю без політики і переробляти.

freddyecu
09-09-2012, 16:31
Чому? його оцінюєте 0 см йде дуже добре і відразу досягає високих обертів?....шлях з 4, де він 2 і споживає набагато менше файлів в ебу з грудня і x тепер все ок, перевірив двигун і турбіна все ок

msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:36
Чому? його оцінюєте 0 см йде дуже добре і відразу досягає високих обертів?....шлях з 4, де він 2 і споживає набагато менше файлів в ебу з грудня і x тепер все ок, перевірив двигун і турбіна все ок

я не писав, що з допомогою цієї картки за збитки, так що якщо турбіна та двигун в нормі є, але маховик і зчеплення, якщо керівництво так aggeressiva, звичайно, зношуються і легко,для інших, як вже написав, не має ніякої логіки,і " зробив так, щоб з фіксованим кроком-скрізь, якщо ви хочете, ми можемо продовжити discutendola карту для карту, скажи мені, що таке кожну карту, що у вас збільшується і тому, що у вас збільшується, і це вам допоможе з задоволенням.

freddyecu
09-09-2012, 17:48
Я трохи збільшила всі значення пропорційно повітря, впорскування і дизель x отримати хороший дохід... Якщо ти мені поради з кращих способів, дякую вас, і якщо ви можете сказати мені, по-твоєму, кращий спосіб x робити кроком на гніздо turbo і т.д. І якщо ви на своєму шляху, якщо є поліпшення, потужності транспортного засобу нове, велике спасибі pel ваша допомога

msport (exil77grande)
09-09-2012, 18:42
ну ти не пояснив, повністю політику в залежності від того, що і як мені таке в карту, що у вас є мод,кожен з яких використовує власну систему, але, звичайно, на відміну від того, що ви зробили ви можете отримати доставкою, лінійної і прогресивною.

freddyecu
09-09-2012, 20:59
ви могли б сказати мені, типу зростання, який для вас найбільш підходящим? візьмемо, наприклад тиску турбо все від збільшення у відсотках від оборотів xload, то від інших спінів інше значення і т.д.?
але якщо кроком всій карті press turbo з 10-20 % значення залишаються ті ж cotruttore тільки збільшення це пояснює ilgrafico 2d і той же, але переїхав ще вище.. якщо ти прокидаєшся в значення по-різному, графік змінюється ...см я хотів би зрозуміти ще речі на кроком і карти зроблені професійно, але ...я думаю, що з вашою допомогою це може статися... ви nolto готові....якщо ви можете дати мені ви, пояснення, взявши в якості прикладу pressine turbo, як alzeresti і чому виконуваних операцій з ecm..спасибі заздалегідь

alfajtd
10-09-2012, 10:06
почнемо з того, що ви не знаєте, як працює двигун, і ви не знаєте логіку роботи edc16c39 видно з файлу, який ви створили...

тому, як рада кажу тобі поставили оригінал...

тоді почніть з карти за раз.

Я був у т? я почав би торкнутися запитом пара ( але з 90% навантаження і від 1800 обертів, просто щоб побачити різницю)
міняйте обмежувач крутного моменту, звичайно, як ви це зробили...
тиск турбо від де ви вважаєте за потрібне... не ? як ви зробили це, ви...
все інше залиште оригінальний... особливо те, що ви не знаєте, що вони і їх експлуатації...

деталей мало і за кроком, де вам подобається більше?...

magi1984
10-09-2012, 10:33
інший раду ? це не все, починаючи від 0 обертів і 10% навантаження
починає mapapre від 1500giri і 50% навантаження
не завжди дають те ж значення, приріст на всьому діапазоні оборотів, частини від 5-6% до 13, або 14%, і подивитися, як веде себе автомобіль
на деяких картах типу тиску в рампі і turbo ? краще працювати в абсолютною, а не у відсотках
на турбо від 150-160 балів і більше? завжди в звичайній зони до cio? від 1500pm і 50% навантаження
на rail від 40bar в pi?,50bar...більше
карту ? все переробляти, на жаль

freddyecu
10-09-2012, 11:59
інший раду ? це не все, починаючи від 0 обертів і 10% навантаження
починає mapapre від 1500giri і 50% навантаження
не завжди дають те ж значення, приріст на всьому діапазоні оборотів, частини від 5-6% до 13, або 14%, і подивитися, як веде себе автомобіль
на деяких картах типу тиску в рампі і turbo ? краще працювати в абсолютною, а не у відсотках
на турбо від 150-160 балів і більше? завжди в звичайній зони до cio? від 1500pm і 50% навантаження
на rail від 40bar в pi?,50bar...більше
карту ? все переробляти, на жаль

См машина йде дуже добре з цією files встановлений грудня ....r, дуже швидко і швидко... Споживає менше і не палити, що дуже важливо

davidehfnos
10-09-2012, 13:04
і дуже дивно, що у вас витрата більше,,,,дріт прискорювач вже ignetti дизельного палива, що не треба,,,з кроком відходять від навантажень, за розумну ціну ....

freddyecu
10-09-2012, 13:26
і дуже дивно, що у вас витрата більше,,,,дріт прискорювач вже ignetti дизельного палива, що не треба,,,з кроком відходять від навантажень, за розумну ціну ....

Дивіться, що якщо машина не чорний дим, справа? appuzzata від форсунок і право

alfajtd
10-09-2012, 13:32
так ? з їх то ми знаємо все... або майже...

але ви знаєте, чому? ви може споживати менше?

msport (exil77grande)
10-09-2012, 13:38
См машина йде дуже добре з цією files встановлений грудня ....r, дуже швидко і швидко... Споживає менше і не палити, що дуже важливо

Ну ви запитали думку і вам кажу, що це не так, і Magi1984 дав вам з дуже важливих порад,і ви хотіли рад, їх ви маєте, але і як і раніше сказати, stano, чому? машина йде добре, то тримайте його cos? якщо ви не задоволені.

freddyecu
10-09-2012, 13:41
Чому? зусилля двигуна зменшується дуже багато, і ви можете використовувати передач найвищі pe швидкість? найнижчі

alfajtd
10-09-2012, 13:45
я вибачаюся, але не ? точну відповідь на зміни, які ви зробили...

freddyecu
10-09-2012, 13:50
Що ви маєте на увазі не точну відповідь?

freddyecu
10-09-2012, 13:53
Насправді, і я, відповідаючи, а також де вони кажуть, що ні виходить, але в реальності? так, наприклад, що форсунки бризкають нафта марно, але це не робить чорний дим... тим не менше я намагаюся його зіставлення з вашими порадами, і я бачу, як поводиться машина.... Подякувати всім вам за допомогу, яку mistate, давши..

msport (exil77grande)
10-09-2012, 13:54
я вибачаюся, але не ? точну відповідь на зміни, які ви зробили...

Чому? не допоможе йому зрозуміти це? Від того, як ви робите ви, здається, професор, хто хоче бути мільйонером,включаємо?

alfajtd
10-09-2012, 14:25
це не повинні бути професорами або менше...

йдеться про совість змін...
і, передусім, один ? ****** допомогти так, як вважає за потрібне...
якщо ні, було б занадто легко відповісти на питання, які сипалися з неба без зусиль...
і не ? правильно, хто витратив гроші і час.... не рахуючи того, що він скасовує задоволення, створити хороший мод.

зміни, як я тобі сказав...
на цей раз, намагаючись зрозуміти логіку ECU...

magi1984
10-09-2012, 15:26
*alfajtd: дух цього форуму ? допомогти конкретні поради, а не фрази, нехай в met? як і у всіх інших, форум, тюнінг.
враховуючи, що ніхто не зобов'язує нас допомагати іншим, якщо ми хочемо це зробити, давайте зробимо це до кінця, в іншому випадку ? краще не робити цього.

сказав, що є?, я хотів би сказати freddyecu, що якщо 5 християни бачать свою карту і кажуть, що карту ? зроблено дуже погано ? безглуздо говорити, що машина в порядку, і карту добре, інакше відповідь буде спонтанним ? тільки один: якщо машина в порядку клітинку cos?, ми всі раді за тебе

giarras
10-09-2012, 16:05
вибачте моє втручання, але я зауважив, що аргумент st? беручи до гіршого, як каже msport наш, не ? форум, як і багато інших, народжені, можливо, p? де поради, у менш досвідчених-це tab? і фраза, і завжди одне і те ж "ми вклали час і гроші", і інформація типу державної таємниці, я, з моєї сторони мої знання, можливо, навіть мало, sar? наявний в цьому форумі, після цього введення, я вказую користувача, який розмістив його, і просила поради, можливо, який-небудь користувач + експерт, що я був першим, щоб відповісти про fap, не впливаючи на виступі карту, зараз у мене havuto час x дивитися їй поради, дані реальні, і не замислюючись, користувач не повинен ображатися на карту ? повністю перероблений, з мого боку не раджу зміни на цій, повинні почати все спочатку, вивчивши різні поради, які люб'язно були запропоновані, її наполегливість, може продовжувати обертатися з тією, він обробляється, і в цей момент поради, я не служив ні до чого.

msport (exil77grande)
10-09-2012, 19:20
г-н. alfajtd як це зробили ви, зверніть увагу, користувач magi1984 цьому форумі народжується з духом, щоб допомогти вам конкретні поради,звичайно, ніхто не зобов'язаний робити це, але якщо відповісти в суперечці, де питають думки і допомогу, або ви добре робите, або не відповісти саме так, щоб уникнути збільшити свій лічильник повідомлень даремно,що я не хочу бачити написано ніде і':

І НЕ" НАВІТЬ не СПРАВЕДЛИВО, ХТО ВИТРАТИВ ГРОШІ І ЧАС і ін

я дуже добре знаю, бачив, що я роблю, щоб корабель, що значить зробити цю роботу купити:

kess v2,k-jtag,титан-bdm всі оригінальні і абонент протягом всього..............

і я не впевнений, тут вчити перше, що станеться те, що я дізнався в роки випробувань casini і отримані результати, але я прийшов, щоб поділитися моєю пристрастю, намагаючись допомогти тим, хто в біді і прийняти його в правильному напрямку, то інше повинен зробити він, пообіцявши і надалі,я сподіваюся, що ця розмова буде ясно, в іншому випадку я повинен вам сказати, неохоче, що professionalchiptuning не поділяє ваші принципи.

msport (exil77grande)
10-09-2012, 19:23
що стосується користувача freddyecu як я вже написав, просто поважати всіх, навіть якщо ви думаєте інакше, тому для мене обговорення закінчується тут, я сподіваюся, що наші поради були корисні хорошу роботу.

alfajtd
11-09-2012, 09:20
хлопці, може бути, ми неправильно витлумачені...
opodich? ви пу? прибирати пост забрудненої...

моя мета була допомогти...
і, щоб міркувати...
якщо користувач і його досвід ? нуль, мені слід змінити в****cchia один ecu... ? краще stopparlo і почати крок за кроком...
справедливо вимагаючи від чому? певні зміни...

Якщо він не s? що він зробив, і машина йде добре ... кажуть на 2 різних мовах ? важко рухатися...

usbano
23-09-2012, 07:52
*alfajtd: дух цього форуму ? допомогти конкретні поради, а не фрази, нехай в met? як і у всіх інших, форум, тюнінг.
враховуючи, що ніхто не зобов'язує нас допомагати іншим, якщо ми хочемо це зробити, давайте зробимо це до кінця, в іншому випадку ? краще не робити цього.

сказав, що є?, я хотів би сказати freddyecu, що якщо 5 християни бачать свою карту і кажуть, що карту ? зроблено дуже погано ? безглуздо говорити, що машина в порядку, і карту добре, інакше відповідь буде спонтанним ? тільки один: якщо машина в порядку клітинку cos?, ми всі раді за тебе

А великий обох понять!

Gemini89
04-10-2012, 14:06
я хотів би допомогти, але не могла нічого бачити, мені здається, важко, не s? як була змінена карта, але я щасливий володар 147 (140cv x?) і те, що я можу сказати ? якщо ви подивіться добре карту, ви бачите, що зверху машина ? не дизель, не кажучи вже авансів, є моменти, де не вистачає майже 40 градусів!!!!

Chris156
20-10-2012, 15:10
я хотів би допомогти, але не могла нічого бачити, мені здається, важко, не s? як була змінена карта, але я щасливий володар 147 (140cv x?) і те, що я можу сказати ? якщо ви подивіться добре карту, ви бачите, що зверху машина ? не дизель, не кажучи вже авансів, є моменти, де не вистачає майже 40 градусів!!!!

тому що зверху не вистачає дизель? на 4000 об введіть 62 мм3 в оригіналі на вашому автомобілі.
для градусів ? ж.. де ви бачили це відсутність 40?? крім того, з 40? заздалегідь були б в протифазі корисно уприскування..

Gemini89
20-10-2012, 15:16
тому що зверху не вистачає дизель? на 4000 об введіть 62 мм3 в оригіналі на вашому автомобілі.
для градусів ? ж.. де ви бачили це відсутність 40?? крім того, з 40? заздалегідь були б в протифазі корисно уприскування..

х перебільшувати 40?, але авансові платежі йдуть повністю відновлені, якщо ви використовуєте ecmtitanium його подивитися, перш ніж " ок " йде правильним qu? та ок, але однодумців я procheria-й? єдине, що рідко... другий тільки для досягнень у 1,6 пилососом і turbo групи psa... якщо ви подивитеся на керування дизель не вистачає всю послідовність....

Chris156
20-10-2012, 15:49
ммммм.. я думав, я ж кажу про вашому 140cv..
я не розумію, де подивитися, що не вистачає послідовності керування дизель.. помістіть адресу..