Перегляд Повної Версії : погляд карту альфа 147 120 mjt
freddyecu
09-09-2012, 13:57
привіт всім ...цікава думка карту 147 ..
файли зіставляється з eslusione fap і egr.. машина добре реагує і, особливо, ніяких слідів чорного диму....(fap протестована фізично віддалені),по-вашому, краще залишити оригінал порожнім, або замінити його на прямій трубі???і якщо для вас і краще rinuovere також каталізатор під турбіну?заздалегідь спасибі
тоді:
покласти трубку, коли ви говорите може бути одним з кращих рішень,але від мене особисто, не для загального користування я чув, деякі новини, які лякають, чувак, конфіскували автомобіль і ? засудив до влади? компетентних у цьому питанні забруднення навколишнього середовища "злочини" тільки xch? агент ( тепер порозумнішав)? нагнувся під машину і помітив, що manchanza fap,sar? був в cas??mah!, моя особиста думка, якщо ваш і все ще у відмінному стані ? шкода, поставити його з ладу незабаром воно вам потрібно, але якщо ви дійсно повинні зробити, ви повинні або пробити з красивим отвором в центрі, яка йде від 25мм до 30мм, або альтернатива відрізати, де і gi? зварні і покласти трубку всередину і risaldarlo, принаймні перше візуальне вплив fap ? існуючий.
x щодо водостічна труба, завжди особиста думка, зняти це означає замучити менше турбіна,але за рахунок зустрічного тиску, яке вам буде неіснуючим, і в цьому випадку, якщо ми tienti в підняти її, я порадив би поставити фільтр-не менше 120 осередків. візьми ці новини, як завжди, моя особиста думка, не ? сказав, що це точні правила, насправді мій автомобіль працює з prefap оригінальна машина моя дочка-159 із змінами, про які я говорив.
freddyecu
09-09-2012, 15:16
якщо fap буде очищена, і загальний rimonti добре, по-вашому?
якщо fap буде очищена, і загальний rimonti добре, по-вашому?
це теж добре, але я волію, щоб покласти трубку всередину.
freddyecu
09-09-2012, 15:33
є різниця між другою fap з трубою і fap і без труби?
msport (exil77grande)
09-09-2012, 15:51
є різниця між другою fap з трубою і fap і без труби?
фредді, щоб зберегти смак замовлення прошу відкрити нове повідомлення за ваші сумніви на фап і т. д., і тоді вам перенести повідомлення не по темі тут, що це було відкрито, щоб оцінити карту.
freddyecu
09-09-2012, 15:58
мені потрібно відкрити нову тему, що palra тільки fap?
msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:01
мапу повністю переробляти, ти торкнувся карти, які ви не знаєте, що управляють, і я бачу тільки кроком 5-8-10-20% фіксовані без політики,limitarore пара перебільшені і т. д. і т. п., я не думаю, що не в обличчя дим.
msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:01
мені потрібно відкрити нову тему, що palra тільки fap?
точною, якщо ви хочете думки-поради для мови каталізатор-fap,трубі,fap спорожніли і т. д. і т. п. відкрити конкретної посади, в іншому випадку тут не розуміє ще нічого.
freddyecu
09-09-2012, 16:25
мапу повністю переробляти, ти торкнувся карти, які ви не знаєте, що управляють, і я бачу тільки кроком 5-8-10-20% фіксовані без політики,limitarore пара перебільшені і т. д. і т. п., я не думаю, що не в обличчя дим.
Це файли в ебу, а не тому, щоб нічого не курити...якщо ви не вірите, я завжди можу зробити відео і sllegarlo
msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:26
Це файли в ебу, а не тому, щоб нічого не курити...якщо ви не вірите, я завжди можу зробити відео і sllegarlo
може бути, тому що, з одного боку, і' alt інший нижче, але факт залишається фактом, що картку і' 0' повністю без політики і переробляти.
freddyecu
09-09-2012, 16:31
Чому? його оцінюєте 0 см йде дуже добре і відразу досягає високих обертів?....шлях з 4, де він 2 і споживає набагато менше файлів в ебу з грудня і x тепер все ок, перевірив двигун і турбіна все ок
msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:36
Чому? його оцінюєте 0 см йде дуже добре і відразу досягає високих обертів?....шлях з 4, де він 2 і споживає набагато менше файлів в ебу з грудня і x тепер все ок, перевірив двигун і турбіна все ок
я не писав, що з допомогою цієї картки за збитки, так що якщо турбіна та двигун в нормі є, але маховик і зчеплення, якщо керівництво так aggeressiva, звичайно, зношуються і легко,для інших, як вже написав, не має ніякої логіки,і " зробив так, щоб з фіксованим кроком-скрізь, якщо ви хочете, ми можемо продовжити discutendola карту для карту, скажи мені, що таке кожну карту, що у вас збільшується і тому, що у вас збільшується, і це вам допоможе з задоволенням.
freddyecu
09-09-2012, 17:48
Я трохи збільшила всі значення пропорційно повітря, впорскування і дизель x отримати хороший дохід... Якщо ти мені поради з кращих способів, дякую вас, і якщо ви можете сказати мені, по-твоєму, кращий спосіб x робити кроком на гніздо turbo і т.д. І якщо ви на своєму шляху, якщо є поліпшення, потужності транспортного засобу нове, велике спасибі pel ваша допомога
msport (exil77grande)
09-09-2012, 18:42
ну ти не пояснив, повністю політику в залежності від того, що і як мені таке в карту, що у вас є мод,кожен з яких використовує власну систему, але, звичайно, на відміну від того, що ви зробили ви можете отримати доставкою, лінійної і прогресивною.
freddyecu
09-09-2012, 20:59
ви могли б сказати мені, типу зростання, який для вас найбільш підходящим? візьмемо, наприклад тиску турбо все від збільшення у відсотках від оборотів xload, то від інших спінів інше значення і т.д.?
але якщо кроком всій карті press turbo з 10-20 % значення залишаються ті ж cotruttore тільки збільшення це пояснює ilgrafico 2d і той же, але переїхав ще вище.. якщо ти прокидаєшся в значення по-різному, графік змінюється ...см я хотів би зрозуміти ще речі на кроком і карти зроблені професійно, але ...я думаю, що з вашою допомогою це може статися... ви nolto готові....якщо ви можете дати мені ви, пояснення, взявши в якості прикладу pressine turbo, як alzeresti і чому виконуваних операцій з ecm..спасибі заздалегідь
почнемо з того, що ви не знаєте, як працює двигун, і ви не знаєте логіку роботи edc16c39 видно з файлу, який ви створили...
тому, як рада кажу тобі поставили оригінал...
тоді почніть з карти за раз.
Я був у т? я почав би торкнутися запитом пара ( але з 90% навантаження і від 1800 обертів, просто щоб побачити різницю)
міняйте обмежувач крутного моменту, звичайно, як ви це зробили...
тиск турбо від де ви вважаєте за потрібне... не ? як ви зробили це, ви...
все інше залиште оригінальний... особливо те, що ви не знаєте, що вони і їх експлуатації...
деталей мало і за кроком, де вам подобається більше?...
magi1984
10-09-2012, 10:33
інший раду ? це не все, починаючи від 0 обертів і 10% навантаження
починає mapapre від 1500giri і 50% навантаження
не завжди дають те ж значення, приріст на всьому діапазоні оборотів, частини від 5-6% до 13, або 14%, і подивитися, як веде себе автомобіль
на деяких картах типу тиску в рампі і turbo ? краще працювати в абсолютною, а не у відсотках
на турбо від 150-160 балів і більше? завжди в звичайній зони до cio? від 1500pm і 50% навантаження
на rail від 40bar в pi?,50bar...більше
карту ? все переробляти, на жаль
freddyecu
10-09-2012, 11:59
інший раду ? це не все, починаючи від 0 обертів і 10% навантаження
починає mapapre від 1500giri і 50% навантаження
не завжди дають те ж значення, приріст на всьому діапазоні оборотів, частини від 5-6% до 13, або 14%, і подивитися, як веде себе автомобіль
на деяких картах типу тиску в рампі і turbo ? краще працювати в абсолютною, а не у відсотках
на турбо від 150-160 балів і більше? завжди в звичайній зони до cio? від 1500pm і 50% навантаження
на rail від 40bar в pi?,50bar...більше
карту ? все переробляти, на жаль
См машина йде дуже добре з цією files встановлений грудня ....r, дуже швидко і швидко... Споживає менше і не палити, що дуже важливо
davidehfnos
10-09-2012, 13:04
і дуже дивно, що у вас витрата більше,,,,дріт прискорювач вже ignetti дизельного палива, що не треба,,,з кроком відходять від навантажень, за розумну ціну ....
freddyecu
10-09-2012, 13:26
і дуже дивно, що у вас витрата більше,,,,дріт прискорювач вже ignetti дизельного палива, що не треба,,,з кроком відходять від навантажень, за розумну ціну ....
Дивіться, що якщо машина не чорний дим, справа? appuzzata від форсунок і право
так ? з їх то ми знаємо все... або майже...
але ви знаєте, чому? ви може споживати менше?
msport (exil77grande)
10-09-2012, 13:38
См машина йде дуже добре з цією files встановлений грудня ....r, дуже швидко і швидко... Споживає менше і не палити, що дуже важливо
Ну ви запитали думку і вам кажу, що це не так, і Magi1984 дав вам з дуже важливих порад,і ви хотіли рад, їх ви маєте, але і як і раніше сказати, stano, чому? машина йде добре, то тримайте його cos? якщо ви не задоволені.
freddyecu
10-09-2012, 13:41
Чому? зусилля двигуна зменшується дуже багато, і ви можете використовувати передач найвищі pe швидкість? найнижчі
я вибачаюся, але не ? точну відповідь на зміни, які ви зробили...
freddyecu
10-09-2012, 13:50
Що ви маєте на увазі не точну відповідь?
freddyecu
10-09-2012, 13:53
Насправді, і я, відповідаючи, а також де вони кажуть, що ні виходить, але в реальності? так, наприклад, що форсунки бризкають нафта марно, але це не робить чорний дим... тим не менше я намагаюся його зіставлення з вашими порадами, і я бачу, як поводиться машина.... Подякувати всім вам за допомогу, яку mistate, давши..
msport (exil77grande)
10-09-2012, 13:54
я вибачаюся, але не ? точну відповідь на зміни, які ви зробили...
Чому? не допоможе йому зрозуміти це? Від того, як ви робите ви, здається, професор, хто хоче бути мільйонером,включаємо?
це не повинні бути професорами або менше...
йдеться про совість змін...
і, передусім, один ? ****** допомогти так, як вважає за потрібне...
якщо ні, було б занадто легко відповісти на питання, які сипалися з неба без зусиль...
і не ? правильно, хто витратив гроші і час.... не рахуючи того, що він скасовує задоволення, створити хороший мод.
зміни, як я тобі сказав...
на цей раз, намагаючись зрозуміти логіку ECU...
magi1984
10-09-2012, 15:26
*alfajtd: дух цього форуму ? допомогти конкретні поради, а не фрази, нехай в met? як і у всіх інших, форум, тюнінг.
враховуючи, що ніхто не зобов'язує нас допомагати іншим, якщо ми хочемо це зробити, давайте зробимо це до кінця, в іншому випадку ? краще не робити цього.
сказав, що є?, я хотів би сказати freddyecu, що якщо 5 християни бачать свою карту і кажуть, що карту ? зроблено дуже погано ? безглуздо говорити, що машина в порядку, і карту добре, інакше відповідь буде спонтанним ? тільки один: якщо машина в порядку клітинку cos?, ми всі раді за тебе
вибачте моє втручання, але я зауважив, що аргумент st? беручи до гіршого, як каже msport наш, не ? форум, як і багато інших, народжені, можливо, p? де поради, у менш досвідчених-це tab? і фраза, і завжди одне і те ж "ми вклали час і гроші", і інформація типу державної таємниці, я, з моєї сторони мої знання, можливо, навіть мало, sar? наявний в цьому форумі, після цього введення, я вказую користувача, який розмістив його, і просила поради, можливо, який-небудь користувач + експерт, що я був першим, щоб відповісти про fap, не впливаючи на виступі карту, зараз у мене havuto час x дивитися їй поради, дані реальні, і не замислюючись, користувач не повинен ображатися на карту ? повністю перероблений, з мого боку не раджу зміни на цій, повинні почати все спочатку, вивчивши різні поради, які люб'язно були запропоновані, її наполегливість, може продовжувати обертатися з тією, він обробляється, і в цей момент поради, я не служив ні до чого.
msport (exil77grande)
10-09-2012, 19:20
г-н. alfajtd як це зробили ви, зверніть увагу, користувач magi1984 цьому форумі народжується з духом, щоб допомогти вам конкретні поради,звичайно, ніхто не зобов'язаний робити це, але якщо відповісти в суперечці, де питають думки і допомогу, або ви добре робите, або не відповісти саме так, щоб уникнути збільшити свій лічильник повідомлень даремно,що я не хочу бачити написано ніде і':
І НЕ" НАВІТЬ не СПРАВЕДЛИВО, ХТО ВИТРАТИВ ГРОШІ І ЧАС і ін
я дуже добре знаю, бачив, що я роблю, щоб корабель, що значить зробити цю роботу купити:
kess v2,k-jtag,титан-bdm всі оригінальні і абонент протягом всього..............
і я не впевнений, тут вчити перше, що станеться те, що я дізнався в роки випробувань casini і отримані результати, але я прийшов, щоб поділитися моєю пристрастю, намагаючись допомогти тим, хто в біді і прийняти його в правильному напрямку, то інше повинен зробити він, пообіцявши і надалі,я сподіваюся, що ця розмова буде ясно, в іншому випадку я повинен вам сказати, неохоче, що professionalchiptuning не поділяє ваші принципи.
msport (exil77grande)
10-09-2012, 19:23
що стосується користувача freddyecu як я вже написав, просто поважати всіх, навіть якщо ви думаєте інакше, тому для мене обговорення закінчується тут, я сподіваюся, що наші поради були корисні хорошу роботу.
хлопці, може бути, ми неправильно витлумачені...
opodich? ви пу? прибирати пост забрудненої...
моя мета була допомогти...
і, щоб міркувати...
якщо користувач і його досвід ? нуль, мені слід змінити в****cchia один ecu... ? краще stopparlo і почати крок за кроком...
справедливо вимагаючи від чому? певні зміни...
Якщо він не s? що він зробив, і машина йде добре ... кажуть на 2 різних мовах ? важко рухатися...
*alfajtd: дух цього форуму ? допомогти конкретні поради, а не фрази, нехай в met? як і у всіх інших, форум, тюнінг.
враховуючи, що ніхто не зобов'язує нас допомагати іншим, якщо ми хочемо це зробити, давайте зробимо це до кінця, в іншому випадку ? краще не робити цього.
сказав, що є?, я хотів би сказати freddyecu, що якщо 5 християни бачать свою карту і кажуть, що карту ? зроблено дуже погано ? безглуздо говорити, що машина в порядку, і карту добре, інакше відповідь буде спонтанним ? тільки один: якщо машина в порядку клітинку cos?, ми всі раді за тебе
А великий обох понять!
Gemini89
04-10-2012, 14:06
я хотів би допомогти, але не могла нічого бачити, мені здається, важко, не s? як була змінена карта, але я щасливий володар 147 (140cv x?) і те, що я можу сказати ? якщо ви подивіться добре карту, ви бачите, що зверху машина ? не дизель, не кажучи вже авансів, є моменти, де не вистачає майже 40 градусів!!!!
Chris156
20-10-2012, 15:10
я хотів би допомогти, але не могла нічого бачити, мені здається, важко, не s? як була змінена карта, але я щасливий володар 147 (140cv x?) і те, що я можу сказати ? якщо ви подивіться добре карту, ви бачите, що зверху машина ? не дизель, не кажучи вже авансів, є моменти, де не вистачає майже 40 градусів!!!!
тому що зверху не вистачає дизель? на 4000 об введіть 62 мм3 в оригіналі на вашому автомобілі.
для градусів ? ж.. де ви бачили це відсутність 40?? крім того, з 40? заздалегідь були б в протифазі корисно уприскування..
Gemini89
20-10-2012, 15:16
тому що зверху не вистачає дизель? на 4000 об введіть 62 мм3 в оригіналі на вашому автомобілі.
для градусів ? ж.. де ви бачили це відсутність 40?? крім того, з 40? заздалегідь були б в протифазі корисно уприскування..
х перебільшувати 40?, але авансові платежі йдуть повністю відновлені, якщо ви використовуєте ecmtitanium його подивитися, перш ніж " ок " йде правильним qu? та ок, але однодумців я procheria-й? єдине, що рідко... другий тільки для досягнень у 1,6 пилососом і turbo групи psa... якщо ви подивитеся на керування дизель не вистачає всю послідовність....
Chris156
20-10-2012, 15:49
ммммм.. я думав, я ж кажу про вашому 140cv..
я не розумію, де подивитися, що не вистачає послідовності керування дизель.. помістіть адресу..