КПК

Прагляд Поўнай Версіі : погляд карту альфа 147 120 mjt

freddyecu
09-09-2012, 13:57
прывітанне ўсім ...цікава меркаванне карту 147 ..
файлы супастаўляецца з eslusione fap і egr.. машына добра рэагуе і, асабліва, ніякіх слядоў чорнага дыму....(fap пратэставала фізічна выдалены),па-вашаму, і лепш пакінуць арыгінал пустым, або замяніць яго на прамой трубе???і калі для вас і лепш rinuovere таксама каталізатар пад турбіну?загадзя дзякуй

giarras
09-09-2012, 15:04
тады:
пакласці трубку, калі вы кажаце можа быць адным з лепшых рашэнняў,але ад мяне асабіста, а не для агульнага карыстання я чуў, некаторыя навіны, якія палохаюць, чувак, канфіскавалі аўтамабіль і ? асудзіў да ўлады? кампетэнтных у гэтым пытанні забруджвання навакольнага асяроддзя "злачынствы" толькі xch? агент ( цяпер паразумнеў)? нагнуўся пад машыну і заўважыў, што manchanza fap,sar? быў у cas??mah!, мае асабістае меркаванне, калі ваш і ўсе яшчэ ў выдатным стане ? шкада, паставіць яго з ладу неўзабаве яно вам трэба, але калі вы сапраўды павінны зрабіць, вы павінны або прабіць з прыгожым адтулінай у цэнтры, якая ідзе ад 25мм да 30мм, або альтэрнатыва адрэзаць, дзе і gi? зварныя і пакласці трубку ўнутр і risaldarlo, па меншай меры першае візуальнае ўздзеянне fap ? існуючы.
x адносна вадасьцекавая труба, заўседы асабістае меркаванне, зняць гэта азначае замучыць менш турбіна,але за кошт сустрэчнага ціску, якое вам будзе неіснуючым, і ў гэтым выпадку, калі мы tienti у падняць яго, вам я параіў бы паставіць фільтр-не менш за 120 вочак. вазьмі гэтыя навіны, як заўседы, мае асабістае меркаванне, не ? сказаў, што гэта дакладныя правілы, на самай справе мой аўтамабіль працуе з prefap арыгінальная машына мая дачка-159 з зменамі, аб якіх я казаў.

freddyecu
09-09-2012, 15:16
калі fap будзе ачышчана, і агульны rimonti добра, па-вашаму?

giarras
09-09-2012, 15:25
калі fap будзе ачышчана, і агульны rimonti добра, па-вашаму?

гэта таксама добра, але я аддаю перавагу, каб пакласці трубку ўнутр.

freddyecu
09-09-2012, 15:33
есць розніца паміж другой fap з трубой і fap і без трубы?

msport (exil77grande)
09-09-2012, 15:51
есць розніца паміж другой fap з трубой і fap і без трубы?

фрэдзі, каб захаваць смак заказ прашу адкрыць новае паведамленне з вашы сумневы на фап і г.д., і тады вам перанесці паведамленні не па тэме тут, што гэта было адчынена, каб ацаніць карту.

freddyecu
09-09-2012, 15:58
мне трэба адкрыць новую тэму, што palra толькі fap?

msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:01
карту цалкам перарабляць, ты дакрануўся да карты, якія вы не ведаеце, што кіруюць, і я бачу толькі крокам 5-8-10-20% фіксаваныя без палітыкі,limitarore пара перабольшаныя і г.д. і да т.п., я не думаю, што не ў твар дым.

msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:01
мне трэба адкрыць новую тэму, што palra толькі fap?

дакладнай, калі вы хочаце думкі-саветы для гаворкі каталізатар-fap,трубе,fap апусцелі і г.д. і да т.п. адкрыць канкрэтнай пасады, у адваротным выпадку тут не разумее яшчэ нічога.

freddyecu
09-09-2012, 16:25
карту цалкам перарабляць, ты дакрануўся да карты, якія вы не ведаеце, што кіруюць, і я бачу толькі крокам 5-8-10-20% фіксаваныя без палітыкі,limitarore пара перабольшаныя і г.д. і да т.п., я не думаю, што не ў твар дым.

Гэта файлы ў эбу, а не таму, каб нічога не курыць...калі вы ня верыце, я заўседы магу зрабіць відэа і sllegarlo

msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:26
Гэта файлы ў эбу, а не таму, каб нічога не курыць...калі вы ня верыце, я заўседы магу зрабіць відэа і sllegarlo

можа быць, таму што, з аднаго боку, і' alt іншай ніжэй, але факт застаецца фактам, што карту і' 0' цалкам без палітыкі і перарабляць.

freddyecu
09-09-2012, 16:31
Чаму? яго ацэньваеце 0 см ідзе вельмі добра і адразу дасягае высокіх абаротаў?....шлях з 4, дзе ен 2 і спажывае значна менш файлаў у эбу з снежня і x зараз усе ок, праверыў рухавік і турбіна усе ок

msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:36
Чаму? яго ацэньваеце 0 см ідзе вельмі добра і адразу дасягае высокіх абаротаў?....шлях з 4, дзе ен 2 і спажывае значна менш файлаў у эбу з снежня і x зараз усе ок, праверыў рухавік і турбіна усе ок

я не пісаў, што з дапамогай гэтай карты за шкоду, так што калі турбіна і рухавік у норме есць, але махавік і счапленне, калі кіраўніцтва так aggeressiva, вядома, зношваюцца і легка,для астатніх, як ужо пісаў, не мае ніякай логікі,і " зрабіў так, каб з фіксаваным крокам-усюды, калі вы хочаце, мы можам працягнуць discutendola карту для карту, скажы мне, што такое кожную карту, што ў вас павялічваецца і таму, што ў вас павялічваецца, і гэта дапаможа вам з задавальненнем.

freddyecu
09-09-2012, 17:48
Я павялічыла трохі усе значэння прапарцыйна паветра, ўпырск і дызель x атрымаць добры прыбытак... Калі ты мне парады з лепшых спосабаў, дзякую вас, і калі вы можаце сказаць мне, па-твойму, лепшы спосаб x рабіць крокам на гняздо turbo і т. д .. І калі ты на сваім шляху, калі есць паляпшэнні, магутнасці транспартнага сродку новае, вялікае дзякуй pel ваша дапамога

msport (exil77grande)
09-09-2012, 18:42
ну ты не патлумачыў, цалкам палітыку ў залежнасці ад таго, што і як мне такое ў карту, што ў вас есць мод,кожны з якіх выкарыстоўвае ўласную сістэму, але, вядома, у адрозненне ад таго, што вы зрабілі вы можаце атрымаць дастаўкай, лінейнай і прагрэсіўнай.

freddyecu
09-09-2012, 20:59
вы маглі б сказаць мне, тыпу рост, які для вас найбольш прыдатным? возьмем, напрыклад ціску турба усе, што ад павелічэнне ў працэнтах ад абаротаў xload, то ад іншых спіной іншае значэнне і г. д.?
але калі крокам ўсей карце press turbo з 10-20 % значэнні застаюцца тыя ж cotruttore толькі павелічэнне гэта тлумачыць ilgrafico 2d і той жа, але пераехаў яшчэ вышэй.. калі ўстаеш у значэння па-рознаму, графік мяняецца ...гл я хацеў бы зразумець яшчэ рэчы на крокам і карты зроблены прафесійна, але ...я думаю, што з вашай дапамогай гэта можа' здарыцца... вы nolto гатовыя....калі вы можаце даць мне вы, тлумачэнне, узяўшы ў якасці прыкладу pressine turbo, як alzeresti і чаму выконваемых аперацый з ecm..дзякуй загадзя

alfajtd
10-09-2012, 10:06
пачнем з таго, што вы не ведаеце, як працуе рухавік, і вы не ведаеце логіку працы edc16c39 відаць з файла, які вы стварылі...

таму, як савет кажу табе паставілі арыгінал...

тады пачніце з карты за раз.

Я быў у т? я пачаў бы закрануць запыце пара ( але з 90% нагрузкі і ад 1800 абаротаў, проста каб убачыць розніцу)
змяняйце абмежавальнік крутоўнага моманту, вядома, як вы гэта зрабілі...
ціск турбо ад дзе вы лічыце патрэбным... не ? як вы зрабілі гэта, вы...
усе астатняе пакіньце арыгінальны... асабліва тое, што вы не ведаеце, што яны і іх эксплуатацыі...

дэталяў мала і па меры крокам, дзе вам падабаецца больш?...

magi1984
10-09-2012, 10:33
іншы савет ? гэта не ўсе, пачынаючы ад 0 абаротаў і 10% нагрузкі
пачынае mapapre ад 1500giri і 50% нагрузкі
не заўседы даюць тое ж значэнне, прырост на ўсім дыяпазоне абарачэнняў, часткі ад 5-6% да 13, альбо 14%, і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль
на некаторых картах тыпу ціску ў рампы і turbo ? лепш працаваць у абсалютнай, а не ў адсотках
на турбо ад 150-160 балаў і больш? заўседы ў звычайнай зоны да cio? ад 1500pm і 50% нагрузкі
на rail ад 40bar ў pi?,50bar...не больш
карту ? усе перарабляць, да жаль

freddyecu
10-09-2012, 11:59
іншы савет ? гэта не ўсе, пачынаючы ад 0 абаротаў і 10% нагрузкі
пачынае mapapre ад 1500giri і 50% нагрузкі
не заўседы даюць тое ж значэнне, прырост на ўсім дыяпазоне абарачэнняў, часткі ад 5-6% да 13, альбо 14%, і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль
на некаторых картах тыпу ціску ў рампы і turbo ? лепш працаваць у абсалютнай, а не ў адсотках
на турбо ад 150-160 балаў і больш? заўседы ў звычайнай зоны да cio? ад 1500pm і 50% нагрузкі
на rail ад 40bar ў pi?,50bar...не больш
карту ? усе перарабляць, да жаль

См машына ідзе вельмі добра з гэтай files усталяваны снежня ....r, вельмі хутка і хутка... Спажывае менш і не паліць, што вельмі важна

davidehfnos
10-09-2012, 13:04
і вельмі дзіўна, што ў вас расход больш,,,,дрот паскаральнік ужо ignetti дызельнага паліва, што не трэба,,,з крокам адыходзяць ад нагрузак, за разумную цану ....

freddyecu
10-09-2012, 13:26
і вельмі дзіўна, што ў вас расход больш,,,,дрот паскаральнік ужо ignetti дызельнага паліва, што не трэба,,,з крокам адыходзяць ад нагрузак, за разумную цану ....

Глядзіце, што калі машына не чорны дым, справа? appuzzata ад фарсунак і права

alfajtd
10-09-2012, 13:32
так ? з іх то мы ведаем усе... ці амаль...

але вы ведаеце, чаму? вы можа спажываць менш?

msport (exil77grande)
10-09-2012, 13:38
См машына ідзе вельмі добра з гэтай files усталяваны снежня ....r, вельмі хутка і хутка... Спажывае менш і не паліць, што вельмі важна

Ну вы спыталі меркаванне і вам кажу, што гэта не так, і Magi1984 даў вам з вельмі важных саветаў,і вы хацелі саветаў, іх вы маеце, але і па-ранейшаму сказаць, stano, чаму? машына ідзе добра, то трымайце яго cos? калі вы не задаволеныя.

freddyecu
10-09-2012, 13:41
Чаму? высілак рухавіка памяншаецца вельмі шмат, і вы можаце выкарыстоўваць перадач самыя высокія pe хуткасць? самыя нізкія

alfajtd
10-09-2012, 13:45
я прашу прабачэння, але не ? дакладны адказ на змены, якія вы зрабілі...

freddyecu
10-09-2012, 13:50
Што вы маеце на ўвазе не дакладны адказ?

freddyecu
10-09-2012, 13:53
На самай справе, і я, адказваючы, а таксама дзе яны кажуць, што няма выходзіць, але ў рэальнасці? так, напрыклад, што фарсункі пырскаюць нафта бескарысна, але гэта не робіць чорны дым... тым не менш я спрабую яго супастаўленне з вашымі парадамі, і я бачу, як паводзіць сябе машына.... Падзякаваць ўсіх вас за дапамогу, якую mistate, даўшы..

msport (exil77grande)
10-09-2012, 13:54
я прашу прабачэння, але не ? дакладны адказ на змены, якія вы зрабілі...

Чаму? не дапаможа яму зразумець гэта? Ад таго, як вы робіце вы, здаецца, прафесар, хто хоча быць мільянерам,ўключаем?

alfajtd
10-09-2012, 14:25
гэта не павінны быць прафесарамі або менш...

гаворка ідзе аб сумлення зменаў...
і, перш за ўсе, адзін ? ****** дапамагчы так, як лічыць патрэбным...
калі няма, было б занадта легка адказаць на пытанні, якія сыпаліся з неба без намаганняў...
і не ? нават правільна, хто выдаткаваў грошы і час.... не лічачы таго, што ен адмяняе задавальненне, стварыць добры мод.

змены, як я табе сказаў...
на гэты раз, спрабуючы зразумець логіку ECU...

magi1984
10-09-2012, 15:26
*alfajtd: дух гэтага форуму ? дапамагчы канкрэтныя парады, а не фразы, хай у met? як і ва ўсіх іншых, форум, цюнінг.
улічваючы, што ніхто не абавязвае нас дапамагаць іншым, калі мы хочам гэта зрабіць, давайце зробім гэта да канца, у адваротным выпадку ? лепш не рабіць гэтага.

сказаў, што есць?, я хацеў бы сказаць freddyecu, што калі 5 хрысціяне бачаць сваю карту і кажуць, што карту ? зроблена вельмі дрэнна, ? бессэнсоўна казаць, што машына ў парадку, і карту добра, у адваротным выпадку адказ будзе спантанным ? толькі адзін: калі машына ў парадку вочка cos?, мы ўсе рады за цябе

giarras
10-09-2012, 16:05
прабачце мае ўмяшанне, але я заўважыў, што аргумент st? прымаючы да горшага, як кажа msport наш, не ? форум, як і многія іншыя, народжаныя, магчыма, p? дзе саветы, у менш дасведчаных-гэта tab? і фраза, і заўседы адно і тое ж "мы ўклалі час і грошы", і інфармацыя тыпу дзяржаўнай таямніцы, я, з майго боку мае веды, магчыма, нават мала, sar? існуючы ў гэтым форуме, пасля гэтага ўвядзення, я паказваю карыстальніка, які размясціў яго, і прасіла парады, магчыма, у якой-небудзь карыстальнік + эксперт, што я быў першым, каб адказаць пра fap, не ўплываючы на выступе карту, цяпер у мяне havuto час x глядзець ей парады, дадзеныя рэальныя, і не задумваючыся, карыстальнік не павінен крыўдзіцца на карту ? цалкам перароблены, з майго боку не раю ў змены на гэтай, павінны пачаць усе спачатку, вывучыўшы розныя парады, якія ласкава былі прапанаваныя, у яе настойлівасць, можа працягваць круціцца з той, ен апрацоўваецца, і ў гэты момант парады, я не служыў ні да чаго.

msport (exil77grande)
10-09-2012, 19:20
г-н alfajtd як гэта зрабілі вы, звярніце ўвагу, карыстальнік magi1984 гэтым форуме нараджаецца з духам, каб дапамагчы вам канкрэтныя парады,вядома, ніхто не абавязаны рабіць гэта, але калі адказаць у спрэчцы, дзе пытаюцца думкі і дапамогу, ці вы добра робіце, або не адказаць менавіта так, у пазбяганне павялічыць свой лічыльнік паведамленняў дарэмна,што я не хачу бачыць напісана нідзе і':

І НЕ" НАВАТ не СПРАВЯДЛІВА, ХТО ВЫДАТКАВАЎ ГРОШЫ І ЧАС і інш

я вельмі добра ведаю, бачыў, што я раблю, каб карабель, што значыць зрабіць гэтую працу купіць:

kess v2,k-jtag,тытан-bdm ўсе арыгінальныя і абанент на працягу ўсяго ..............

і я не ўпэўнены, што тут вучыць першае, што здарыцца тое, што я даведаўся ў гады выпрабаванняў casini і атрыманыя вынікі, але я прыйшоў, каб падзяліцца маей запалам, спрабуючы дапамагчы тым, хто ў бядзе і прыняць яго ў правільным кірунку, то астатняе павінен зрабіць ен, паабяцаўшы і далей,я спадзяюся, гэты размова будзе ясна, у адваротным выпадку я павінен вам сказаць, неахвотна, што professionalchiptuning не падзяляе вашы прынцыпы.

msport (exil77grande)
10-09-2012, 19:23
што тычыцца карыстальніка freddyecu як я ўжо напісаў, проста паважаць думкі ўсіх, нават калі вы думаеце інакш, таму для мяне абмеркаванне сканчаецца тут, я спадзяюся, што нашы парады былі карысныя добрую працу.

alfajtd
11-09-2012, 09:20
хлопцы, можа быць, мы няправільна вытлумачаны...
opodich? вы пу? прыбіраць пост забруджанай...

мая мэта была дапамагчы...
і, каб разважаць...
калі карыстальнік і яго вопыт ? нуль, мне варта змяніць у****cchia адзін ecu... ? лепш stopparlo і пачаць крок за крокам...
справядліва патрабуючы ад чаму? пэўныя змены...

Калі ен не s? што ен зрабіў, і машына ідзе добра ... кажуць на 2 розных мовах ? цяжка рухацца...

usbano
23-09-2012, 07:52
*alfajtd: дух гэтага форуму ? дапамагчы канкрэтныя парады, а не фразы, хай у met? як і ва ўсіх іншых, форум, цюнінг.
улічваючы, што ніхто не абавязвае нас дапамагаць іншым, калі мы хочам гэта зрабіць, давайце зробім гэта да канца, у адваротным выпадку ? лепш не рабіць гэтага.

сказаў, што есць?, я хацеў бы сказаць freddyecu, што калі 5 хрысціяне бачаць сваю карту і кажуць, што карту ? зроблена вельмі дрэнна, ? бессэнсоўна казаць, што машына ў парадку, і карту добра, у адваротным выпадку адказ будзе спантанным ? толькі адзін: калі машына ў парадку вочка cos?, мы ўсе рады за цябе

А вялікі абодвух паняццяў!

Gemini89
04-10-2012, 14:06
я хацеў бы быць дапамогу, але не магла нічога бачыць, мне здаецца, цяжка, не s? як была змененая карта, але я шчаслівы ўладальнік 147 (140cv x?) і тое, што я магу сказаць ? што калі вы паглядзіце добра карту, вы бачыце, што зверху машына ? не дызель, не кажучы ўжо авансаў, есць моманты, дзе не хапае амаль 40 градусаў!!!!

Chris156
20-10-2012, 15:10
я хацеў бы быць дапамогу, але не магла нічога бачыць, мне здаецца, цяжка, не s? як была змененая карта, але я шчаслівы ўладальнік 147 (140cv x?) і тое, што я магу сказаць ? што калі вы паглядзіце добра карту, вы бачыце, што зверху машына ? не дызель, не кажучы ўжо авансаў, есць моманты, дзе не хапае амаль 40 градусаў!!!!

таму што зьверху не хапае дызель? на 4000 аб впрысните 62 мм3 ў арыгінале на вашым аўтамабілі.
для градусаў ? ж.. дзе вы бачылі гэта адсутнасць 40?? акрамя таго, з 40? загадзя былі б у противофазе карысна ўпырску..

Gemini89
20-10-2012, 15:16
таму што зьверху не хапае дызель? на 4000 аб впрысните 62 мм3 ў арыгінале на вашым аўтамабілі.
для градусаў ? ж.. дзе вы бачылі гэта адсутнасць 40?? акрамя таго, з 40? загадзя былі б у противофазе карысна ўпырску..

х ўтрыраваць 40?, але авансавыя плацяжы ідуць цалкам адноўлены, калі вы выкарыстоўваеце ecmtitanium яго паглядзець, перш чым " ок " ідзе правільным qu? і і ок, але аднадумцаў я procheria-й? адзінае, што рэдка... другі толькі для дасягненняў у 1,6 пыласосам і turbo групы psa... калі вы паглядзіце на кіраванне дызель не хапае ўсю паслядоўнасць....

Chris156
20-10-2012, 15:49
ььььь.. я думаў, я ж кажу аб вашым 140cv..
я не разумею, дзе паглядзець, што не хапае паслядоўнасці кіравання дызель.. змесціце адрас..