Прагляд Поўнай Версіі : погляд карту альфа 147 120 mjt
freddyecu
09-09-2012, 13:57
прывітанне ўсім ...цікава меркаванне карту 147 ..
файлы супастаўляецца з eslusione fap і egr.. машына добра рэагуе і, асабліва, ніякіх слядоў чорнага дыму....(fap пратэставала фізічна выдалены),па-вашаму, і лепш пакінуць арыгінал пустым, або замяніць яго на прамой трубе???і калі для вас і лепш rinuovere таксама каталізатар пад турбіну?загадзя дзякуй
тады:
пакласці трубку, калі вы кажаце можа быць адным з лепшых рашэнняў,але ад мяне асабіста, а не для агульнага карыстання я чуў, некаторыя навіны, якія палохаюць, чувак, канфіскавалі аўтамабіль і ? асудзіў да ўлады? кампетэнтных у гэтым пытанні забруджвання навакольнага асяроддзя "злачынствы" толькі xch? агент ( цяпер паразумнеў)? нагнуўся пад машыну і заўважыў, што manchanza fap,sar? быў у cas??mah!, мае асабістае меркаванне, калі ваш і ўсе яшчэ ў выдатным стане ? шкада, паставіць яго з ладу неўзабаве яно вам трэба, але калі вы сапраўды павінны зрабіць, вы павінны або прабіць з прыгожым адтулінай у цэнтры, якая ідзе ад 25мм да 30мм, або альтэрнатыва адрэзаць, дзе і gi? зварныя і пакласці трубку ўнутр і risaldarlo, па меншай меры першае візуальнае ўздзеянне fap ? існуючы.
x адносна вадасьцекавая труба, заўседы асабістае меркаванне, зняць гэта азначае замучыць менш турбіна,але за кошт сустрэчнага ціску, якое вам будзе неіснуючым, і ў гэтым выпадку, калі мы tienti у падняць яго, вам я параіў бы паставіць фільтр-не менш за 120 вочак. вазьмі гэтыя навіны, як заўседы, мае асабістае меркаванне, не ? сказаў, што гэта дакладныя правілы, на самай справе мой аўтамабіль працуе з prefap арыгінальная машына мая дачка-159 з зменамі, аб якіх я казаў.
freddyecu
09-09-2012, 15:16
калі fap будзе ачышчана, і агульны rimonti добра, па-вашаму?
калі fap будзе ачышчана, і агульны rimonti добра, па-вашаму?
гэта таксама добра, але я аддаю перавагу, каб пакласці трубку ўнутр.
freddyecu
09-09-2012, 15:33
есць розніца паміж другой fap з трубой і fap і без трубы?
msport (exil77grande)
09-09-2012, 15:51
есць розніца паміж другой fap з трубой і fap і без трубы?
фрэдзі, каб захаваць смак заказ прашу адкрыць новае паведамленне з вашы сумневы на фап і г.д., і тады вам перанесці паведамленні не па тэме тут, што гэта было адчынена, каб ацаніць карту.
freddyecu
09-09-2012, 15:58
мне трэба адкрыць новую тэму, што palra толькі fap?
msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:01
карту цалкам перарабляць, ты дакрануўся да карты, якія вы не ведаеце, што кіруюць, і я бачу толькі крокам 5-8-10-20% фіксаваныя без палітыкі,limitarore пара перабольшаныя і г.д. і да т.п., я не думаю, што не ў твар дым.
msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:01
мне трэба адкрыць новую тэму, што palra толькі fap?
дакладнай, калі вы хочаце думкі-саветы для гаворкі каталізатар-fap,трубе,fap апусцелі і г.д. і да т.п. адкрыць канкрэтнай пасады, у адваротным выпадку тут не разумее яшчэ нічога.
freddyecu
09-09-2012, 16:25
карту цалкам перарабляць, ты дакрануўся да карты, якія вы не ведаеце, што кіруюць, і я бачу толькі крокам 5-8-10-20% фіксаваныя без палітыкі,limitarore пара перабольшаныя і г.д. і да т.п., я не думаю, што не ў твар дым.
Гэта файлы ў эбу, а не таму, каб нічога не курыць...калі вы ня верыце, я заўседы магу зрабіць відэа і sllegarlo
msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:26
Гэта файлы ў эбу, а не таму, каб нічога не курыць...калі вы ня верыце, я заўседы магу зрабіць відэа і sllegarlo
можа быць, таму што, з аднаго боку, і' alt іншай ніжэй, але факт застаецца фактам, што карту і' 0' цалкам без палітыкі і перарабляць.
freddyecu
09-09-2012, 16:31
Чаму? яго ацэньваеце 0 см ідзе вельмі добра і адразу дасягае высокіх абаротаў?....шлях з 4, дзе ен 2 і спажывае значна менш файлаў у эбу з снежня і x зараз усе ок, праверыў рухавік і турбіна усе ок
msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:36
Чаму? яго ацэньваеце 0 см ідзе вельмі добра і адразу дасягае высокіх абаротаў?....шлях з 4, дзе ен 2 і спажывае значна менш файлаў у эбу з снежня і x зараз усе ок, праверыў рухавік і турбіна усе ок
я не пісаў, што з дапамогай гэтай карты за шкоду, так што калі турбіна і рухавік у норме есць, але махавік і счапленне, калі кіраўніцтва так aggeressiva, вядома, зношваюцца і легка,для астатніх, як ужо пісаў, не мае ніякай логікі,і " зрабіў так, каб з фіксаваным крокам-усюды, калі вы хочаце, мы можам працягнуць discutendola карту для карту, скажы мне, што такое кожную карту, што ў вас павялічваецца і таму, што ў вас павялічваецца, і гэта дапаможа вам з задавальненнем.
freddyecu
09-09-2012, 17:48
Я павялічыла трохі усе значэння прапарцыйна паветра, ўпырск і дызель x атрымаць добры прыбытак... Калі ты мне парады з лепшых спосабаў, дзякую вас, і калі вы можаце сказаць мне, па-твойму, лепшы спосаб x рабіць крокам на гняздо turbo і т. д .. І калі ты на сваім шляху, калі есць паляпшэнні, магутнасці транспартнага сродку новае, вялікае дзякуй pel ваша дапамога
msport (exil77grande)
09-09-2012, 18:42
ну ты не патлумачыў, цалкам палітыку ў залежнасці ад таго, што і як мне такое ў карту, што ў вас есць мод,кожны з якіх выкарыстоўвае ўласную сістэму, але, вядома, у адрозненне ад таго, што вы зрабілі вы можаце атрымаць дастаўкай, лінейнай і прагрэсіўнай.
freddyecu
09-09-2012, 20:59
вы маглі б сказаць мне, тыпу рост, які для вас найбольш прыдатным? возьмем, напрыклад ціску турба усе, што ад павелічэнне ў працэнтах ад абаротаў xload, то ад іншых спіной іншае значэнне і г. д.?
але калі крокам ўсей карце press turbo з 10-20 % значэнні застаюцца тыя ж cotruttore толькі павелічэнне гэта тлумачыць ilgrafico 2d і той жа, але пераехаў яшчэ вышэй.. калі ўстаеш у значэння па-рознаму, графік мяняецца ...гл я хацеў бы зразумець яшчэ рэчы на крокам і карты зроблены прафесійна, але ...я думаю, што з вашай дапамогай гэта можа' здарыцца... вы nolto гатовыя....калі вы можаце даць мне вы, тлумачэнне, узяўшы ў якасці прыкладу pressine turbo, як alzeresti і чаму выконваемых аперацый з ecm..дзякуй загадзя
пачнем з таго, што вы не ведаеце, як працуе рухавік, і вы не ведаеце логіку працы edc16c39 відаць з файла, які вы стварылі...
таму, як савет кажу табе паставілі арыгінал...
тады пачніце з карты за раз.
Я быў у т? я пачаў бы закрануць запыце пара ( але з 90% нагрузкі і ад 1800 абаротаў, проста каб убачыць розніцу)
змяняйце абмежавальнік крутоўнага моманту, вядома, як вы гэта зрабілі...
ціск турбо ад дзе вы лічыце патрэбным... не ? як вы зрабілі гэта, вы...
усе астатняе пакіньце арыгінальны... асабліва тое, што вы не ведаеце, што яны і іх эксплуатацыі...
дэталяў мала і па меры крокам, дзе вам падабаецца больш?...
magi1984
10-09-2012, 10:33
іншы савет ? гэта не ўсе, пачынаючы ад 0 абаротаў і 10% нагрузкі
пачынае mapapre ад 1500giri і 50% нагрузкі
не заўседы даюць тое ж значэнне, прырост на ўсім дыяпазоне абарачэнняў, часткі ад 5-6% да 13, альбо 14%, і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль
на некаторых картах тыпу ціску ў рампы і turbo ? лепш працаваць у абсалютнай, а не ў адсотках
на турбо ад 150-160 балаў і больш? заўседы ў звычайнай зоны да cio? ад 1500pm і 50% нагрузкі
на rail ад 40bar ў pi?,50bar...не больш
карту ? усе перарабляць, да жаль
freddyecu
10-09-2012, 11:59
іншы савет ? гэта не ўсе, пачынаючы ад 0 абаротаў і 10% нагрузкі
пачынае mapapre ад 1500giri і 50% нагрузкі
не заўседы даюць тое ж значэнне, прырост на ўсім дыяпазоне абарачэнняў, часткі ад 5-6% да 13, альбо 14%, і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль
на некаторых картах тыпу ціску ў рампы і turbo ? лепш працаваць у абсалютнай, а не ў адсотках
на турбо ад 150-160 балаў і больш? заўседы ў звычайнай зоны да cio? ад 1500pm і 50% нагрузкі
на rail ад 40bar ў pi?,50bar...не больш
карту ? усе перарабляць, да жаль
См машына ідзе вельмі добра з гэтай files усталяваны снежня ....r, вельмі хутка і хутка... Спажывае менш і не паліць, што вельмі важна
davidehfnos
10-09-2012, 13:04
і вельмі дзіўна, што ў вас расход больш,,,,дрот паскаральнік ужо ignetti дызельнага паліва, што не трэба,,,з крокам адыходзяць ад нагрузак, за разумную цану ....
freddyecu
10-09-2012, 13:26
і вельмі дзіўна, што ў вас расход больш,,,,дрот паскаральнік ужо ignetti дызельнага паліва, што не трэба,,,з крокам адыходзяць ад нагрузак, за разумную цану ....
Глядзіце, што калі машына не чорны дым, справа? appuzzata ад фарсунак і права
так ? з іх то мы ведаем усе... ці амаль...
але вы ведаеце, чаму? вы можа спажываць менш?
msport (exil77grande)
10-09-2012, 13:38
См машына ідзе вельмі добра з гэтай files усталяваны снежня ....r, вельмі хутка і хутка... Спажывае менш і не паліць, што вельмі важна
Ну вы спыталі меркаванне і вам кажу, што гэта не так, і Magi1984 даў вам з вельмі важных саветаў,і вы хацелі саветаў, іх вы маеце, але і па-ранейшаму сказаць, stano, чаму? машына ідзе добра, то трымайце яго cos? калі вы не задаволеныя.
freddyecu
10-09-2012, 13:41
Чаму? высілак рухавіка памяншаецца вельмі шмат, і вы можаце выкарыстоўваць перадач самыя высокія pe хуткасць? самыя нізкія
я прашу прабачэння, але не ? дакладны адказ на змены, якія вы зрабілі...
freddyecu
10-09-2012, 13:50
Што вы маеце на ўвазе не дакладны адказ?
freddyecu
10-09-2012, 13:53
На самай справе, і я, адказваючы, а таксама дзе яны кажуць, што няма выходзіць, але ў рэальнасці? так, напрыклад, што фарсункі пырскаюць нафта бескарысна, але гэта не робіць чорны дым... тым не менш я спрабую яго супастаўленне з вашымі парадамі, і я бачу, як паводзіць сябе машына.... Падзякаваць ўсіх вас за дапамогу, якую mistate, даўшы..
msport (exil77grande)
10-09-2012, 13:54
я прашу прабачэння, але не ? дакладны адказ на змены, якія вы зрабілі...
Чаму? не дапаможа яму зразумець гэта? Ад таго, як вы робіце вы, здаецца, прафесар, хто хоча быць мільянерам,ўключаем?
гэта не павінны быць прафесарамі або менш...
гаворка ідзе аб сумлення зменаў...
і, перш за ўсе, адзін ? ****** дапамагчы так, як лічыць патрэбным...
калі няма, было б занадта легка адказаць на пытанні, якія сыпаліся з неба без намаганняў...
і не ? нават правільна, хто выдаткаваў грошы і час.... не лічачы таго, што ен адмяняе задавальненне, стварыць добры мод.
змены, як я табе сказаў...
на гэты раз, спрабуючы зразумець логіку ECU...
magi1984
10-09-2012, 15:26
*alfajtd: дух гэтага форуму ? дапамагчы канкрэтныя парады, а не фразы, хай у met? як і ва ўсіх іншых, форум, цюнінг.
улічваючы, што ніхто не абавязвае нас дапамагаць іншым, калі мы хочам гэта зрабіць, давайце зробім гэта да канца, у адваротным выпадку ? лепш не рабіць гэтага.
сказаў, што есць?, я хацеў бы сказаць freddyecu, што калі 5 хрысціяне бачаць сваю карту і кажуць, што карту ? зроблена вельмі дрэнна, ? бессэнсоўна казаць, што машына ў парадку, і карту добра, у адваротным выпадку адказ будзе спантанным ? толькі адзін: калі машына ў парадку вочка cos?, мы ўсе рады за цябе
прабачце мае ўмяшанне, але я заўважыў, што аргумент st? прымаючы да горшага, як кажа msport наш, не ? форум, як і многія іншыя, народжаныя, магчыма, p? дзе саветы, у менш дасведчаных-гэта tab? і фраза, і заўседы адно і тое ж "мы ўклалі час і грошы", і інфармацыя тыпу дзяржаўнай таямніцы, я, з майго боку мае веды, магчыма, нават мала, sar? існуючы ў гэтым форуме, пасля гэтага ўвядзення, я паказваю карыстальніка, які размясціў яго, і прасіла парады, магчыма, у якой-небудзь карыстальнік + эксперт, што я быў першым, каб адказаць пра fap, не ўплываючы на выступе карту, цяпер у мяне havuto час x глядзець ей парады, дадзеныя рэальныя, і не задумваючыся, карыстальнік не павінен крыўдзіцца на карту ? цалкам перароблены, з майго боку не раю ў змены на гэтай, павінны пачаць усе спачатку, вывучыўшы розныя парады, якія ласкава былі прапанаваныя, у яе настойлівасць, можа працягваць круціцца з той, ен апрацоўваецца, і ў гэты момант парады, я не служыў ні да чаго.
msport (exil77grande)
10-09-2012, 19:20
г-н alfajtd як гэта зрабілі вы, звярніце ўвагу, карыстальнік magi1984 гэтым форуме нараджаецца з духам, каб дапамагчы вам канкрэтныя парады,вядома, ніхто не абавязаны рабіць гэта, але калі адказаць у спрэчцы, дзе пытаюцца думкі і дапамогу, ці вы добра робіце, або не адказаць менавіта так, у пазбяганне павялічыць свой лічыльнік паведамленняў дарэмна,што я не хачу бачыць напісана нідзе і':
І НЕ" НАВАТ не СПРАВЯДЛІВА, ХТО ВЫДАТКАВАЎ ГРОШЫ І ЧАС і інш
я вельмі добра ведаю, бачыў, што я раблю, каб карабель, што значыць зрабіць гэтую працу купіць:
kess v2,k-jtag,тытан-bdm ўсе арыгінальныя і абанент на працягу ўсяго ..............
і я не ўпэўнены, што тут вучыць першае, што здарыцца тое, што я даведаўся ў гады выпрабаванняў casini і атрыманыя вынікі, але я прыйшоў, каб падзяліцца маей запалам, спрабуючы дапамагчы тым, хто ў бядзе і прыняць яго ў правільным кірунку, то астатняе павінен зрабіць ен, паабяцаўшы і далей,я спадзяюся, гэты размова будзе ясна, у адваротным выпадку я павінен вам сказаць, неахвотна, што professionalchiptuning не падзяляе вашы прынцыпы.
msport (exil77grande)
10-09-2012, 19:23
што тычыцца карыстальніка freddyecu як я ўжо напісаў, проста паважаць думкі ўсіх, нават калі вы думаеце інакш, таму для мяне абмеркаванне сканчаецца тут, я спадзяюся, што нашы парады былі карысныя добрую працу.
хлопцы, можа быць, мы няправільна вытлумачаны...
opodich? вы пу? прыбіраць пост забруджанай...
мая мэта была дапамагчы...
і, каб разважаць...
калі карыстальнік і яго вопыт ? нуль, мне варта змяніць у****cchia адзін ecu... ? лепш stopparlo і пачаць крок за крокам...
справядліва патрабуючы ад чаму? пэўныя змены...
Калі ен не s? што ен зрабіў, і машына ідзе добра ... кажуць на 2 розных мовах ? цяжка рухацца...
*alfajtd: дух гэтага форуму ? дапамагчы канкрэтныя парады, а не фразы, хай у met? як і ва ўсіх іншых, форум, цюнінг.
улічваючы, што ніхто не абавязвае нас дапамагаць іншым, калі мы хочам гэта зрабіць, давайце зробім гэта да канца, у адваротным выпадку ? лепш не рабіць гэтага.
сказаў, што есць?, я хацеў бы сказаць freddyecu, што калі 5 хрысціяне бачаць сваю карту і кажуць, што карту ? зроблена вельмі дрэнна, ? бессэнсоўна казаць, што машына ў парадку, і карту добра, у адваротным выпадку адказ будзе спантанным ? толькі адзін: калі машына ў парадку вочка cos?, мы ўсе рады за цябе
А вялікі абодвух паняццяў!
Gemini89
04-10-2012, 14:06
я хацеў бы быць дапамогу, але не магла нічога бачыць, мне здаецца, цяжка, не s? як была змененая карта, але я шчаслівы ўладальнік 147 (140cv x?) і тое, што я магу сказаць ? што калі вы паглядзіце добра карту, вы бачыце, што зверху машына ? не дызель, не кажучы ўжо авансаў, есць моманты, дзе не хапае амаль 40 градусаў!!!!
Chris156
20-10-2012, 15:10
я хацеў бы быць дапамогу, але не магла нічога бачыць, мне здаецца, цяжка, не s? як была змененая карта, але я шчаслівы ўладальнік 147 (140cv x?) і тое, што я магу сказаць ? што калі вы паглядзіце добра карту, вы бачыце, што зверху машына ? не дызель, не кажучы ўжо авансаў, есць моманты, дзе не хапае амаль 40 градусаў!!!!
таму што зьверху не хапае дызель? на 4000 аб впрысните 62 мм3 ў арыгінале на вашым аўтамабілі.
для градусаў ? ж.. дзе вы бачылі гэта адсутнасць 40?? акрамя таго, з 40? загадзя былі б у противофазе карысна ўпырску..
Gemini89
20-10-2012, 15:16
таму што зьверху не хапае дызель? на 4000 аб впрысните 62 мм3 ў арыгінале на вашым аўтамабілі.
для градусаў ? ж.. дзе вы бачылі гэта адсутнасць 40?? акрамя таго, з 40? загадзя былі б у противофазе карысна ўпырску..
х ўтрыраваць 40?, але авансавыя плацяжы ідуць цалкам адноўлены, калі вы выкарыстоўваеце ecmtitanium яго паглядзець, перш чым " ок " ідзе правільным qu? і і ок, але аднадумцаў я procheria-й? адзінае, што рэдка... другі толькі для дасягненняў у 1,6 пыласосам і turbo групы psa... калі вы паглядзіце на кіраванне дызель не хапае ўсю паслядоўнасць....
Chris156
20-10-2012, 15:49
ььььь.. я думаў, я ж кажу аб вашым 140cv..
я не разумею, дзе паглядзець, што не хапае паслядоўнасці кіравання дызель.. змесціце адрас..