КПК

Перегляд Повної Версії : ford transit 1.8 cdti

dom86
25-02-2014, 16:30
привіт всім, у мене transit ke, коли назад дороги вимикається, потім він представляє, як мінімум, на злети і падіння дуже inregolare в pompista говорить ке є inniettori мені здається дивним, xk? автомобіль не pikkia і не курить? ви можете сказати мені, ваша думка

dom86
27-02-2014, 01:04
вибачте, ніхто не мав проблем cn цей автомобіль??

yannsaba
27-02-2014, 04:02
Ми хотіли б діагноз-й? ретельно, щоб побачити, якщо існують помилки. У ognicaso у мене була аналогічна проблема з transit мого клієнта, з поточних відключень у передачі, було проведення egr зламаний,казуїстика відмов цих двигунів, говорить про частої заміни датчиків распредвала, від гарячої індикатор свічок розжарювання горить і відновлення до виключення. Я повторюю, принаймні було б зробити diagnosie побачити, якщо є помилки. Я не думаю, так проблема в форсунках, навіть якщо ці вимірювання відхилення burrette у пу? gi? дати відповідь.

dom86
27-02-2014, 14:36
проблема ? саме pompista в зробила тест з бюретки говорить ke sn 3 inniettori мені діагноз шипами ago датчик тиску палива, і більше нічого

yannsaba
02-03-2014, 18:51
Якщо pompista зробив тест вищевикладене, ймовірно, були відремонтувати форсунки. Але не ? сказав, що відключення пов'язане з то. .

dom86
02-03-2014, 20:48
я думаю, те ж саме і ще, якщо ви насправді автомобіль п'єте см губка