КПК

Перегляд Повної Версії : Змінити повідомлення привітання strumenttazione Ducati Hypermotard

Dirdan
25-02-2014, 14:49
Привіт всім, у мене також mpps v13-v12 не пам'ятаю, що від того, що я читав, слід використовувати, щоб прочитати весь ебу marelli мого мотоцикла.
Як перший крок, завжди ? можливо, і не вимагає багато знань, я хотів би дізнатися, як змінити повідомлення привітання, яке буде показано на панелі приладів. Це повідомлення я вважаю, що підключений до ЕБУ, чому? коли оновлення вихлопу Termignoni, які, в набір також ЕКЮ, повідомлення на картину ? змінилося. У цьому зв'язку я хотів зрозуміти qualkosina в pi?.

Якщо c'? - довідка або документ, що я можу читати, щоб почати розбиратися, на читання запису різання файлів, який добре буде!

Велике спасибі всім.

Хорошу роботу.

biela
25-02-2014, 18:28
? можете прочитати карту і знайти вітальне повідомлення, що є зараз.

З повагою

Dirdan
25-02-2014, 18:58
Спасибі, sar? перше, що зробити?, cio? читати мою карту Ducati Performance і поділитися нею з вами!

У той час як випробувати себе у читанні, шукав будь-яку карту для hyper, щоб спробувати зрозуміти щось, типу секторів, на якому знаходиться напис...

Але коли я не прав, щоб завантажити її на форум, і навколо мені не знайти.

? можете прочитати карту і знайти вітальне повідомлення, що є зараз.

З повагою

maximumwarp
26-02-2014, 17:01
У той час як випробувати себе у читанні, шукав будь-яку карту для hyper, щоб спробувати зрозуміти щось, типу секторів, на якому знаходиться напис...

Враховуючи, що я не експерт, щоб знайти та змінити напис, я знаю, що ви можете використовувати шістнадцятковий редактор, щоб відкрити і вивчити вихідний файл (типу HxD)? якщо перейти до зміни ви повинні бути обережні, щоб переконатися, що новий файл має той же розмір, що й оригінал (повинен бути 320 KB) і, крім того, ви повинні бути обережні, контрольна сума!

Dirdan
27-02-2014, 00:47
Спасибі, теж цього хотів, задавалися питанням, як він веде себе в млн. пакетів в секунду для запису та контрольної суми, що я читав в мережі, що, принаймні, для ECU ducati не повинно бути проблем, але хотілося б ваших думок!
Я сподіваюся, що у вихідні ви могли прочитати мій ECU DP і почати spulciarla, щоб побачити, де знаходиться цей напис!

Враховуючи, що я не експерт, щоб знайти та змінити напис, я знаю, що ви можете використовувати шістнадцятковий редактор, щоб відкрити і вивчити вихідний файл (типу HxD)? якщо перейти до зміни ви повинні бути обережні, щоб переконатися, що новий файл має той же розмір, що й оригінал (повинен бути 320 KB) і, крім того, ви повинні бути обережні, контрольна сума!

maurof650
27-02-2014, 09:06
Якщо зробити "тільки для читання" і потім ви хочете переписати картку вам не потрібно робити ніяких сум. В sw ви dir? це не є проблеми.
Між тим, читати файли, але робить увагу, чому? це займає приблизно більше 15 хвилин, тому або ти в школі або, якщо читати на мотоциклі, переконайтеся, що у вас достатньо часу, щоб стабільність? і заряду батареї.
Пошкодження не робити, якщо під час фази читання карти, якщо ви mendo напруга, в розпал читання (запису, замість нього можна зробити)? не ? приємним і ? завжди краще уникнути.

m999
28-02-2014, 16:48
Написано, файли з 320кб ліжко з MPPS, шукає навколо за адресою 4C130. Максимум 15 digit... я контрольну на Marelli/Ducati той корекція завжди і не у мене ніколи не було проблем. Я навіть не буду намагатися робити без, навіть не ризик, щоб спробувати!!

M999

maurof650
28-02-2014, 17:09
Звичайно, ви cks кожен раз змінюєте карту? Я сказала, що ? необхідно зробити cks в тих випадках, де закони карту від блоку управління, а потім записати на інший ебу.

maximumwarp
28-02-2014, 18:38
Написано, файли з 320кб ліжко з MPPS, шукає навколо за адресою 4C130. Максимум 15 digit... я контрольну на Marelli/Ducati той корекція завжди і не у мене ніколи не було проблем. Я навіть не буду намагатися робити без, навіть не ризик, щоб спробувати!!

M999

Як потрібно зробити, щоб перевірити і виправити контрольну суму?

m999
01-03-2014, 00:15
Звичайно, ви cks кожен раз змінюєте карту? Я сказала, що ? необхідно зробити cks в тих випадках, де закони карту від блоку управління, а потім записати на інший ебу.

Очевидно, ви, якщо я читаю і пишу цей файл не потрібно, якщо я міняю корекція контрольної суми.

M999

Dirdan
01-03-2014, 09:22
Спасибі всім за ваші відповіді! Тому, якщо я правильно розумію, для редагування, що зараз я буду робити кроки:
1) я Читаю блок управління з MPPS, зять файл 320кб, що avr? розширення bin або орі?
2) з допомогою редактора типу HxD, або я повинен використовувати титан?, шукаю адресу 4C130, і я можу змінити максимальну 15cifre, за винятком випадків, зміна файлу, не піклуючись про те, в розмір? Або rester? 320?
3) нарахування з MPPS, роблячи виправлення в soft, якщо потрібно контрольна сума?

Питання: я читав, що файли 320 йдуть нарізати 304, з якої причини? Також я повинен скоротити до зміщення 0x3fff

Я, звичайно, заплутався!

Дякую

ducati83
01-03-2014, 14:10
скоротіть в 304kb, щоб це визначити, титан, а тоді, щоб його можна було прошити його потрібно повернути в 320кб....

Dirdan
16-03-2014, 10:49
На жаль, ще не вдалося прочитати ecu мого ducati, щоб зрозуміти, як діяти nalla зміна привітального повідомлення.
Просто у мене було півдня часу, я, присвячений тест читання, але я зіткнувся з проблемою, викладених у піст (https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5983-Prima-Lettura-Errore-%28tipo-improprio-upload%29 у цьому розділі.
Тепер я хотів би запитати вас, для anticiparmi p? вивчення, в надії вирішити з помилкою в MPPS, якщо мені отримати цю файл для ducati hypermotard, я міг би почати його відкрити, щоб зрозуміти, куди піти і змінити з вашою допомогою! Що ви думаєте, ми можемо це зробити?

Величезне спасибі!!!!

m999
16-03-2014, 14:58
Залишається проблема з контрольною сумою, про яку ми говорили раніше. З комбінації приладів/SW офіційних не існує проблем, з посилання, або китайські SW c---не знаю, як тобі сказати.

M999

Dirdan
16-03-2014, 19:09
Я встиг прочитати мій Ecu, як це запропоновано в інший пост від m999, я отримав файл 320кб, Тепер скоротити його, щоб зробити його нечитабельним ecm titanium, після цього? я повинен піти на полювання вітання!

m999
16-03-2014, 20:34
Я тобі написав вище де його шукати, з плеєром у шістнадцятковому ви помітите відразу: ? написано ясно і чітко.

M999

Dirdan
16-03-2014, 23:27
Правильно, для mess ласкаво просимо nn c'? потрібно вирізати файл! Я прочитав файл з 320 с hxd і я знайшов безлад на адресу, який я вам запропонував! Я хотів би бути впевнений у позиції, на яких ви можете написати повідомлення, до 15 цифр!
Якщо ? необхідно, я можу відправити файл, щоб перевірити це разом з вами?
Потім я хотів би скоротити його, щоб зрозуміти, як це працює також ecm titaniun.

Ще раз спасибі!

Dirdan
18-03-2014, 17:29
Я думаю, що я знайшов 15 позицій для привітання, я не знаю, чи вони дійсні для всіх блоків управління ducati з цією функцією, в моєму cas oper в Hypermotard позиції від 4C133 в 4C141.
Для редагування я просто використовувати простий HxD?
Після редагування повідомлення, як вчинити для запису і контролю cecksum?

Для тестування я також виріжте файлу і спробував читати з ecm titanium, який визнає, я думаю, добре, чому? бачив водій мотоцикла автоматично.
Я був би більше? упевнений, що якщо експерт може поглянути на файл читав, 320кб, cos? бути впевнений, що це не були проблеми в читанні або інший.

Ще раз спасибі

m999
18-03-2014, 19:08
Якщо немає вакансій файл difficle, що ми можемо дати, побачимо, як ви прочитали (статтю читати в окремому розділі файли на оригінальні) ;)

M999

Dirdan
19-03-2014, 14:34
Файл розмістив Файл Ducati Hypermotard 1100 ЕКЮ DP 2-2 (https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?6003-Ducati-Hypermotard-1100-ECU-Ducati-Performance-Scarico-2-2&p=86939#post86939)

Я як обладнання у мене тільки mpps v12, і пам'ятаю, що м'який, він говорив мені виправити cecksum у разі запису, для цього блоку, але все ж я не aprestato у письмовій формі після mod привітального повідомлення.

Від того, що я прочитав вище, якщо я читаю і пишу той же файл не буде необхідно виправити cks, але після mod привітального повідомлення?

На практиці, якщо переписати файл mpps мені просити? перевірити cecksum і вам треба? дати підтвердження?

Я чекаю вашого підтвердження про працездатності? файлів.

Дякую

Якщо немає вакансій файл difficle, що ми можемо дати, побачимо, як ви прочитали (статтю читати в окремому розділі файли на оригінальні) ;)

M999

maurof650
19-03-2014, 14:49
Повторіть змінений файл і перевірте це, тільки якщо вона перераховується в cks.
Погано, що йдете, якщо велосипед не починається, перезаписати вихідний файл, і все назад, як раніше.

Dirdan
19-03-2014, 15:01
Завдяки Мауро, sar? той же mpps мене виправити ck, або я повинен натиснути на кнопку, контрольна, перш ніж писати?

Повторіть змінений файл і перевірте це, тільки якщо вона перераховується в cks.
Погано, що йдете, якщо велосипед не починається, перезаписати вихідний файл, і все назад, як раніше.

maurof650
19-03-2014, 15:46
Завдяки Мауро, sar? той же mpps мене виправити ck, або я повинен натиснути на кнопку, контрольна, перш ніж писати?

натисніть "записати", виберіть файл карти від 320 kb (обережно, щоб не помилитися з картою від 304) від "Ок".
Вона cks на мотоциклах, з MPPS, не працює, то не звертати уваги на повідомлення MPPS.
Погано, що йдете, якщо велосипед не частину, ми перепишіть файл, який ви бачили до зміни, і все назад, як раніше.

Dirdan
19-03-2014, 16:10
Ще раз спасибі, я намагаюся,-й? скоро і вас тримаю в курсі!

Ти дав мені від одного погляду на fie, які я читав з mpps? Я хотів бути впевнений, що файл origianle було правильно.

натисніть "записати", виберіть файл карти від 320 kb (обережно, щоб не помилитися з картою від 304) від "Ок".
Вона cks на мотоциклах, з MPPS, не працює, то не звертати уваги на повідомлення MPPS.
Погано, що йдете, якщо велосипед не частину, ми перепишіть файл, який ви бачили до зміни, і все назад, як раніше.

ducati83
19-03-2014, 16:17
ви не будете мати проблем з chk, але не впадайте у відчай, спробуйте це...

Dirdan
19-03-2014, 16:43
Я ще не отримав дозволу для того, щоб завантажити!
На даний момент у мене не було проблем, чому? ще я не натрапив на запис.

Але якщо б можна було, я б його можна було спробувати цей коректор контрольної суми!

ви не будете мати проблем з chk, але не впадайте у відчай, спробуйте це...

ducati83
19-03-2014, 17:11
на жаль, дочекайтеся завантаження...

maurof650
19-03-2014, 17:26
Dirdan, тепер ми прибули в 28? повідомлення на цю тему ? настав час писати карту, яку ви змінили, без cks перераховується.
Дайте нам знати :)

m999
19-03-2014, 21:23
Карту, яку ви читали, однак ? ОК.

M999

Dirdan
20-03-2014, 00:55
Відмінно! Дякую, тепер забезпеченн? з-й? безпека!!!

Карту, яку ви читали, однак ? ОК.

M999

ducati83
20-03-2014, 12:00
якщо у вас проблеми з пошти файл і ми бачимо, вам chk!

Dirdan
20-03-2014, 17:42

Після редагування повідомлення з HxD, я зробив так, зменшення розміру файлу у 304kb, щоб спробувати його з ECM, як я зробив для оригіналу, який визначався автоматично з відповідним драйвером від ECM Titanium, то мод не буде визначено автоматично, і що ? нормально? Або в редагуванні повідомлення я зробив помилку?

якщо у вас проблеми з пошти файл і ми бачимо, вам chk!

legendaryslave
20-03-2014, 19:56

Після редагування повідомлення з HxD, я зробив так, зменшення розміру файлу у 304kb, щоб спробувати його з ECM, як я зробив для оригіналу, який визначався автоматично з відповідним драйвером від ECM Titanium, то мод не буде визначено автоматично, і що ? нормально? Або в редагуванні повідомлення я зробив помилку?

? нормальний, як ви переміщаєте біт не буде визнана ще tita

Dirdan
20-03-2014, 21:10
Потім після його зміни я повинен завантажити драйвер вручну? Чи можу я завантажити один і той же драйвер, що Титан, який він читав в авто на оригінальний файл?

Дякую

legendaryslave
20-03-2014, 23:48
Потім після його зміни я повинен завантажити драйвер вручну? Чи можу я завантажити один і той же драйвер, що Титан, який він читав в авто на оригінальний файл?

Дякую

і ви на всі питання

Dirdan
24-03-2014, 15:36
Ви підкажіть, а на успішного програмування повідомлення, ласкаво просимо!
Після мод, як описано в обговорення, я намагаюся писати, залишивши всі sw з налаштуваннями за замовчуванням, і я випустила помилка, оскільки запис перевірити chk, перш ніж писати, я зробив контроль chk з допомогою mpps і виправила області, після цього? я підняв знову писати, і voil? 20сек приблизно зробив стирання і перезапису правильно!

Я ще раз дякую вам за допомогу! Я сподіваюся продовжити вивчення нових речей! Особливо на зміну карту!

maurof650
24-03-2014, 18:58
Я не зрозумів, як ви зробили, щоб виправити cks з MMPS; принаймні, для MPPS (зроблено в китаї) мені здається, що правильний cks мотоциклів Ducati.

ducati83
24-03-2014, 19:47

я мав на увазі файл змінено, орі не з'? потрібно виправити chk....а з mpps не я,принаймні, я, в сколково? виправити....

Dirdan
24-03-2014, 20:37
При mpps мені повертається помилка, я натиснув на виправлення cheksum, я запитав вихідний файл, а потім відредаговано і мені повідомили, що ? виправлено в 1 місця. І після цього? я повторив спалах, вибравши файл, створений з mpps ? матч, час запису, час 20-25sec процес ? припинено! Я вимикаю картина, яку я переносив три лінії "---", він повернув назад і mess привітання був змінений, мотоцикл ? футбольний регулярно!

Мауро, по-твоєму, це mpps не було власного generami правильний файл?

Я не зрозумів, як ви зробили, щоб виправити cks з MMPS; принаймні, для MPPS (зроблено в китаї) мені здається, що правильний cks мотоциклів Ducati.

m999
24-03-2014, 21:48

M999

Dirdan
25-03-2014, 09:06
Якщо sw, що використання пу? служити для проведення перевірок роботи я можу поділитися з вами, форум дозволяє!

M999

maurof650
25-03-2014, 09:19
Мауро, по-твоєму, це mpps не було власного generami правильний файл?

Важко зрозуміти, що ви хочете сказати і що ви зробили. Намагається бути більше? зрозуміло.
- мій MPPS читає і пише правильно, але не робить cks; у вас робить?
- ти читав файл з MPPS потім ви відредагували повідомлення запуску; з якою sw;
- ви написали файл карти з MPPS, але я давав помилку; як правильно?
привіт

Dirdan
25-03-2014, 17:27
Вибачте, якщо не ясно! Я намагаюся описати всі дії, які виконуються.

Маючи файл 320кб, тільки що прочитав, я змінив повідомлення, ласкаво просимо в шістнадцятковому, з HxD, і, крім.

Готовий для програмування, підключити mpps на мотоциклі, запуск soft і всі налаштування за замовчуванням і велосипед вибрати, як для читання, я роблю перед IDECU, що буде читати, а потім Писати. В цій точці mpps, перш ніж почати видалення, а потім написати, мені видає помилку і я завжди запрошує зв'язатися по **** підтримка.
Я роблю спробу протиставити моделі мотоциклів і вибираю, на цей раз, hyper 1100 (cio? моя модель), підвищення запису і знову помилка.

У цей момент, перш ніж зняти і покласти до вас питання, я поставив модель мотоцикла hypermotard 1100S, і я натиснув на кнопку chk в mpps, програмного забезпечення, я попросив спочатку вихідний файл, і я завантажив те, ліжко, а потім запитав мене файл змінений, і я завантажив той, який ви зберегли за допомогою HxD, має вітальне повідомлення відредаговано. У mpps я створив новий файл, я вважаю, з сум змінений, так? я підняв з останнього запису файлу, і ? виконано без будь-яких помилок, час 20-25sec і ecu ? був перенесений!

Я сподіваюся, що було ясно у всіх моїх дій, тепер хотілося б почути від вас як веде себе, коли просто натисніть на кнопку chk mpps? Не запитає, орієнтації і мод, щоб виправити контрольну суму?

Dirdan
25-03-2014, 17:45
Перевірити, наскільки виконується:

Оригінал повідомлення: HYPER RACING

http://youtu.be/-LB7hOkEsIU

Dirdan
25-03-2014, 17:49
Повідомлення ВІДРЕДАГОВАНО: DIRDAN HYPER

http://youtu.be/qfpwwBLxFmQ

maurof650
25-03-2014, 19:30
Ясно; ця процедура, я чув тільки один раз, але я ніколи не дуже разі саме чому? ? був одиничний випадок.
Якщо прикладіть два файли, які ви використовували (в грі та модифікований до cks), я намагаюся з моїм ECU "свинки) і скажу вам, що відбувається.

Dirdan
25-03-2014, 19:57
Його я наводжу в цій темі?

maurof650
25-03-2014, 20:41
Те, що і вихідне ? переконалися, і у вас вже? опубліковано в інше обговорення, так що не прикласти; то змінений за допомогою HxD (без cks), оскільки файл "підручник" і виправити, я думаю, що краще прикріпити його тут, якщо інших вказівок модераторів.

Dirdan
26-03-2014, 12:49
Ось змінений файл з HxD:
7458

Мауро, як ви ставитеся, просто curiosit?, в послідовний з mpps або до стійки з іншим обладнанням?

Ясно; ця процедура, я чув тільки один раз, але я ніколи не дуже разі саме чому? ? був одиничний випадок.
Якщо прикладіть два файли, які ви використовували (в грі та модифікований до cks), я намагаюся з моїм ECU "свинки) і скажу вам, що відбувається.

Те, що і вихідне ? переконалися, і у вас вже? опубліковано в інше обговорення, так що не прикласти; то змінений за допомогою HxD (без cks), оскільки файл "підручник" і виправити, я думаю, що краще прикріпити його тут, якщо інших вказівок модераторів.

Dirdan
26-03-2014, 13:12
Я додам, що я помітив, що, роблячи корекції контрольної суми файлу змінено з допомогою HxD, через chk corrector і порівнюючи його з тим, generatomi від mpps ідентичні. Тому я думаю, що в mpps-то він правильно!

maurof650
26-03-2014, 13:28
пробую mpps12 з підключенням до школи.

Dirdan
26-03-2014, 14:27
Дозвольте мені знати, який результат ви отримаєте!
Особливо я хотів би зрозуміти, як колеги ECU через mpps в школі і як ви спробувати?
Дякую

m999
26-03-2014, 17:01
Для того щоб підключити його до школи або перейти висновками підключені до контактів ебу (позитивний, позитивний, ключ, K-line і маса) або використовується старий роз'єм ебу викорінені і підганяли...

M999

Dirdan
29-04-2014, 14:35
Мауро вдалося зробити тест на школі, щоб перевірити, якщо mpps виправляє контрольну суму?

пробую mpps12 з підключенням до школи.

ducati83
28-03-2015, 18:44
riesumo цей пост, щоб запитати, хто повідомив, але повідомлення про створення всюдихідних 1000 у пу? це теж змінити? я шукав на файл, але нічого не знайшов
дякую

Dirdan
28-03-2015, 19:55
На створення всюдихідних c'? повідомлення привітання, як для hyper? Можливо, зміняться адреси для повідомлення!

ducati83
29-03-2015, 18:52
я не знаю, якщо ? правда ? просто повідомлення, але включіть, і ви вийти напис 1000, великий,620, очевидно, йде 620, і під повідомлення мтс eu, написав перший в нижньому регістрі, а другий у верхньому регістрі, я вважаю, що це є повідомлення.
я намагався робити пошук файлів multi 1000, але нада, я не знайшов, ne напис mts ne 1000......хто-небудь має інфо? в ecu або безпосередньо в рамках? для 749-999, як і де вони?

Dirdan
30-03-2015, 16:58
Я шукав в мережі файл mts1000 дивитися адреси, але, не будучи впевнений в їх довіру? я згадав по тій же дорозі, що вжиті для hyper cio? використовувати TunerPro з файл XDF щодо мотоцикла. Через TunerPro ? сколково? бачити карти, як ECM, але він також має управління інструментальної Панелі Text.
Відкривши XDF для MTS1000 я не знайшов цю можливість?, тому я вважаю, що повідомлення знаходиться в приладовій панелі.

maurof650
27-05-2015, 23:05
Мауро вдалося зробити тест на школі, щоб перевірити, якщо mpps виправляє контрольну суму?

Вибачте, якщо я відповідаю тільки зараз, але я був мимохідь питання...........*****unque ні, я не пробував.