Прагляд Поўнай Версіі : памылка " будзільнік " / будзільнік EDC16
Рыкарда#28
25-02-2014, 00:16
Прывітанне, хлопцы,
я спрабаваў чытаць мая Bravo 1.6 mjet 120cv з kess v2 клон, але я d? памылка "будзільнік" / будзільнік, чытанне: што гэта значыць?
як я магу вырашыць?
дзякуй
гэта азначае, што аўтамабіль можа быць не ? ori, ці ў вас няправільна protocollo.......... паспрабуйце зрабіць id з курыцай і паглядзець, што ecu збірае ў адваротным выпадку чытайце hw на ecu і postali..........
Рыкарда#28
25-02-2014, 10:41
машына ? на самай справе ўжо? было супастаўлена з CMD, flashtech, ? тое, што "праблема"?
дзякуй
каб прачытаць гэтыя ecu, як правіла, выкарыстоўваецца k-line пакіньце паведамленне, што вы ад kess v2 або калі вы не можаце могуць мець абароненую ecu
аднак мантуе bosch edc16 ў выпадку абароны проста яна ў bdm.......
калі p супастаўляецца з kess не leggipiu толькі калі ? крычы..... з курыцай закон snche калі супастаўляецца
Рыкарда#28
25-02-2014, 11:40
не ? былі абаронены, я ведаю, хто мяне зрабіў, і мы гэта зрабілі разам.
у запісе ў мяне могуць узнікнуць праблемы?
я kess v2 крычы, і гэтыя машыны ў мяне зроблена некалькі, і я заўседы счытваюцца счытваюцца і запісваюцца з дапамогай k-line без якіх-небудзь праблем......
вы але ты troavete крычы і ты, сопоставленных з kess праблема ўзнікае, калі ecu ? пісьмовае іншым strumento..........
гэтага я не ведаў.... вы, тым не менш я знайшоў іх усе крычы......
Рыкарда#28
25-02-2014, 12:07
дзякуй вам абодвум, вельмі прыгожа!
вы мне далі добрую навіну, то я спрабую з іншых машын
той жа пытанне на врі і на k-tag скажам, праблемы няма ? aliantech, што вырашыў так.........
вам трэба спампаваць афіцыйную праграму дык вароты і reistalli ваша праблема вырашана
Рыкарда#28
25-02-2014, 20:50
памятаю, што я клон, я не ведаю, дзе я магу спампаваць афіцыйную праграму
Рыкарда#28
26-02-2014, 14:41
Хлопцы, я спрабаваў нават з пункту 1.2 16v, але нічога, я d? усе тая ж памылка... што я памыляюся? я атакі на пк, usb-кабель, які ідзе ў kess, і kess атакі, кабель obd і проста. забыўся што-то? маленькі раз'ем, што c'? прыкладаецца кабель obd ўліваць дзе-то, тыпу, у масы?
што edc мы гаворым за пункту я не ведаю, калі вы робіце inseriale, магчыма, прыйдзецца паставіць у boot не ўсе робяць у бд....
Рыкарда#28
26-02-2014, 16:03
што edc мы гаворым за пункту я не ведаю, калі вы робіце inseriale, магчыма, прыйдзецца паставіць у boot не ўсе робяць у бд....
на кропкі не ? адзін EDC, кропкі ? 1.2 fire, а затым бензін.
праблема ? што ж, памылка "будзільнік" / будзільнік мне d? як з EDC16 bravo 1.6, як на месцы, так ? памылка, што добра ці дрэнна, я думаю, мне выйсці? заўседы. ці я памыляюся, я што-то або c'? што-то яшчэ, што не ідзе. ідэі?
як я магу пакласці яго ў boot?
выбачайце, але ecu вы чыталі гэты званок я не зусім зразумеў, калі не таму edc 16, або нічога, калі яго калегі паглядзець tensioen машыны глядзець, што калі напружанне ? нізкі не падключаецца і я скажу нават падключыць блок харчавання, акумулятар, перш чым чытаць і пісаць kess ? вельмі падатковая на гэта......
Рыкарда#28
26-02-2014, 19:44
выбачайце, але ecu вы чыталі гэты званок я не зусім зразумеў, калі не таму edc 16, або нічога, калі яго калегі паглядзець tensioen машыны глядзець, што калі напружанне ? нізкі не падключаецца і я скажу нават падключыць блок харчавання, акумулятар, перш чым чытаць і пісаць kess ? вельмі падатковая на гэта......
Не робіць n? у edc16 n? блок кіравання ў момант n? з машынай, падключанай да блоку харчавання n? з ладу. З ****** я знайшоў, што раяць адфарматаваць sd: яно?
звярніцеся, хто вас прадаў toll, магчыма, вырашыць..........
шкада, калі вы заходзіце на сайт, alientech вам трэба скачать k люкс пасля загрузкі просіць абнавіць, абнавіць, а затым сцярыце ўсе і reistalli кампакт-дыск і зрабіў гульні
Не робіць n? у edc16 n? блок кіравання ў момант n? з машынай, падключанай да блоку харчавання n? з ладу. З ****** я знайшоў, што раяць адфарматаваць sd: яно?
гэтая працэдура крок за крокам
1 ачысціць версія 1.89 c
2 запампаваць і ўсталяваць афіцыйную версію 1.92 з сайта якога istallera' правільную версію c++ не падключыць абсалютна kess
3 выдаліць ksuite 1.92 ад disistallazioni праграмы і перайдзіце ў c і выдаліць тэчку ksuite
4 перазагрузіць
5 ўстаноўка версіі 1.89 + драйвера
6 запусціць ksuite
калі вы хочаце паспрабаваць..........
Рыкарда#28
28-02-2014, 11:35
159sportwagon
28-02-2014, 11:58
Прывітанне . Мая 159 звярталіся пісьмовага і паслядоўнага з digiflasher. Учора я напісаў яшчэ раз, з kess ori без праблем
Рыкарда#28
28-02-2014, 15:28
я спрабаваў абодва, як я ? была сказаная ад дапамогі, затым пакласці новыя файлы ў SD, як кажаце вы, ўсталюеце версію-й? нядаўна ksuite, а затым ўсталюйце 1.89, але нічога.
Я паўторна кантактуе з тымі, дапамогу, каб паспрабаваць даведацца пра гэта больш?.
у вас есць іншыя рэкамендацыі?
я ведаю, што адмін форуму прадаюць гэта абсталяванне, я звяртаюся да вас: ці есць у вас іншыя праблемы такога кшталту? ідэі, рашэнні?
дзякуй
але не трэба было чапаць sd час ты толькі казіно аб oscenziato сказаў, што рабіць гэтага не разумею.... даруй sd холадна
Рыкарда#28
28-02-2014, 21:37
сказаў мне, хто мне яго прадаў і даў мне файлы, якія хочаце дадаць.
hgtferma
02-03-2014, 20:41
прывітанне ў мяне была такая ж праблема, ці нават на edc15p нічога не id, але, на шчасце, закон і пісаць...што вам паслаў вытворца???
msport (exil77grande)
03-03-2014, 18:52
я спрабаваў абодва, як я ? была сказаная ад дапамогі, затым пакласці новыя файлы ў SD, як кажаце вы, ўсталюеце версію-й? нядаўна ksuite, а затым ўсталюйце 1.89, але нічога.
Я паўторна кантактуе з тымі, дапамогу, каб паспрабаваць даведацца пра гэта больш?.
у вас есць іншыя рэкамендацыі?
я ведаю, што адмін форуму прадаюць гэта абсталяванне, я звяртаюся да вас: ці есць у вас іншыя праблемы такога кшталту? ідэі, рашэнні?
дзякуй
мы ніколі не сутыкаліся з падобнай праблемай я лічу, што або вы зрабілі беспарадак вы ці hw і няспраўны, у любым выпадку праблема ахоўная павінен вырашыць ваш пастаўшчык.
hgtferma
03-03-2014, 21:42
мы ніколі не сутыкаліся з падобнай праблемай я лічу, што або вы зрабілі беспарадак вы ці hw і няспраўны, у любым выпадку праблема ахоўная павінен вырашыць ваш пастаўшчык.
прывітанне msport я купіў ад аднаго, і калі я спрабаваў на edc15p і зрабіў "памылка " будзільнік " / будзільнік" я звязаўся і сказаў, што можа быць праблема з засцерагальнікам або няспання, што вы на гэта скажаце
msport (exil77grande)
04-03-2014, 21:30
прывітанне msport я купіў ад аднаго, і калі я спрабаваў на edc15p і зрабіў "памылка " будзільнік " / будзільнік" я звязаўся і сказаў, што можа быць праблема з засцерагальнікам або няспання, што вы на гэта скажаце
адказ просты,паспрабуйце на edc15c7 і edc16c39, што есць 2 тыпу ecu шахматамі рабіць, калі не працуе, іх і кінь яго.
hgtferma
05-03-2014, 10:53
адказ просты,паспрабуйце на edc15c7 і edc16c39, што есць 2 тыпу ecu шахматамі рабіць, калі не працуе, іх і кінь яго.
прывітанне м спорту, то edc15c7 ok,new delta 1.6 edc16c39 ок,me7.9.10 t-jet boot st з модулем tricore ок,me7.3h4 boot st з тб k4 ок, толькі блок ? засталася ў boot nn разумею, чаму? і edc15c2 peugeot 2.0 hdi не вызначае
159sportwagon
05-03-2014, 21:26
У me7.3hf, які інструмент вы ні чыталі? Які ? кабель k4.
hgtferma
05-03-2014, 21:50
заўседы kessv2,кабель k4 ? то з кнопкай on/off пастаўляецца ў ўпакоўцы
159sportwagon
05-03-2014, 22:07
Я ведаю, што тыя, я не я . Вы можаце прыкласці Фота?
hgtferma
05-03-2014, 22:26
але ты певень або kess
159sportwagon
05-03-2014, 22:51
Я певень v54 еўропы і kessv2 крычы. Але певень не змог прачытаць me7.3h4 да школы
hgtferma
05-03-2014, 22:55
вось фатаграфіі, у тым ліку нават тыя, me7.9.10 abarth
hgtferma
05-03-2014, 23:00
Я певень v54 еўропы і kessv2 крычы. Але певень не змог прачытаць me7.3h4 да школы
але калі вы кажаце пра бд ? нармальна, што не чытае, калі не стварылі пін-код 20 маса, калі вы не ведаеце, як зрабіць, напішыце мне, і я даю info
159sportwagon
05-03-2014, 23:08
Я рабіла гэта ў школе . Для раздыма obd яшчэ я павінен зрабіць гэта з дапамогай пін-кода 20 заземлены. Вы можаце мне дары якую-небудзь інфармацыю,
hgtferma
05-03-2014, 23:18
Я рабіла гэта ў школе . Для раздыма obd яшчэ я павінен зрабіць гэта з дапамогай пін-кода 20 заземлены. Вы можаце мне дары якую-небудзь інфармацыю,
такім чынам, вы кабель k4 не маеце
159sportwagon
05-03-2014, 23:20
Не , я не
hgtferma
05-03-2014, 23:36
і тады ўсе, што вам трэба зрабіць ? дэмантаж 2 адтуліны блока кіравання,пастаў на месца, як у fotto (з этыкеткай ўніз і знайсці pin20 на дзверы злева.зніміце вечка засланкі і вызначае пін-кода, паколькі, не ? правадной яму уставіць ты провад з наканечнікам наперадзе, каб праехаць невялікую адтуліну, і вы прымацаваныя.зачыніце засланку і нітка заставайцеся звонку, braided, такім чынам, не толькі служыць вам? зрабі адразу...ці перайсці ад звалкі, атрымаць патрубок ад сістэмы, і вы зробіце атакі з жанчынай поўны кабель бд тыпу той, якая нясе певень 1260 і перайсці казка
159sportwagon
05-03-2014, 23:41
Ок, дзякуй . У гэтыя дні я бачу здарыцца ў гэтых ECU, і я імкнуся. Вы ведаеце,
hgtferma
05-03-2014, 23:46
ок, есць у наяўнасці....уважлівы, але мне здаецца, што me7.3.1 альфа, што, здаецца, той жа, у рэальнасці? мае падключэнне розных ок?
у выпадку дапамогі адкрыць яшчэ адзін пост з тлумачэннем гэтага ecu у адваротным выпадку я ведаю, што мы ідзем занадта off topic
159sportwagon
06-03-2014, 00:00
Так , мы робім так, Што лепш
Рыкарда#28
08-03-2014, 12:26
памыляюся, што-то ў спасылках?
hgtferma
08-03-2014, 18:14
памыляюся, што-то ў спасылках?
добры дзень, я хацеў бы дапамагчы вам, але я не магу глядзець ўкладання
я спрабаваў чытаць honda crv 2200 tdi edc16 c31 , пеўнік і kess v2 не прымушае мяне рабіць, нават id ecu, парады?
паспрабуйце прачытаць па bdm...
ўжо спрабаваў, нават connect прымушае мяне рабіць
можа быць, гэта пеўнік, які мае праблемы ты ўжо праверана на іншых edc 16?