Перегляд Повної Версії : Привіт всім...
Привіт всім!!!!я знайшов цей сайт серфінгу в інтернеті і шукають експертів щодо предмета,? вискочив profedssionalchiptuning.Потребує? знаю, що ти народився з моєї пристрасті двигуни,там весь час, але ми отримуємо в тому сенсі, що є один державний, і як такий найманих цілях, отже, не в цілях заробітку.? очевидно, все,що сьогодні знання електроніки, двигуна і всіх його частин як завжди пі? - необхідним.Я намагався багато навколо..але чесно кажучи, я був тільки грабіж на мої витрати, так як elaboravo мій автомобіль, покладаючись на людей, dichiratosi розробниками, але у мене не було великого результату,зробив st? що я два роки на дослідження, щоб зрозуміти, як добре працює управління двигуном з допомогою цих ecu і різними програмістами, щоб знати, як attagliare раз і назавжди, як адекватне відображення в моїй машині.Я сподіваюся бути в потрібному місці.Я вірю в вас. Насправді, якщо я можу,то я прошу вас всіх, якщо ви можете мені допомогти в цьому відношенні.спасибі привіт!
carlo abarth
24-02-2014, 21:39
ласкаво просимо!
Спасибі! Ви знаєте, де ? ke я можу запитати думки?спасибі!привіт
legendaryslave
24-02-2014, 21:59
Спасибі! Ви знаєте, де ? ke я можу запитати думки?спасибі!привіт
знятий на форум і відкрити пост " ласкаво просимо в суспільство'
привіт і ласкаво просимо
Спасибі!хлопці, ви скажіть мені, будь ласка, як і де я можу розмістити карти для думки?спасибі!
leandro89
25-02-2014, 18:00
ласкаво просимо на форум, розкажіть, а як тебе звати, et?, куди написати, щоб розмістити карти для думки є в розділі "файли" автомобілі на дизельному паливі, бензині або мотоцикл, пам'ятайте, що файли ori йдуть, розміщені в банку даних в правильній манері.
ласкаво просимо на форум, розкажіть, а як тебе звати, et?, куди написати, щоб розмістити карти для думки є в розділі "файли" автомобілі на дизельному паливі, бензині або мотоцикл, пам'ятайте, що файли ori йдуть, розміщені в банку даних в правильній манері.
ок! завдяки для вас я kiamo джей мені 32 роки і я пишу з болоньї.
msport (exil77grande)
26-02-2014, 16:08
привіт і ласкаво просимо,ми відчували, via ***** і найближчим часом навіть по телефону,як вже писав, у нас було 2 випадки, подібних до вашої, і я повинен сказати, що ми спітнілі, 7 сорочок, щоб вирішити те, що ви досі не вирішила мені шкода, але я підтверджую, що не легко, і тому ми будемо раді остаточно вирішувати проблеми, і так potrtai отримаєте машину.
Завдяки d серця всіх nn c повірите, але тільки те, d знати ke c ви мені піднімає моральний дух і дав мені впевненість у результаті майже впевнений.нарешті, не тільки. ось!спасибі !