Прагляд Поўнай Версіі : Прывітанне ўсім...
Прывітанне ўсім!!!!я выявіў гэты сайт серфінгу ў інтэрнэце і шукаюць экспертаў у дачыненні да прадмета,? выскачыў profedssionalchiptuning.Мае патрэбу? ведаю, што ты нарадзіўся з маей страсці рухавікі,там увесь час, але мы атрымліваем у тым сэнсе, што есць адзін дзяржаўны, і як такой наемных мэтах, такім чынам, не ў мэтах заробку.? відавочна, усе,што сення веданне электронікі, рухавіка і ўсіх яго частак, як заўседы, пі? - неабходным.Я спрабаваў шмат вакол..але шчыра кажучы, я быў толькі рабаванне на мае выдаткі, так як elaboravo мой аўтамабіль, належачы на людзей, dichiratosi распрацоўшчыкамі, але ў мяне не было вялікага выніку,зрабіў st? што я два гады на даследаванні, каб зразумець, як добра працуе кіраванне рухавіком з дапамогай гэтых ecu і рознымі праграмістамі, каб нават ведаць, як attagliare раз і назаўжды, як адэкватнае адлюстраванне ў маей машыне.Я спадзяюся быць у патрэбным месцы.Я веру ў вас. На самай справе, калі я магу,то я прашу вас усіх, калі вы можаце мне дапамагчы ў гэтым стаўленні.дзякуй прывітанне!
carlo abarth
24-02-2014, 21:39
сардэчна запрашаем!!
Дзякуй! Вы ведаеце, дзе ? ke я магу спытаць меркавання?дзякуй!прывітанне
legendaryslave
24-02-2014, 21:59
Дзякуй! Вы ведаеце, дзе ? ke я магу спытаць меркавання?дзякуй!прывітанне
зняты на форум і адкрыць пост " сардэчна запрашаем ў грамадства'
прывітанне і дабро запрашаем
прывітанне і дабро запрашаем
Дзякуй!хлопцы, вы скажыце мне, калі ласка, як і дзе я магу размясціць карты для думкі?дзякуй!
leandro89
25-02-2014, 18:00
сардэчна запрашаем на форум, раскажыце, а як цябе завуць, et?, куды напісаць, каб размясціць карты для думкі есць у раздзеле "файлы" аўтамабілі на дызельным паліве, бензіне або матацыкл, памятаеце, што файлы крычы ідуць, размешчаныя ў банку дадзеных у правільнай манеры.
сардэчна запрашаем на форум, раскажыце, а як цябе завуць, et?, куды напісаць, каб размясціць карты для думкі есць у раздзеле "файлы" аўтамабілі на дызельным паліве, бензіне або матацыкл, памятаеце, што файлы крычы ідуць, размешчаныя ў банку дадзеных у правільнай манеры.
ок! дзякуючы вам я kiamo джэй мне 32 гады і я пішу з балонні.
msport (exil77grande)
26-02-2014, 16:08
прывітанне і дабро запрашаем,мы адчувалі, via ***** і ў бліжэйшы час нават па тэлефоне,як я ўжо пісаў, у нас было 2 выпадкі, падобных вашаму, і я павінен сказаць, што мы потныя, 7 кашуль, каб вырашыць тое, што вы да гэтага часу не вырашыла мне шкада, але я пацвярджаю, што не легка, і таму мы будзем рады канчаткова вырашаць праблемы, і так potrtai атрымаеце машыну.
Дзякуючы d сэрцы ўсіх nn c паверыце, але толькі тое, d ведаць ke c вы мне падымае маральны дух і даў мне ўпэўненасць у выніку амаль упэўнены.нарэшце, ці не толькі. вось!дзякуй !