Прагляд Поўнай Версіі : Певень v53 і sagem 3000 clio rs
Прывітанне, хлопцы, я павінен зрабіць запіс на clio rs 200cv sagem 3000 магу я ўжо? прыступіў да чытання 1 мін прыкладна без праблем? я адкрыў гэты пост, каб ведаць ваш вопыт запісу на гэтым ecu файл і 64 k і titanium я спакойна драйвер Кожны сваю інфармацыю sar? у сітуацыях, добры вечар
у мяне быў няўдалы досвед з гэтай ecu, але з іншага праграміст,то я вырашыў з piasini,аднак, калі гэта не ўдаецца, запіс у бд, калі ў вас есць piasini не аднавіць....
fabiovts88
04-03-2014, 12:23
я ведаю, што гэтыя аўтамабілі павінны быць напісаны з тэмпература рухавіка не больш за 50 градусаў, і я ведаю, што раз'ем obd clio rs sagem 3000 не ? правадной k-line
Дзякуй, але гэта інфа, што gi? я ведаў тое, што я хацеў бы ведаць, калі я быў хто-то на форуме было ўжо? працаваў на гэтай МАШЫНЫ з v48 і v53, як пайшла запіс, і калі там былі праблемы
Прывітанне
Становішчы не праблема з гала.
marco_evolution
28-05-2014, 08:37
Дакладнае певень перайсці ціхім любой версіі..мае Сябры пішуць па-ранейшаму з 1260..? бачыў, што ў вас есць інструмент, які прымушае jtag я для бяспекі я б добры back up так ісці яшчэ больш ціхі