Перегляд Повної Версії : обнулення параметрів сажовий фільтр fiat new bravo
привіт, хлопці,я видалив fap в автомобіль "назва", після ever проведення ліквідації фізичної йду на діагностику, щоб зробити заміни, з скидання параметрів, а потім прошити мод з dpfoff.проблема ? що фес, що autocom не змушує мене зробити обнулення.я пробував з температура 72gradi,з двигуном в рух, але нічого.
хто-небудь мав цю проблему?
я не знаю ці діагнози, але мені здається, що ви повинні мати, принаймні, чверть бака, щоб зробити операцію на додаток до двигуна температури, але те, що говорить вам діагноз.
я не знаю ці діагнози, але мені здається, що ви повинні мати, принаймні, чверть бака, щоб зробити операцію на додаток до двигуна температури, але те, що говорить вам діагноз.
***********нира каже мені операція не вдалася,autocom мені каже функція не підтримується,не ? перший раз, коли я роблю цю операцію буде 20?,але цей автомобіль мене від неприємностей.
explode82
24-02-2014, 00:07
подивитися, що, можливо, не з'? файл or в ecu,на мене вже ? сталося це річ
може бути дуже добре, навіть, як говорить вибухнути, якщо вони apataccato на файл в sw не визнає і не зробити операцію, я опинився на doblo' 85cv. з контрольна лампа тиску масла в двигуні блимає і діагноз, який говорив, авто без dpf, а у нього було.
автомобіль був орі!а на даний момент я написав файл dpfoff і далі мені повинні повернути на іншу роботу і там о,я думав!може бути, що засмічення був на 58%?ви говорите, що?