Перегляд Повної Версії : плита fiat panda з електронною системою
привіт, хлопці починають ламати лопаті змішувача гарячого і холодного повітря, що і пов'язаний з електродвигуном приводу для холодного або теплого повітря, хтось рішень кілька моїх, щоб відремонтувати їх без висадки на приладовій панелі
привіт!якщо ви впевнені, що ? лопаті змішувача я бачу, важко,misa' можеш вийти і все.
carlo abarth
24-02-2014, 21:41
але, здається обстріл двигун..або ви не змішуючи??'
я розібрав двигун, і він працює,я бачив, що з палітри виходить mozetto пластику і ви, і знищив я не бачу рішення, хто вирішив?
Backgroop
25-02-2014, 22:29
я розібрав двигун, і він працює,я бачив, що з палітри виходить mozetto пластику і ви, і знищив я не бачу рішення, хто вирішив?
Вони розбиті шестерні нагрівач точно моторів змішувачі, я дещо змінені, деякі по гарантії і не дасться, Демонтаж приладовій панелі ( операція не складна на panda), замовте комплект шестерень fiat і замінити, я пропоную вам замінити їх все, потім потрібно зняти нагрівач, щоб зробити хорошу роботу..
немає рішення і довговічних погоджується зняти панель приладів і sostituit?re
хлопці, я знайшов рішення, я сподіваюся, що функції з плином часу мені вдалося пробити пластику, бабка riscaldandola з профілем сталеві, які знаходяться на щітки склоочисника / кристал, потім, у свою чергу, зробив на листку зламав, що знаходиться на шестірні, і це працює велика на тиждень, все це без зняття приладової панелі, приблизно 20 хвилин.
геніально!!!ми сподіваємося, твердих у часі.
сподіваюся я зробив два, і працюють добре