Перегляд Повної Версії : проблема індикатор свічок розжарювання для fiat stilo 1.9 jtd
привіт всім, я випадково кілька fiat stilo з контрольними передпускового підігріву, індикатор,елементи управління, які я зробив:перевірки всіх свічок розжарювання і відповідні кабелі, які приходять до свічок розжарювання струму і маси на ебу, пробував інший блок управління,струм ебу йде до свічок не знаю, що робити
якщо комбінований блок управління свічок розжарювання novresti вирішити. на основі ecu, я підходжу, ви можете вимкнути ебу свічок розжарювання і вирішуйте .
я не самий правильний, але і електроніка, і навіть це :).
я поміняв блок управління свічок розжарювання, але нічого не робити
ви зробили тест розжарювання з амперметром?
ви зробили тест розжарювання з амперметром?
зазвичай свічок розжарювання вимірюється в ом не в амперах.
статичні випробування ти у ом, а іноді і залишайтеся на болтах
тестер ? надійний спосіб це випробування
в ліміт ви можете використовувати сигнальна лампа 5w або краще 21w
а якщо ти амперметра
зробіть динамічні випробування колегами, амперметр в серії і продукти харчування свічок розжарювання по одному
перевірте значення поглинання, якщо вони схожі
я зробила тест з кулькою і з тестером в ом
у цей момент, щоб зняти всі сумніви на свічках розжарювання потрібно зробити ще тест з амперметром
проблема ? що зазвичай амперметри тестери приходять до 10 ампер і передпускового підігріву, поглинають близько 12,5 ампер
ви повинні знайти амперметр підходить або струмові кліщі
(якщо ваш автомобіль ? ваш і у вас немає інструментів, ви можете замінити всі 4 свічки розжарювання)
якщо проблема ? раніше присутня, перевірте роз'єми від'їзду на свічках розжарювання
і проводку від ебу системи передпускового підігріву ебу двигуна
freddyecu
24-02-2014, 13:13
спробуйте виміряти опір свічок передпускового підігріву за допомогою мультиметра.... іноді буває, що свічка розжарювання збільшує своє значення в hom, зменшуючи таким чином його поглинання......звичайно ебу larileva, як спалили... опір має бути intorono 0,6hom
керує ecu dell попереднього підігріву (перевірте лижах і зварних швів).
але свічок розжарювання, що ви змінили, вони тієї ж марки, оригінальні?? мені ? довелося cos? коли cambiavo марка свічок , ймовірно, тому, що? хоча б трохи, але змінюються значення опору
свічки розжарювання були перевірені і оригінальні блок управління був змінений з іншого
якщо він має у фільтр дизельного палива з підігрівачем (не знаю, двигун і рік постановки на облік автомобіля) показати поглинання може бути також, що змусить тебе включити індикатор свічок розжарювання бачив, що опір і включається від ебу системи передпускового підігріву, інакше як колеги перевірте опір свічок передпускового підігріву ом
ввечері, я все намагався б зробити діагностику, загорнуті в контрольна лампа свічок розжарювання включається x інші симптоми, то, в залежності від року випуску автомобіля на мене ? довелося cn точок 2000 jtd запалив лампу розжарювання ? потім був bobbina d інжектор
magic heroes
26-02-2014, 01:24
часто відбувається, коли не змінюється, все 4 свічки розжарювання нові! якщо замінити лише ті, які розриваються, залишаючи одну чи більше? candellette aparentemnete хороші (які горять), іноді продовжує давати відмову... це sucede, чому? розрахунок поглинання прийде на всього з 4 свічок розжарювання. як говорить mar21, навіть мене ? успіх бренду, окрім, як сказано, значення омічного, навіть якщо він може здатися трохи різні, міняв загальна споживана потужність...
checchitotiralaleva
26-02-2014, 11:32
Відмінна пропозиція безпосередньо виміряти поглинання.
якщо він має у фільтр дизельного палива з підігрівачем (не знаю, двигун і рік постановки на облік автомобіля) показати поглинання може бути також, що змусить тебе включити індикатор свічок розжарювання бачив, що опір і включається від ебу системи передпускового підігріву, інакше як колеги перевірте опір свічок передпускового підігріву ом
проблема підігрівач дизельного фільтра я mcapitato на 147, цього я не знаю, якщо він слід перевірити.
ми c'? підігрівач фільтра дизельного палива,але це, що проблеми може принести
ми c'? підігрівач фільтра дизельного палива,але це, що проблеми може принести
підігрівач фільтра і харчується все від блоку управління свічок розжарювання, якщо у вас є проблеми їх, ви можете включити індикатор внутрішньої розжарювання і дати помилку в діагнозі.
але, щоб виключити його до системи?або для боротьби з нею?