Перегляд Повної Версії : mpps не бачить напруги, підключивши його до школи
alfonsoh
22-02-2014, 20:32
Привіт, у мене проблема з mpps, ймовірно, помиляюся, щось
підключивши його до моєї множинного бачу в програмне забезпечення, напруга 12v і зламався, я видалив всі контакти, і я залишив тільки 4-5 (маса) та 16 + 12 і бачить мене напругу.
підключивши його замість безпосередньо до акумуляторної батареї (заряд) 4-5 до негативних і 16 до позитивного програма не бачить напруги.
перевірив кабелі, напруга батареї, continuit?.....
я не розумію :confused:
я, може бути, ввести резисторів?
maurof650
22-02-2014, 21:50
Не ? проблема опорів. Безумовно, ви зробите помилку в посиланні на лавці.
alfonsoh
22-02-2014, 21:58
не ? можете, тільки 3 стр, 4-5 obd mpps маса батареї і 16-контактний +12 батареї і повинна мене бачити напруга.....
я намагався весь день! там повинно бути щось інше, я пробувала, принаймні, 15 ви хочете :confused:
як працює автомобіль повинен перейти також туристичне не потрібно ставити ніякого опору добре переглянути посилання, які вирішити........
як працює автомобіль повинен перейти також туристичне не потрібно ставити ніякого опору добре переглянути посилання, які вирішити........
я тото.
alfonsoh
23-02-2014, 12:53
я не можу зрозуміти, переробив посилання, але раніше я не бачу напруги в програмне забезпечення, два pin маси obd mpps більше? великі ви не можете? помилятися, і потім я розраховував, починаючи з pin1, що читає по obd,
pin 4-5 підключені до негативного полюса, 16-контактний останній pin-код, а також читає роз'єм obd безпосередньо підключений до позитивного полюса батареї.
спробую com-порт, що я знаю, що банки дають проблеми...
посилання правильні
4-або 5-негативний
16-12 вольт
І дивно, що ви не бачите вольт
якщо вам мало служити цій фотографії, щоб посилання на туристичне
7395
безумовно, помиляєтеся, посилання...в блоці управління, якщо ви подивитеся добре, там написані номери контактів невеликий
alfonsoh
26-06-2014, 08:46
якщо раніше невирішеним, посилання, виправлення в десятки разів. блок управління прослизнула, чому? раніше несправний.
навіть без підключення до ебу, однак, беручи безпосередньо напруга і маса батареї не зазначає той же вольт, в той час як бд працює все.
sportknight
26-06-2014, 12:15
не має нічого спільного блоку управління,mpps, підключений до школи займає від блоку живлення і зчитує напруга, навіть якщо не підключений до ебу,якщо у вас не підключений добре ? ясно, що не працює...
ймовірно, ви дали харчування тільки на блок управління, а не mpps і сподівалися змусити його працювати
alfonsoh
26-06-2014, 18:18
так, але якщо я беру два дроти і їх підключити до акумулятора і їх підключити до mpps, залишивши в стороні ебу не повинно слюди забити напруга?
sportknight
27-06-2014, 08:43
звичайно, зазначає,напруга бере від акумулятора,а не від ебу kline,mpps повинно бути харчування..