Прагляд Поўнай Версіі : mpps не бачыць напружання, падлучыўшы яго да школы
alfonsoh
22-02-2014, 20:32
Прывітанне, у мяне праблема з mpps, верагодна, памыляюся, што нешта
падлучыўшы яго да маей множнага бачу ў праграмнае забеспячэнне, напруга 12v і зламаўся, я выдаліў усе кантакты, і я пакінуў толькі 4-5 (маса) і 16 + 12 і бачыць мяне напружанне.
падлучыўшы яго замест непасрэдна да акумулятарнай батарэі (зарад) 4-5 да адмоўным і 16 да станоўчага праграма не бачыць напружання.
праверыў кабелі, напружанне батарэі, continuit?.....
я не разумею :confused:
я, можа быць, увесці рэзістараў?
maurof650
22-02-2014, 21:50
Не ? праблема супраціваў. Безумоўна, вы зробіце памылку ў спасылцы на лаўцы.
alfonsoh
22-02-2014, 21:58
не ? можаце, толькі 3 стар, 4-5 obd mpps маса батарэі і 16-кантактны +12 батарэі і павінна мяне бачыць напружанне.....
я спрабаваў ўвесь дзень! там павінна быць што-то іншае, я спрабавала, па меншай меры, 15 вы хочаце :confused:
як працуе аўтамабіль павінен перайсці таксама экскурсійнае не трэба ставіць ніякага супраціву добра праглядзець спасылкі, якія вырашыць........
як працуе аўтамабіль павінен перайсці таксама экскурсійнае не трэба ставіць ніякага супраціву добра праглядзець спасылкі, якія вырашыць........
я ў тота.
alfonsoh
23-02-2014, 12:53
я не магу зразумець, перарабіў спасылкі, але па-ранейшаму я не бачу напружання ў праграмнае забеспячэнне, два pin масы obd mpps больш? вялікія вы не можаце? памыляцца, і потым я разлічваў, пачынаючы з pin1, што чытае па obd,
pin 4-5 падлучаныя да адмоўнага полюсу, 16-кантактны апошні pin-код, а таксама чытае на раз'ем obd падлучаны непасрэдна да дадатнага канцавосся батарэі.
паспрабую com-порт, што я ведаю, што ў банкі даюць праблемы...
спасылкі правільныя
4-або 5-адмоўны
16-12 вольт
І дзіўна, што вы не бачыце вольт
калі вам мала служыць гэтай фатаграфіі, спасылкі на экскурсійнае
7395
безумоўна, памыляецеся, спасылкі...у блоку кіравання, калі вы паглядзіце добра, там напісаны нумары кантактаў у невялікі
alfonsoh
26-06-2014, 08:46
калі па-ранейшаму нявырашаным, спасылкі, выпраўленні ў дзясяткі разоў. блок кіравання праслізнула, чаму? па-ранейшаму няспраўны.
нават без падлучэння да эбу, аднак, прымаючы наўпрост напружанне і маса батарэі не адзначае той жа вольт, у той час як бд працуе ўсе.
sportknight
26-06-2014, 12:15
не мае нічога агульнага блока кіравання,mpps, падлучаны да школы займае ад блока харчавання і счытвае напружанне, нават калі не падлучаны да эбу,калі ў вас не падключаны добра ? ясна, што не працуе...
верагодна, вы далі харчаванне толькі на блок кіравання, а не mpps і спадзяваліся прымусіць яго працаваць
alfonsoh
26-06-2014, 18:18
так, але што, калі я бяру два правады і іх падключыць да акумулятара і іх падключыць да mpps, пакінуўшы ў баку эбу не павінна лушчака забіць напружанне?
sportknight
27-06-2014, 08:43
вядома, адзначае,напружанне бярэ ад акумулятара,а не ад эбу kline,mpps павінна быць харчаванне..