Перегляд Повної Версії : читання ford focus 1.8 dci delfhi
alfetta80
22-02-2014, 12:39
бонджорно всім слід прочитати і, можливо, навіть писати в послідовний ford focus 1.8 dci delfhi,оскільки у мене ніколи не роблять ці машини я можу читати і писати спокійно в послідовний чи є якісь застереження?тип кодування форсунок і т. д. інша справа від схема підключення я бачу, що в блоці управління двигуна для управління форсунок,але є два екю окремо або і все це інтегровано в одну??дякую........
alfetta80
23-02-2014, 21:47
хлопці, блоки управління, два управління двигуна управління вприскування дизельного палива і останнього' несправний??sirovina, як правило, або не ronbono коли-небудь??ви можете відкрити, щоб контролювати або збиток?
explode82
24-02-2014, 00:12
я ці машини не знаю, скільки їх у мене зроблені, і всі послідовні,не мають проблем, як правило,
alfetta80
24-02-2014, 00:20
я ці машини не знаю, скільки їх у мене зроблені, і всі послідовні,не мають проблем, як правило,
привіт вибухнути або я намагався прочитати gallov2 клон, але нічого не читає!
explode82
24-02-2014, 00:46
ви зробили процедуру, яка говорить вам,що потрібно, щоб включити режим читання,тест pi? тільки іноді буває, що не відкривають їй rel? зв'язку,подивитися, що, коли йде спілкування, для читання ви повинні почути звуковий сигнал
alfetta80
24-02-2014, 07:50
я роблю ecu id потім каже мені: "вимкніть запалювання ви бачите зелену лінію, яка йде дуже швидко, потім каже мені:" увімкніть запалювання, але нічого! чи намагалися кілька разів, потім або випускати!
voglioimparare
24-02-2014, 11:32
знижує pull-up і покладіть vel мінімальний, раджу тобі зняти вентилятори, так як починаються, так і на читання і запис.
alfetta80
24-02-2014, 22:41
знижує pull-up і покладіть vel мінімальний, раджу тобі зняти вентилятори, так як починаються, так і на читання і запис.
привіт!!!!!
що значить, знижує pull-up і mtti vel до мінімуму вибачте і дякую!
хлопці, у мене питання, а можна, зробивши неправильне відображення, тобто, наприклад, тиску в рампі машина їде у recovery, може бути, тиждень, завжди в іншу, і ніколи не можливо??
dvdtuning
24-02-2014, 23:04
як правило, паритет? умов, cio? температура і "навантаження на двигун", якщо ? зроблено погано карта повинна йти завжди у recovery... пошті карту, на питання інакше ? трохи важко допомогти вам.
alfetta80
24-02-2014, 23:58
привіт dvdtuning,на жаль, намагався прочитати півень v2, але я не можу, не знаю чому!!а я теж думаю, що якщо це була проблема, карту буде робити це завжди.....
Привіт
Багато півень V52 анус проблеми, щоб зробити це ecu.
Пошук в отвір, щоб відновити ваш півень.