Перегляд Повної Версії : презентація
Врятуйте всіх, я новий на форумі сьогодні ? отримав carprog знову всі кабелі, драйвера via ***** l я отримав його, я відкриваю голосування .
я можу завантажити версію d в інтернет без проблем, а які версії, чому? над c'? написали, що тільки serial number
вам краще уявити...
перш ніж задати пошук по форуму...
якщо ви не знайшли те, що ви шукаєте відкрити нове обговорення на відповідних розділах.
motorsport
22-02-2014, 00:01
привіт і ласкаво просимо!!+++++++++infooooooooooo
leandro89
22-02-2014, 02:20
Врятуйте всіх, я новий на форумі сьогодні ? отримав carprog знову всі кабелі, драйвера via ***** l я отримав його, я відкриваю голосування .
я можу завантажити версію d в інтернет без проблем, а які версії, чому? над c'? написали, що тільки serial number
ласкаво просимо на форум, на цей ? розділ презентації, де потрібно написати ім'я, et?, професія і львова. Що стосується вашої проблеми, зв'яжіться безпосередньо з продавцем і попросити info
Passero88
22-02-2014, 14:29
ласкаво просимо на форум...!
leandro89
23-02-2014, 17:36
Спасибі всім
ви читали моє повідомлення в цій темі? ви повинні завершити презентацію
leandro89
23-02-2014, 18:17
Я повинен! ? як ? де
просто перечитайте всі обговорення його знайти
Дозвольте відрекомендуватися, мене звуть захарія, 33 роки я живу в П'ємонті є зварювальник безробітний, поступово (в даний час я збираюся допомогти вам, мій друже, в механічний цех один з vesna, хто залишив будинок і тиждень тому, і я радий бути частиною форуму