Прагляд Поўнай Версіі : прэзентацыя
Ратуйце ўсіх, я новы на форуме сення ? атрымаў carprog зноў з усе кабелі, via драйвера ***** l я атрымаў яго, я адкрываю галасаванне .
я магу спампаваць версію d у інтэрнэт без праблем, а якія версіі, чаму? над c'? напісалі, што толькі serial number
прывітанне і дабро запрашаем
вам лепш прадставіць...
перш чым задаць пошук па форуме...
калі вы не знайшлі тое, што вы шукаеце адкрыць новае абмеркаванне на адпаведных раздзелах.
motorsport
22-02-2014, 00:01
прывітанне і дабро запрашаем!!+++++++++infooooooooooo
leandro89
22-02-2014, 02:20
Ратуйце ўсіх, я новы на форуме сення ? атрымаў carprog зноў з усе кабелі, via драйвера ***** l я атрымаў яго, я адкрываю галасаванне .
я магу спампаваць версію d у інтэрнэт без праблем, а якія версіі, чаму? над c'? напісалі, што толькі serial number
сардэчна запрашаем на форум, на гэты ? раздзел прэзентацыі, дзе трэба напісаць імя, et?, прафесія і львова. Што тычыцца вашай праблемы, звяжыцеся непасрэдна з прадаўцом і папрасіць info
Passero88
22-02-2014, 14:29
сардэчна запрашаем на форум...!
Сардэчна запрашаем паміж намі
прывітанне і дабро запрашаем
leandro89
23-02-2014, 17:36
Дзякуй усім
вы чыталі мае паведамленне ў гэтай тэме? вы павінны завяршыць прэзентацыю
leandro89
23-02-2014, 18:17
Я павінен! ? як ? дзе
проста перачытайце усе абмеркаванне яго знайсці
Дазвольце мне прадставіцца, мяне завуць захар, 33 гады я жыву ў П'емонце з'яўляюцца зваршчык беспрацоўны, паступова (у цяперашні час я збіраюся дапамагчы вам, мой сябар, у механічны цэх адзін з vesna, хто пакінуў дом і тыдзень таму, і я рады быць часткай форума