Перегляд Повної Версії : Porsche 997 turbo рік 2007 без ключів
raffaell0
21-02-2014, 02:49
Привіт у мене особливий випадок-наш співвітчизник, який має porsche 997 turbo 2007 року випуску, і що не має pi? ключі. В чому?? рішення якість?/ ціна вибору?
Купити замок з ключами, і що тоді?
legendaryslave
21-02-2014, 14:08
Привіт у мене особливий випадок-наш співвітчизник, який має porsche 997 turbo 2007 року випуску, і що не має pi? ключі. В чому?? рішення якість?/ ціна вибору?
Купити замок з ключами, і що тоді?
я міг би для всього на ecu але ви повинні бачити, що збирає, я побачив, що ви можете? працювати навіть на 17 immo off не у мене особистого досвіду на цей тип, чому? в Італії не можуть мати ці машини ви виявили, фінансів та податків під будинком після 10 хвилин, які ви пішли, щоб зробити крок
raffaell0
21-02-2014, 14:35
Ви праві, я можу зрозуміти.Я бачу в політичних дебатах кожен вечір, і я думаю, що він бачить в напрямку, де повинна країна-й? прекрасний світ.А залишаючись на цю тему навіть не я, а досвід. Ви повинні знайти комплект, блок управління,замок, ключі і приймач центральний замок? Ви знаєте, що для кожної ситуація c?? блок управління для сніданків. Я не знаю, якщо пу? досить, cos?(достатньо багато, щоб сказати, що ? gi? не малі витрати).Проблема ? що ви купуєте всі, а не частина ? страх.
Вибачте, хлопці, але якщо розібрати замок і блок включення і робите ricostrure ключ, а потім з обладнанням правильні виробляєте транспондер ?? Автомобіля починається, як правило, все оригінал. PS розрахунку вартість ключів оригінальні, якщо гра варта свічок...
raffaell0
22-02-2014, 19:24
Тільки з блоком роблять ключі? Де , як? Я s? тільки, що, якщо у вас ключі можна робити тільки від Porsche zentrum.Тільки вони в архіві вихідні дані машини. Крім того, що ви маєте на увазі так, типу злом, але власник хоче, щоб з "Ключі" з великої. Потім, маючи досвід вже? з passat, і скажу вам, що навіть копіювання 1:1 ключ, тільки тому, що? дублікат був chiss? де(китайська може бути), не було.Я споживається 5.Все, що пішло не так.Зупинку з калібру, був краще десятих різниці.Це, як кажуть, якщо gi? ви знаєте, цих переживань, і подивитися завжди є рішення, наведених вами, то я не ніхто не, що робить в цьому випадку. Для транспондера? Я тільки змогла зробити група VAG, vag dash K. Але для porsche, що засіб мені потрібно?З Autocom не роблю нічого, принаймні, я думаю.
А, якщо ви хочете, ми також можемо закрити обговорення, так? я не бачу правового захисту людини qu?.У кваліфікації мені завжди цікаво ;-)
explode82
24-02-2014, 00:11
в італії з собачкою вам вони відтворюють chuave металу, вже зроблено-й? раз,і потім повторно створюєте транспондер для автомобіля у вас є, і покладіть на мотоциклі без проблем
Для ключа, ти повинен звернутися в магазин, який дублює ключі від машини, і ви повинні запитати, якщо ? можливість працювати на замок запалювання і замок двері (вони служать як для остаточної перевірки). Ключ, якщо не ? доступний їм можна забезпечити також ви acquistandola в інтернеті (зробіть швидкий пошук). Для транспондера, необхідно мати інструмент, який генерує код та програмування чіпа. Один з цих ? у tmpro. він повинен працювати на цьому автомобілі