Перегляд Повної Версії : FORD KUGA 2.0 TDCI 136CV SID206 DTC після defap
chiptuning.cro
20-02-2014, 10:02
Після defap Разів на FORD KUGA 2.0 TDCI 136CV SID206 і після майже messe та accessa шпигун і є наступні DTC:
U1900 - Ford - Can Communication Bus Fault
P003A - Ford - Турбонагнітач/Нагнітач Boost Control "В" Position Limit Exceeded Навчання
C1470 - Ford - (TCS) TCS Functions Temporarily Disabled (Thermal Brake Protection)
P0504 - Ford Powertrain - Brake Switch ""/"B" Correlation
Хто-то знала б дати деякі підказки, що може бути успіх?
По мені він нічого не має " бачити з defap, поправте мене, якщо я помиляюся...
Заздалегідь спасибі!
Привіт!
не відправляю файли, я не думаю, що хтось може допомогти,принаймні, ви говорите ? скасовано добре.
привіт
cinqueturbo
20-02-2014, 10:11
Використовуючи перекладач ******
ви розумієте краще
U1900 - Ford - Can Communication Bus Fault
P003A - Ford - Турбокомпресор / Нагнітач Boost Control "В" Position пройшли Навчання Limit
C1470 - Ford - Функції (TCS), TCS тимчасово обмеженими фізичними можливостями (Захист від Термічного Різання)
P0504 - Ford-Силовий Вимикач гальма "В" / Кореляції "B"
chiptuning.cro
20-02-2014, 11:26
не відправляю файли, я не думаю, що хтось може допомогти,принаймні, ви говорите ? скасовано добре.
привіт
ORI: https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=7028&d=1391595649
MOD: 7173
Mr.Flash
20-02-2014, 11:45
ма ... впевнений, що там йдуть в defap ?
chiptuning.cro
20-02-2014, 11:53
я не думаю, але, можливо, хтось знайшов я проблему, і знає, як виправити...
motorsport
20-02-2014, 13:22
azz раз? тоді ви ходьби,зверніться у відділ персоналу, який вам відкривається файл!!
chiptuning.cro
20-02-2014, 13:28
azz раз? тоді ви ходьби,зверніться у відділ персоналу, який вам відкривається файл!!
файл на місці, він controlato той, хто зробив так багато для ford kuga з SID206 без проблем, так само...
voglioimparare
20-02-2014, 13:37
ви пробували стерти помилки і подивитися, якщо знову? чому? бачити так-один сплаву зручний і інше..
chiptuning.cro
20-02-2014, 13:47
так, раніше були такі помилки:
U1900
U0401
C1956
P003A
P0234
P2263-- стоп-кадр
і після того, як знайшли втрати на турбо, що " і це було залагоджено, після 100км тестування були наступні:
U1900-IC
P003A-PCM
C1470-PAM
P0504-PCM
Вибачте, не забудьте поставити оригінальний файл, і подивитися, якщо ви знову помилки..?
chiptuning.cro
20-02-2014, 15:49
Вибачте, не забудьте поставити оригінальний файл, і подивитися, якщо ви знову помилки..?
Так, я вже думав про це, але так як машини у мене не під рукою, прямо зараз я не можу цього зробити, тому що власник і " в 500 км від мене, і я послав їх, мій друг, щоб зробити діагностику і подивитися, якщо ви можете щось виправити...
Mr.Flash
20-02-2014, 16:48
якщо fap off ? вже був випробуваний ще (і це ви підтвердили) я думаю, що не увійде нічого.... з тих помилок, що тоді ? їх sar? успіху, безумовно, інший , але 500 км не відстань, я бачу, що ти міг зробити ...
chiptuning.cro
20-02-2014, 17:51
якщо fap off ? вже був випробуваний ще (і це ви підтвердили) я думаю, що не увійде нічого.... з тих помилок, що тоді ? їх sar? успіху, безумовно, інший , але 500 км не відстань, я бачу, що ти міг зробити ...
Так, я знаю, але це ж звичайна історія, що відбувається в цій роботі...
"Ти працював на моїй машині, і провини, і це завжди ваша, якщо щось трапиться"
До щастя, що я не зіставляється, але тільки defapata тому що це було б ще більш складно пояснити...
Спасибі в будь-якому випадку, допомога...
Mr.Flash
21-02-2014, 13:06
привіт всім мене ? sucessa ж, що сп ford kuga і був defap, насамперед, т рада ecusafe, то, якщо хочете рада, дійсний перезаписати вихідний файл, зробіть регенерацію з примусовою зітріть всі помилки в ecu ? потім перераховує ? зробіть всі процедури, прошу вибачення якщо я ввів ім'я ecusafe
chiptuning.cro
26-02-2014, 10:13
привіт всім мене ? sucessa ж, що сп ford kuga і був defap, насамперед, т рада ecusafe, то, якщо хочете рада, дійсний перезаписати вихідний файл, зробіть регенерацію з примусовою зітріть всі помилки в ecu ? потім перераховує ? зробіть всі процедури, прошу вибачення якщо я ввів ім'я ecusafe
Раніше, спасибі, що відповіли, а то у мене декілька запитань до вас:
але, те ж саме, це означає, що' ви були одні і ті ж помилки або інші?
ви зробили примусової регенерації без fap (порожній)?
скільки км він зробив автомобіль після файл procesato з ecusafe?
Заздалегідь спасибі...
пристрасть двигунів
26-02-2014, 14:12
Привіт, на цій машині і на інших, які мають sid від 204 піднятися ? відомо, що вони мають проблеми з defap, що навіть sw відомих не роблять усе c? завжди quanche ручного коректування робити, цей автомобіль, коли v? помилки виключає й інші функції : контроль тяги і різні аксесуари, і ви опинитеся i dtc згаданих вами. Рекомендую вам звернутися на сервіс файлів, форум і починається з файлу працює, особливо проблема fap повний і регенерації миль.
я просто переписала ecu оригінальний примусової регенерації cn autocom процедура тривала близько 30 хвилин, і я видалив всі помилки, потім defapata приблизно 1 рік, не проблема я х sid simenz t рада ecusafe, то очевидно, що фільтр потрібно очистити, інакше nn сенсу, все
я fap на автомобіль, його спорожніли ще до d читати ecu помилки вискакують xk? раз очистити таблицю dtc ? автомобіль йде самовідновлення, і включається, і ще, вентилятор і курить см труба
chiptuning.cro
01-03-2014, 20:00
помилки вискакують xk? раз очистити таблицю dtc ? автомобіль йде самовідновлення, і включається, і ще, вентилятор і курить см труба
Підтверджую!
В цьому і проблема...
Раз на Siemens SID206 тому тільки шкоду, в кінці кінців...
Не використовувати на цих!
Дякую за всі відповіді!
ducati83
01-03-2014, 21:34
тому мораль була оброблений файл погано....отже, ви розібралися з ecusafe?
chiptuning.cro
02-03-2014, 00:39
тому мораль була оброблений файл погано....отже, ви розібралися з ecusafe?
файл був оброблений погано, але не факт, я з ecusafe, але я mandatto від свого колеги, що " вона ******* до теперішнього часу, і зараз це все в порядку...
ducati83
02-03-2014, 14:47
ок, добре б знати...
Добрий вечір всім, мене звати Йосип.
я шанс? зробити fap на kuga sid206 і від читання форуму, я помітив, що там можуть бути проблеми.
моє питання ? якщо я читаю і пишу в бд я можу ризикувати, щоб блокувати його, я повинен зробити все, що в BDM ?
вам кроки, які ви використовували ?
Заздалегідь спасибі, кому мені відповідати
хлопці, але як і раніше довіряєте ці sw? файли йдуть забирають персонал, який знає більшість, чт iindirizzi карти, * пеппіно ризиків ніхто не застрахований, навіть з ecu програмування простий, для файлу, ви можете звернутися до персоналу, вони в змозі допомогти тобі і обробити ltuo файл.
Іноді, не ? так, тільки досягнення мети, але як приємно зробити це в поодинці, і відчуваєш задоволення.
як можна швидше вам треба? зробити курс, щоб спеціалізуватися на картах і після все ок!