КПК

Перегляд Повної Версії : Флеш-карту Ducati Performance на ECU оригінальні MPPS

maximumwarp
19-02-2014, 13:35
Привіт,
враховуючи, що, як я вже писав, в моєму уявленні, вони були повністю неосвічені в цьому питанні, мені потрібна ваша допомога,,? у перший раз я чименто з блоками управління автомобілів і мотоциклів.
Я купив Ducati Monster S2R 800 2006 року, я ще не мотоцикл фізично під рукою, щоб перевірити, але ECU повинно бути Magneti Marelli IAW 5 РАНКУ; мій друг, який радіє механіка, куплений трохи MPPS v12 або v13, не пам'ятаю), що з того, що я читав навколо здається сумісна для читання/запису блоків управління Ducati.
Велосипед монтує вихлопу Arrow, я збираюся взяти з собою повітряний фільтр pi? "басейн" (типу BMC або Sprint Filter) і, нарешті, перепрограмувати блоку управління з файлами, знайшов у мережі ебу Ducati Performance, щоб заробити РЕЗЮМЕ або треба дати трохи більше? спринт на мотоциклі для більшого задоволення.
В мережі я навіть знайшов те, що має бути у файлі відображення вихідного 320 KB (для DP ? 304 KB).
Ось основні моменти:
1. З MPPS, що мені не пролізти мій друг (і, якщо діє, як я міг би навіть вирішити, купувати) підключений до гнізда для діагностики я можу спокійно прочитати і зберегти відображення оригіналу, тримати його в якості резервного копіювання і, при необхідності, відновити його у випадку виникнення проблем?
2. Як я зрозумів отримуючи необхідні відомості, читання оригінальної приведе мене отримати файл 320 KB що? я не міг змінити, так як всі програми, які використовують файли з 304 KB і, отже, повинен я відрізати перші 16 MB; файл DP, який я скачав ? 304 KB, для запису в ECU повинна бути 320 KB, де я беру 16 KB відсутні?
3. Я читав, що зіставлення DP не в реальності? у granch? особливо для тих, хто використовує велосипед у місті?, моя головна користь ? для деяких вихід у вихідні і для задоволення (і, повторюю, дати щось в пі? в роботі), крім того, вони не в змозі виготовити лише одну карту, чи можу я де то цей файл DP? Гра варта свічок?

У разі, якщо хтось захоче поглянути, додаю 2-файли, які я знайшов в мережі...

biela
19-02-2014, 22:27
Тест для визначення адреси карти.
Потім змінити ті, які відрізняються.
Наприклад, заздалегідь і ін'єкції.

З повагою

maximumwarp
19-02-2014, 22:35
Тест для визначення адреси карти.
Потім змінити ті, які відрізняються.
Наприклад, заздалегідь і ін'єкції.

З повагою

Дякую за відповідь, але, на жаль, я не розумію, що ви хочете сказати...
Перше питання, яке я хотів би, що хтось мене видалив ? якщо з MPPS я можу читати і писати ебу Ducati, gi? було б добре знати це напевно.
Тоді я хотів би зрозуміти, як я пишу файл Ducati Performance в ебу, так що ? з 304 KB відмінність? 320 КБ.
Повторюю, що я не знаю нічого про те, як змінити карту, аванси, розчин для ін'єкцій, для мене ? майже арабська, зараз я був би щасливий, щоб використовувати карту DP...

legendaryslave
19-02-2014, 23:49
тоді друзі вас відповідаю, я з ducatista я мали 3 600 автомобілів в 900 автомобілів, і тепер я продаю l' s4r, щоб прийняти speedfither проблема карту ducati performanz, який переміщує резюме в високою, скажімо, для використання на треку, я зробив сотні тестів, і ви не заробляєте більше 3-х коней на цьому двигуні єдине, що ви ? право робити і рухатися дозування так, що двигун розтягнути і більше, біль у двоциліндровий італійський такий момент, може бути, занадто багато але, занадто рано і закінчується занадто відразу, я з часом мені вдалося отримати хороший compremesso cv пара, але все залежить від того, як ви хочете вести ви, якщо ви хочете зробити гонки по прямій ? рахунок покладіть безпосередньо карту ducati performance, якщо ви хочете використовувати її для всіх знову в гори ви звинувачуєте більше інтерфейс, цей двигун ? як ковдру, ви чохол на голову, ви дізнайтесь, ноги і vicervesa я сподіваюся, порівняння зробіть ідея,
що стосується карті мало benza товстий, відразу трохи вперед, вниз, потім хоче бути знижена заднім числом стіни, і не подовжує,
для написання я завжди використовував kess 1 до туристичне

maximumwarp
20-02-2014, 08:22
Цей Монстр ? для мене третя-Ducati, я мав Monster 600 автомобілів і 848, на якій був встановлений блок управління Ducati Performance оригінал.
На жаль, як я вже? написав, не в змозі realizzarmi карту поодинці, хоча, можливо, я міг би віддати перевагу трохи пара pi? на малих обертах (мені подобаються різкі повороти в горах), ніж мати велику швидкість? пік. Також єдина система, з якою я міг би приступити до читання і запису ? у MPPS, чому? я не маю доступу в інші системи...

m999
20-02-2014, 11:11
Пояснення: файл зчитується MMPS ? від 320кб, чому? у вас всередині навіть читання e2p, файл, який ви знайшли, а ? тільки flash, 304kb. За допомогою програмного забезпечення типу ECM, але також і з читачем, hex, якщо ви здатні (перейти копіювати/вставити перші 4000 адреси файлу в шістнадцятковий) могли б витягти файл повної 320кб. Факт залишається фактом? що б ви не правильну контрольну суму і ризики, щоб заблокувати ебу в запису.

Ще один момент: файл Ducati Виступи впевнений, що це підходить для вашого мотоцикла, щоб, як ? маса вихлопу і повітряний фільтр? У вас є або немає каталізатор і контроль лямбды?

Очі!! Натисніть копіювати/вставити з файлу, який ви не знаєте, не знаючи, що він поєднує в собі, ви робите більше шкоди!!

M999

maximumwarp
20-02-2014, 13:45
Ок, дякую, зараз ідеї починають ставати легше...
Мені здається, що ви мене рекламуєте, підтверджують, що ? можете читати і писати ці блоки управління з допомогою MPPS.
Читаючи ебу безпосередньо від мотоцикла, я отримую файл, 320 KB потім, з допомогою шістнадцяткового редактора, я міг би взяти перші 16 KB і вихідний файл, і додавати їх в голові у файл DP щоб відновити файл з 320 KB (натисніть для запису в ECU через MPPS), але ми були б проблеми контрольної суми.
На даний момент питання залишаються 2:
1. Байти початкові знімати за допомогою hex редактор вихідного файлу, ті, з адреси 000000 до 003fff або до 004000? За моїми підрахунками, повинно бути, поки 003fff...
2. Зробив це "copy & paste" байт, а не з'? щоб перерахувати правильно контрольна сума?

Додам, що фізично я досі велосипед в руках, тому я не можу перевірити каталізатор і лямбда-зонд, знаю тільки, що збирає стоки Стрілка допущені (але з dbKiller вимкнений).

biela
20-02-2014, 20:09
Я читати мій ECU з MPPS.
Не писати файли різних розмірів.
Кращий змінений файл.

З повагою

ducati83
20-02-2014, 23:33
рішення m999 ? легко зробити....і ? єдиний спосіб зробити раніше.
Для інших:ви можете витягти хорошу карту і якийсь поні в pi? граючи з маленьких кроків на авансові платежі, і в основному на виправлення....з тими, отримаєте мотор дуже еластичний і рідини..., реалізували все краще і краще ви втратите поспішає вниз....принаймні, 4-клапанний...але з 2 ми говоримо, що ви можете мати краще доставки, середньої довжини...
для протягну......ну якщо ви взяли двоциліндровий...що ви хочете зробити за 200-220????
але якщо ви розумієте, як це зробити, ви можете навіть пограти з tps....бензин не перестарайтеся....? легко її жирної вниз і, що стіни у верхній....а у вас гарна...на користь балансування тел farfallati...навуглерожування на відновлення виправлення....

maximumwarp
21-02-2014, 07:39
рішення m999 ? легко зробити....і ? єдиний спосіб зробити раніше.
Для інших:ви можете витягти хорошу карту і якийсь поні в pi? граючи з маленьких кроків на авансові платежі, і в основному на виправлення....з тими, отримаєте мотор дуже еластичний і рідини..., реалізували все краще і краще ви втратите поспішає вниз....принаймні, 4-клапанний...але з 2 ми говоримо, що ви можете мати краще доставки, середньої довжини...
для протягну......ну якщо ви взяли двоциліндровий...що ви хочете зробити за 200-220????
але якщо ви розумієте, як це зробити, ви можете навіть пограти з tps....бензин не перестарайтеся....? легко її жирної вниз і, що стіни у верхній....а у вас гарна...на користь балансування тел farfallati...навуглерожування на відновлення виправлення....

Дякую вам та інших за відповіді, якщо б я був експертом, я б, напевно, дуже корисні, але, на жаль, для мене вони найближчі в арабському... :(
Максимум зараз, що мені робити ? прочитати вихідний файл з блоку управління і снд? тут, на форумі, то я повинен знайти деякі душі, піа, що я крок за кроком керівництво у зміні, починаючи від скажіть мені, яке програмне забезпечення використовувати, а потім, показуючи без термінів, занадто багато технічних змін, які необхідно внести або ви берете файл, і коли є бажання/час, щоб зробити це мені зраджує і мене riuppa на форумі змінено, може бути, пояснюючи тут, на форумі зміни cos? що з порівняння 2 файлів людям, як я, міг почати розуміти що-то в пі?...

ducati83
21-02-2014, 11:54
поштовий файл ori, можливо, ми намагаємося спрямувати вас...тоді, можливо, йде з якийсь інший дорогоцінний камінь, корисно для всіх.....хоча можливості? зіставити не такі, як в дизельних двигунах....речі на дотик, мало....для цих моторів я волію завжди залишатися на зміни не надто підвищує і роботу механіка.

maximumwarp
21-02-2014, 12:29
поштовий файл ori, можливо, ми намагаємося спрямувати вас...тоді, можливо, йде з якийсь інший дорогоцінний камінь, корисно для всіх.....хоча можливості? зіставити не такі, як в дизельних двигунах....речі на дотик, мало....для цих моторів я волію завжди залишатися на зміни не надто підвищує і роботу механіка.

Ок, спасибі ще раз. Тільки я можу плакат? тут файл і хто з вас, експертів avr? хочу чіпай potr? спробувати витягнути якимось cavalo в pi?, я limiter? спробувати його.
Зараз, між тим, навіть зробити трохи практики з MPPS, я був би щасливий, щоб писати файл Ducati Performance (і, можливо, спробувати його на шлях як тільки можна). Hex-редактором free (HxD), я можу спокійно взяти перші 16 КБ з файлу оригіналу (очевидно, колись зробив читання з MPPS я б використовував оригінальний файл мого ебу), скопіювавши все вміст по зсуву 0x0 оффсет 0x3fff, і вставити її в голові у файл DP, отримуємо cos? новий файл 320 KB відмінність? 304 KB (в тому числі, отже, e2p, як якийсь користувач тут пояснював). Цей новий файл буде правильний розмір для того, щоб написати в блоці управління, але залишиться проблема з checksum: MPPS не мені б писати або не correggerebbe автоматично контрольні суми? Ви знаєте спосіб обійти цю проблему?
У разі, якщо б ви могли змусити якимось чином запису, ігноруючи контрольна сума, якщо велосипед б не їхати потім спокійно перезаписати вихідний файл і довести все до заводського стану?

ducati83
21-02-2014, 16:35
дивіться, читайте файл орі і пошти-всі файли, що ви це я....? просто....для chk у мене є програма, але, як правило, навіть не виправляючи і не мають проблем...

maximumwarp
21-02-2014, 21:28
дивіться, читайте файл орі і пошти-всі файли, що ви це я....? просто....для chk у мене є програма, але, як правило, навіть не виправляючи і не мають проблем...

maximumwarp
26-02-2014, 16:57
На жаль, мій друг не володіє MPPS але ELM327, з якою мені вдалося зробити дуже мало або нічого, я вирішив купити китайський клон MPPS. У той же час, що зовнішній вигляд доставки мені consigliereste програмного забезпечення (можливо, від ціни "людини") для редагування/зміни вихідних файлів, які andrei читання з MPPS?

biela
26-02-2014, 20:26
? можна використовувати Tunerpro або WinOLS для редагування карт.

З повагою

maurof650
15-03-2014, 21:00
Ще один момент: файл Ducati Виступи впевнений, що це підходить для вашого мотоцикла, щоб, як ? маса вихлопу і повітряний фільтр? У вас є або немає каталізатор і контроль лямбды?.......
M999
Я не розумію, чому? запитайте, чи може лямбда ? вимкнено......у DP є лямбда відключена.

m999
16-03-2014, 14:28
Mea culpa, що я був незрозумілим. Я мав на увазі ситуації, її розвантаження з точки зору "обладнання" і карти в тандемі. Використовувати карту, яка не забезпечує контроль лямбды і каталізатора вихлопних газів, каталізатором і залишивши на лямбду ? кращий способдля поміняються, лямбда в тому числі. Крім того, що це було б марно і велосипед не підходить.

M999

maximumwarp
16-03-2014, 14:35
Насправді я ще повинен перевірити, якщо витік є лямбда чи ні...

maximumwarp
30-03-2014, 12:53

Привіт,
нарешті, після більш ніж місяця, я ? прийшло MPPS клон безпосередньо з Китаю, і я зміг прочитати ебу мого Monster S2R.
Я відправив файл в розділ бази даних, що і вихідні файли: Ducati-Monster_S2R-800-77-IAW5AMHW610 (https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?6098-Monster-S2R-800-anno-2005&p=88013#post88013).
В архіві RAR знаходяться в реальності? присутні 2 файлу:

2. S2R800-Solo_Dati_(за Замовчуванням)-ГРІ.бен мені вдалося прочитати, можна залишити параметр Функції Читання -> Тільки Дані (за Замовчуванням).

Не будучи експертом, не є з двох йде, використовуваний для виконання відображення нового блоку управління.
Файл, який повинен бути ECU Ducati Performance ? вкладення в перший пост цього обговорення.

Пам'ятаю, що на мотоцикл сів на нього одним відкритим стоком, що Стрілка (на 99%) не має лямбда-зонд (як ЦЕ (http://www.wrs.sm/2842-large/scarico-completo-arrow-round-sil-titanio-carby-ducati-monster-s4r-s2r-03-06.jpg), так сказати) і повітряний фільтр Sprint Filter PM10S.

Заздалегідь спасибі! :)

m999
30-03-2014, 22:09
Мені здається, р? зручно робити так... як сказав в іншій дискусії: початок studiarti ваш файл орі і Ducati виступи і спробувати зрозуміти, що і де вони торкнулися. Один оцініть розумієте, як це працює, щоб дати вам вказівки, на те, що перебуваєте, і, щоб уникнути зустрічі з вами, щоб пробити поршень, через chiptuning неправильно, я думаю, що ніхто вас ne відмовити.

Якщо ви хочете файл готовий копіювати/вставити, і тоді ми бачимо, чому? працює, cos?... ну, я не буду, щоб рухатися в цьому напрямку. Потім, кожен користувач ? ****** надати свою роботу/час, як вважає за потрібне, але це буде не конструктивно.

По-перше: ви помітили різницю між двома файлами, які ви завантажили з ебу? Ви їх порівняно навіть тільки в hex?

M999

maximumwarp
30-03-2014, 22:55
Мені здається, р? зручно робити так... як сказав в іншій дискусії: початок studiarti ваш файл орі і Ducati виступи і спробувати зрозуміти, що і де вони торкнулися. Один оцініть розумієте, як це працює, щоб дати вам вказівки, на те, що перебуваєте, і, щоб уникнути зустрічі з вами, щоб пробити поршень, через chiptuning неправильно, я думаю, що ніхто вас ne відмовити.

Якщо ви хочете файл готовий копіювати/вставити, і тоді ми бачимо, чому? працює, cos?... ну, я не буду, щоб рухатися в цьому напрямку. Потім, кожен користувач ? ****** надати свою роботу/час, як вважає за потрібне, але це буде не конструктивно.

По-перше: ви помітили різницю між двома файлами, які ви завантажили з ебу? Ви їх порівняно навіть тільки в hex?

M999

Я розумію ваш аргумент, не ? що я хочу переказують, але я не мінімальними знаннями, щоб виготовити карту. Не тільки галузі, але і в житті я займаюся зовсім інший у мене навичками і досвідом. Я запитав просто тому, що? користувач Ducati83 планував давно realizzarmi карту, якщо він або якийсь інший користувач форуму хоче зробити мені це задоволення, але я ne sar? вдячний, в іншому випадку нічого не робить!
Якби я міг у realizzerei від мене, але, на жаль, не на це здатні... :(

maximumwarp
31-03-2014, 13:26
З версії "неофіційний" ECM Titanium 1.61 я спробував порівняти мій вихідний файл (зниження до 304KB купон перші 16KB hex-редактором, таким чином, коли я спробував відкрити його з ECM Titanium мене він прочитав правильно визначаючи автоматично потрібний драйвер) з тим, Ducati Performance (gi? його від 304KB). Очевидно, дивлячись на графік, 2D-значення двох файлів існують як точки, в яких рівні, що відмінності, на жаль, я не знаю, що представляють ці значення.
Ви думаєте, я роблю******* якщо я беру перші 16KB вихідний файл, їх я вставляю в голову в файл DP, а потім flasho результат в ебу?
Я роблю шкоди, хоча і не роблять шкоди, я не отримую нічого хорошого з точки зору продуктивності?

biela
01-04-2014, 20:43
Перш ніж копіювати і вставляти я думаю, що краще знати, означають карти і 2D графіка.

З повагою

maximumwarp
03-04-2014, 23:06

ducati83
03-04-2014, 23:30
не дивлячись скажу, що якщо ви не використовуєте велосипед на ходу не зручно помістити його...зі зрозумілих причин, вже мотивовані на цьому форумі....

maximumwarp
04-04-2014, 08:19
не дивлячись скажу, що якщо ви не використовуєте велосипед на ходу не зручно помістити його...зі зрозумілих причин, вже мотивовані на цьому форумі....

? правда, це я вже? ліжко, для? я думав, що, не будучи Monster мотоцикл "правильно" трек міг би мати карту "менше, присвячений" в цьому також використовую в ебу DP. Крім того, я завжди можу повернутися назад, якщо мені не сподобається, як йде рух, я просто хочу бути впевнений, що надходять добре, щоб без шкоди.

Мій друг встановив блок управління DP (разом з фільтром і стоків) на Hypermotard 1100 ? різниця у порівнянні з оригінальним, ви помітили, як навіть на вулиці!

ducati83
04-04-2014, 09:46
впевнений, щоб спробувати, ви можете спробувати всі....якщо цей файл ? для вашого мотоцикла, перегляньте від типу hw.....одно я рекомендую...погано, що йдете ти повернешся, звичайно.
очевидно, не мотоцикл зовсім трек, але не буду cos? переконаний,....якщо ви використовуєте трек ви зрозумієте, як вони заганяють і підходять для арешту за межами кривої або S, як ракета.....
а спробуйте, як ви кажете, погані відкотитися назад....звичайно, якщо ви хочете спільно використовувати файли поміщаються в банк даних.

maximumwarp
04-04-2014, 09:59
впевнений, щоб спробувати, ви можете спробувати всі....якщо цей файл ? для вашого мотоцикла, перегляньте від типу hw.....одно я рекомендую...погано, що йдете ти повернешся, звичайно.
очевидно, не мотоцикл зовсім трек, але не буду cos? переконаний,....якщо ви використовуєте трек ви зрозумієте, як вони заганяють і підходять для арешту за межами кривої або S, як ракета.....
а спробуйте, як ви кажете, погані відкотитися назад....звичайно, якщо ви хочете спільно використовувати файли поміщаються в банк даних.

Спасибі за вашу відповідь.
Вихідний файл мого ебу я вже? опубліковано в банку даних, то DP я взяв на іншому форумі і знаходиться в першому пості цього обговорення.
Що я знаю, Монстр повинен мати все ж ебу Magneti Marelli IAW 59М HW610 (чи я помиляюся?) тому я не повинен мати апаратних проблем, те, що мене турбує ? завжди, якщо я можу взяти файл DP від 304KB, додати перші 16KB вихідний файл, в голову, щоб повернути його в 320КБ і писати з MPPS, щоб без шкоди... З контрольною сумою, то як вирішити? Я "страх"... XD

ducati83
04-04-2014, 11:04
хм iaw59m з hw610 не маю уявлення, або, може бути, я помиляюся, але з цим HW тільки в 5 РАНКУ......а потім 59м файл 256 а не 320......

maximumwarp
04-04-2014, 11:17
Ви, мабуть, праві ви, я sar? розгублений...

m999
04-04-2014, 14:19
Очі від типа ебу/HW!! В 5 РАНКУ, якщо не праві на 90% беруть, 5.9 le nail і кинути все!!

Повертаючись до мови порівняти файл, я пам'ятаю, що ти сказав, мати ECM? Починає відкрити файл, як правило, будь-яке золото, ви можете його знайти потрібний драйвер без особливих проблем. Л? починає дивитися на себе, як і які карти гри: упорскування, кут випередження запалювання. Знайдіть аналогічні літери у знайомих, а потім для порівняння в файл DP і postaci ваші враження, cos? вивчіть, і ми всі.

M999

ducati83
04-04-2014, 14:48
я згоден повною мірою, як завжди....

maximumwarp
04-04-2014, 15:45
Отже, блок керування на мотоцикл ? один IAW5AMHW610 (перевірено, так і з MPPS, що з JPDiag).
Якщо намагаюся відкрити з ECM Titanium 1.61 вихідний файл з блоку управління (320KB) не визнає і просить вибрати драйвер, в іншому випадку, якщо я відкриваю той же файл, але з перших 16КБ вирізані (і, отже, 304KB), програма пропонує мені безпосередньо використовувати драйвер DUC_403A (Опис: DUCATI MONSTER S2R 803cc 77CV - Ебу: MAGNETI MARELLI HW610 IAW 5 РАНКУ.BF); замість цього файл DP не розпізнається автоматично, n? якщо 320KB (304KB+16KB ініціали мого оригіналу), n? якщо 304KB.
Не хочу ризикувати стати/здатися повторюваними і/або sfaticato: ви мені говорите уприскування, досягнень, etc..., ви, ймовірно, є те, що для вас прості і базові, але для мене ? арабська. Якщо порівнювати два файли, як, відкривши їх hex-редактор, що, дивлячись на графіки з ECM відомо, звичайно, відмінності, але я не можу сказати, мінімально, що вони собою представляють. Більше того, я навіть не знаю, куди покласти руки, з ECM Titanium, тому що я не знаю програмного забезпечення, і кілька речей, які я встиг зробити ? чому? інтуїтивно, і чому? я вчений, тому в будь-якому випадку, якщо я відкриваю програмне забезпечення, також невідомо я ніколи не вітром на 100%, поки він залишається на загальний...

Нічого не залишалося робити, я прошу вас ще раз: я можу прийняти файл DP від 304KB, додати в голову (hex-редактором) перші 16KB вихідний файл, щоб відновити файл з 320КБ, що піду писати в ебу з MPPS? Буде проблемою, контрольна сума і як ви могли б вирішити? Що ризик незворотних (погано, що йде, що мені не подобається, як відбувається рух, якщо не ризик незворотної шкоди, краще мого оригінального файлу)?

ducati83
04-04-2014, 19:42
тоді я намагаюся вирішувати-то виникли сумніви:якщо ви говорите, що я відкритий вихідний файл, а потім ви побачите, безумовно, драйвери, які вам пропонує титан, отже, не карти і, принаймні, ви розумієте, що це таке.....
тоді, якщо один раз відрізати файл DP 304 його відношенні з вашим ori, ви помітите, що між аванси і бензин є відмінності виправлення....тому не думаю, що ви не зможете знайти карти великих...очевидно, що-то ? поза драйвер....але це ви зрозумієте згодом...марно доручити інформації видно, що ти повністю в нуль....
для того, щоб скопіювати DP на вашому...якщо не подивитися, принаймні, що це таке я б не ризикнув писати...а якщо відкрити навіть без драйверів в поле info повинно дати вам інформацію про файл.....якщо у вас HW рівні, ви також можете написати після корекції CHK, які, як я вже сказав, що можу дати я, але я знаю, що ви не можете завантажувати.....то рішення було б скопіювати кроком, карт примітки DP на вашому і завантажити його, без CHK чому? він не повинен створювати проблем...але я думаю, що коли ви сказали, що ваш MPPS вживе заходів.
сподіваюся, що це допомогло.

maximumwarp
04-04-2014, 20:30
алпер факт копіювання DP на вашому...якщо не подивитися, принаймні, що це таке я б не ризикнув писати...а якщо відкрити навіть без драйверів в поле info повинно дати вам інформацію про файл.....якщо у вас HW рівні, ви також можете написати після корекції CHK, які, як я вже сказав, що можу дати я, але я знаю, що ви не можете завантажувати.....то рішення було б скопіювати кроком, карт примітки DP на вашому і завантажити його, без CHK чому? він не повинен створювати проблем...але я думаю, що коли ви сказали, що ваш MPPS вживе заходів.
сподіваюся, що це допомогло.

Дякую за спробу, але я ідеї теж плутають... :(
Мені було б достатньо отримати відображення альтернативою оригіналу навіть просто для примхи, щоб побачити, як іде мотоцикл. Як ви розумієте crearmene з самого початку не я ? можливо і так, я був би щасливий спробувати те, DP, один раз доведено, якщо не задовольняє мене знову і оригінал.
Сказав, що це:
1) як мені зробити, щоб зрозуміти, чи остаточно файл Ducati Performance, що я ? підходить до мого обладнання?
2) після перевірки на кроці 1, як мені виправити контрольну суму файлу, 320КБ, які я повинен створити, починаючи від DP ? 304KB?
3) подолати труднощі, наприклад, пункти 1 і 2 мене не буде, що записати файл в блок управління через MPPS, що ризики я біжу? Якщо щось йде погано, я можу riflashare оригінальна карта без ускладнень?

Що стосується питання "не може завантажити", ви можете risolvermi проблема CHK (якщо, звичайно, ви хочете зробити це), проходження файли по електронній пошті!

m999
05-04-2014, 09:57
Вибачте, але... подивіться, що ви до точки, де ви можете йти поодинці... відкриття файлу орі з ECM, ви подивіться в функції 2D - наприклад - що "форма" має безліч кривих уприскування. Потім відкрийте файл DP, і ви шукайте, приблизно в тій же області пам'яті, адреса, крива схожа. Криві не переворот, ви побачите, що вони дуже схожі. Л? давайте зрозуміти, що вискочить і що типу збільшення/зменшення були зроблені.

M999

maximumwarp
05-04-2014, 10:06
Вибачте, але... подивіться, що ви до точки, де ви можете йти поодинці... відкриття файлу орі з ECM, ви подивіться в функції 2D - наприклад - що "форма" має безліч кривих уприскування. Потім відкрийте файл DP, і ви шукайте, приблизно в тій же області пам'яті, адреса, крива схожа. Криві не переворот, ви побачите, що вони дуже схожі. Л? давайте зрозуміти, що вискочить і що типу збільшення/зменшення були зроблені.

M999

Якщо ви мені поясните, як використовувати ECM Titanium (повторюю, що той, який у мене є ? версія 1.61, не знаю, яким буде останній раз, і не ? "офіційний") або мені посилання на якийсь довідці в інтернеті для тих, хто ? дійсно нуб галузі, я можу спробувати. Можливо, тільки я можу місце кілька скріншотів програми, а використовую це для вас, щоб побачити, як вчинити.
Я б? потрібно керівництво, "крок за кроком", я не впевнений навіть, що коли я відкриваю файл, я роблю це правильно... :/

maurof650
05-04-2014, 10:29
.......я можу прийняти файли DP від 304KB, додати в голову (hex-редактором) перші 16KB вихідний файл, щоб відновити файл з 320КБ, що піду писати в ебу з MPPS? Буде проблемою, контрольна сума і як ви могли б вирішити? Що ризик незворотних (погано, що йде, що мені не подобається, як відбувається рух, якщо не ризик незворотної шкоди, краще мого оригінального файлу)?

Таким чином, ви отримаєте знову, DP, що ти, перш ніж tagliarlo.........так ? операцію марно.
У всіх випадках, якщо, наприклад, файл карту з 304 Kb додати нам 16 Kb іншого файлу карту, не бігайте без ризику; велосипед частина навіть без cks.
Інше питання, якщо ви все-таки хочете зробити cks на файл 320 Kb, слід вручну вибрати драйвер, який ви розпізнавав в автоматичному режимі файл з 304 Kb; потім введіть у вікні hex; у разі, якщо ви зміните будь "комірки" шляхом зміни значення параметра (наприклад, від "01" взяли "00"), і відразу після, то повернути його в початкове значення (і, отже, від "00" в "01"); вийти з програми і зберегти зміни; в цьому випадку cks ? були розраховані при збереженні.

Пам'ятайте також, що якщо у вас є початкове читання карти, які на ваш блок працює, наприклад, з MPPS), у разі проблем з файлами на карті, що ви маніпулювали, нас перезаписати вихідний файл, і все повертається на місце.

maximumwarp
05-04-2014, 16:19
Таким чином, ви отримаєте знову, DP, що ти, перш ніж tagliarlo.........так ? операцію марно.
У всіх випадках, якщо, наприклад, файл карту з 304 Kb додати нам 16 Kb іншого файлу карту, не бігайте без ризику; велосипед частина навіть без cks.
Інше питання, якщо ви все-таки хочете зробити cks на файл 320 Kb, слід вручну вибрати драйвер, який ви розпізнавав в автоматичному режимі файл з 304 Kb; потім введіть у вікні hex; у разі, якщо ви зміните будь "комірки" шляхом зміни значення параметра (наприклад, від "01" взяли "00"), і відразу після, то повернути його в початкове значення (і, отже, від "00" в "01"); вийти з програми і зберегти зміни; в цьому випадку cks ? були розраховані при збереженні.

Пам'ятайте також, що якщо у вас є початкове читання карти, які на ваш блок працює, наприклад, з MPPS), у разі проблем з файлами на карті, що ви маніпулювали, нас перезаписати вихідний файл, і все повертається на місце.

Дякую, ви мене справді трохи розпогодилося ідеї. У мене файл DP від 320КБ, те, що я знайшов у мережі вже? нарізати 304KB, тому? я говорив додати перші 16KB вихідний файл, чому? для його запису в ебу повинен бути 320КБ, я тільки повинен перевірити, що такий файл насправді для Monster S2R 800 і HW610 (але я думаю, cos? повинно бути, як мені здається, що не існує Монстра з centralinee різні).

maurof650
05-04-2014, 16:34
.........

Так, але, як я сказав вам, якщо ви цього не зробите нічого не змінює.
Щоб перевірити карту ? один DP для Monster800S2R, відкрити файл карти в шістнадцятковому форматі; в правій частині екрана, пошук, код карти; якщо ви знаходитесь серійний 96516005B ? DP в S2R800.

maximumwarp
05-04-2014, 17:00
Так, але, як я сказав вам, якщо ви цього не зробите нічого не змінює.
Щоб перевірити карту ? один DP для Monster800S2R, відкрити файл карти в шістнадцятковому форматі; в правій частині екрана, пошук, код карти; якщо ви знаходитесь серійний 96516005B ? DP в S2R800.

Спасибі, що ви були дуже ясно і дуже добрий.

ducati83
05-04-2014, 18:51
ах, звичайно, якщо ви не знаєте, навіть якщо завантажений файл ? для s2r, то ми далеко....не переходить, звичайно, написати файл знайшов тут або їх мережі.....ви вже потрібно джерел, визначених бачив, що ви не фахівець в області....

maximumwarp
05-04-2014, 18:57
ах, звичайно, якщо ви не знаєте, навіть якщо завантажений файл ? для s2r, то ми далеко....не переходить, звичайно, написати файл знайшов тут або їх мережі.....ви вже потрібно джерел, визначених бачив, що ви не фахівець в області....

Я не впевнений, що математика, так і для S2R але ? досить, звичайно. У будь-якому випадку, якщо не починається мотоцикл, то я можу переписати вихідний файл без проблем?

ducati83
05-04-2014, 19:55
звичайно...? якщо файлу немає ? для 5 ранку і не в той же hw, ви можете мати проблеми блокування...і ви повинні отримати його....я не знаю, якщо ви повинні ризикувати, побачив, що ви не спеціалізується з цими речами....

m999
05-04-2014, 20:38
Карту ? один DP для S2R, комплекти, глушники і фільтр, для 5 РАНКУ.

Тепер, коли ви знаєте, ви можете зробити copy/paste, але ви не дізналися нічого...

Насолоджуйтесь

M999

m999
05-04-2014, 20:46
Вибачте "spigolosit?" але, як мені здається, і сперечатися з нічого... замість того, щоб зрозуміти, чому? певних діяльностей, ви хочете, щоб скоротити писати ебу з стандартний файл знайдений навколо. Витративши якомога менше, не стільки з точки зору витрат в деньє, але ресурсів і часу, щоб присвятити.

Міг стати обговорення intessante, але крім звичайних, які беруть участь у цьому форумі, і тому конструктивної і цілеспрямованої, але не так? не ? був.

Дурень я, що hopure відповів... пробачте мене за незручності, які я створив, щоб написати ці чотири rige OT.

M999

ducati83
05-04-2014, 20:53

maximumwarp
05-04-2014, 21:17
Хлопці, дякую за всіх вас, хто хотів би взяти участь в обговоренні, і мені шкода, що хтось залишився "розчарований", як ви ? розвивалася, але, якщо це обговорення повинно було перерости в щось більше? конструктивною повинна бути більше? завдяки втручанню вас, досвідчених і не для "заслуга" моя, і я поясню, ясно, чому? я пишу: "я не я bench? мінімальні знання в цій області, навряд чи я знаю, як це працює (теоретично) двигун внутрішнього згоряння і, чесно кажучи, у мене навіть немає часу можу дозволити-й? час в чіп-тюнінгу (хоча я хотів би, але я повинен знайти чіткі керівництва і просто супер-нубов і присвятити час). Я вважаю, що після того, як купив китайський клон MPPS і я хотів би скористатися, щоб поліпшити продуктивність мотоцикла (і, можливо, в майбутньому, навіть автомобіля); безумовно, виготовити зіставлення тільки дасть мені більше? задоволення як в момент коли я пішов до її реалізації, які потім, ведучи мотоцикл, але не мінімально в змозі зробити це. Я не знаю поняття, що для вас, як мені здається, вони досить елементарні, такі як ін'єкції, аванси і все інше: як я міг у цих умовах виготовити карти самостійно?
Крім того, я не знаю, з n? я знаю, використовувати необхідні програмні засоби (що, між іншим, навіть не у мене, я скачав І*М Т*tanium "вилікувати" тільки для curiosit?, не, мені здається, навіть правильно його використовувати pi? багато...).

Я комп'ютер, у разі, якщо хтось із вас, я запитав його, як залагодити проблему з ПК або будь-якого пристрою, апаратне та програмне забезпечення, які я знаю, в одному з численних спеціалізованих форумах, де я зареєстрований (і де в мене тисячі повідомлень, і різні люстри участі) то я б зробив охоче, як якщо б ви були зацікавлені зрозуміти, чому так? будь-якій ситуації слід підходити певним чином, як, якщо єдиний інтерес був вирішити цю проблему, не вдаючись у деталі реалізації, і все інше.

Продовжувати? відвідувати форум, намагаюся дізнатися щось зробити? також пі? з задоволенням, якщо, щоб справу вдалося? у прошити мій перший блок управління, отримуючи знято, хоча на початку с, легковажний, копіювати і вставляти...

Вибачте за "papiello", і добрий вечір! :)

герцог
06-04-2014, 15:08
привіт макс.... також я cos? і, здавалося, цілі, неможливо, і вірно, що я кинув років зрештою, найкраща карта ? те, що ви f? починаючи з файлу ori-чому? dp f? ви, що велосипед обертів вище оборотів ви даєте тут кілька обертів і більше? на limit.. і тобі роблять повну? якщо ви робите випадку, якщо ви використовуєте велосипед на гірській дорозі з dp, якщо ви не високі обороти і неповороткою мотоцикл, потім починає, починаючи від середніх і низьких обертах і колеса змастити.? можете дозування в плані пара, так що в кінці кінців з точки зору резюме, ви приймаєте також 3cv, але з парою дуже приємно, те, якщо ви хочете зробити вас отримати біле band commander ви зробите прогулянки на вулиці, і ви завантажуєте все їх, ми починаємо розуміти ще більше? і подивіться, де ви хочете їх і перейти до виправлення, якщо ми хочемо більше? benz. і, так і для досягнень, і ви розумієте, до часу, коли можна давати, не підірвати мотор

m999
06-04-2014, 18:52
Точне герцога. Для дорожніх карт ? одним з кращих рішень: прокотитися з придбанням, A/F, оборотів і TPS, а потім перейти, наприклад, аналізувати його і працювати над цим. У wide commander? досить рідко, я покладаюся на систему, Innovate LM02 з подвійною лямбда-зонд, набагато більше? точний та надійний.

M999

герцог
20-04-2014, 19:50
спасибі m999, на жаль, я, щоб мій маленький я думав, що wide commander був краще в цей lm02 подвійний зонд ви закон до і після правильно, якщо ви f? задоволення могли б ви дати нам деяку інформацію в пі? потім, якщо колега хоче пі? вникати в речі, я радий допомогти всім, для цього мало, що s?

m999
21-04-2014, 13:12
На Innovate ? компанії США і на їх сайті ви можете знайти усі керівництва (технічна англійська...). Для тих, хто не жує англійська sar? впертий, але ****** translator дозволить вам? принаймні, розуміти мінімум на прекрасні можливості? як інструмент,програмне забезпечення управління та аналізу даних з файлу запис даних операції.

Я не розумію, що ви хочете сказати з "закон і до, і після"...

M999

герцог
22-04-2014, 22:33
завдяки 999 у тому випадку, якщо компанія американська, а де ви берете vdsts

m999
22-04-2014, 22:58
Ні, Centurion (ex VDST) ? у Technoresearch.

M999

maximumwarp
06-05-2014, 18:35
Нарешті, сьогодні у другій половині дня, після обмірковували, що протягом декількох тижнів, я вирішив спробувати прошити файл Ducati Performance на мій Monster S2R 800.
З допомогою MPPS я перед сном оригінальна карта, від цього я отримав через hex редактор) перші 16KB, я додав їх до голови, щоб DP від 304KB щоб повернути його в 320КБ, а потім за допомогою MPPS (китайський клон) я переписав. У процесі читання/запису у мене не було особливих проблем, тому я перетнув пальці і спробував включити велосипед, який ? футбольний тихо, але улов був за рогом... Я сів у сідло, щоб ходити і спробувати, і я відразу помітив, що у нього проблеми доставки, як я намагалася прискорити (навіть на нейтральній передачі або в день від'їзду) велосипед, схоже, affogasse, бурмочучи і гаснути, не зміг навіть зберегти мінімальну. Я майже готуюся переписати оригінальна карта, коли я згадав, як читав, що після перепризначення управління на Ducati ? рекомендується виконати регулювання CO (що я не можу зробити через відсутність обладнання), але, в основному, reset TPS. Я cos? пробував скинути TPS за допомогою програмного забезпечення DucatiDiag (тепер JPDiag), вони забралися в сідла, і тепер велосипед, здається, йде без проблем, хоча я повинен сказати, що я не ? здалося, що були великі відмінності, але мені доведеться зробити кілька раундів тестування pi? докладно в найближчі дні!

m999
06-05-2014, 19:27
TPS і регулювання Co необхідні після кожного flashata, в іншому випадку велосипед не дуже добре працює!!

M999

maximumwarp
06-05-2014, 19:34
TPS і регулювання Co необхідні після кожного flashata, в іншому випадку велосипед не дуже добре працює!!

M999

Як я вже писав, скидання TPS я зробив (крім того, що з JPDiag існує інше програмне забезпечення?) але CO, як я можу це зробити? Я не обладнання для аналізу вихлопних газів...

m999
06-05-2014, 20:40
- cut -... але, CO, як я можу це зробити? Я не обладнання для аналізу вихлопних газів...

Без аналізатора вихлопних газів ви не можете? якщо не робити "у вухо"... але pressapochismo робить мало!!

M999

maximumwarp
06-05-2014, 20:46
Без аналізатора вихлопних газів ви не можете? якщо не робити "у вухо"... але pressapochismo робить мало!!

M999

Мені пояснили б, які недоліки в не зробити це прямо? Спасибі! ;)

m999
07-05-2014, 08:04
Це не ? форум механіка... але мені спонтанний питання: ви знаєте, як це, коли ви говорите, загалом, регулювання Co?

M999

maximumwarp
07-05-2014, 08:28
Це не ? форум механіка... але мені спонтанний питання: ви знаєте, як це, коли ви говорите, загалом, регулювання Co?

M999

Чесно кажучи, не маю ані найменшого уявлення... :confused:

Dirdan
07-05-2014, 14:17
Не роблячи CO, в короткостроковій перспективі, може мати витрата палива високі і відчувати запах бензину в разі, якщо мотоцикл буде занадто жирної, в залежності від того, чи як ? відрегулювати CO. Регулювання CO ? рекомендується після заміни ебу і трапи, чому? ви повинні налаштувати правильну суміш повітря і бензину, щоб? мотоцикл добре працюють! У JPDIAG від сколково? регулювати тример CO (будьте обережні, не ви, регулюючи CO реальний), цей тріммер, ви повинні використовувати у поєднанні з gastester, якою мірою відносини стехиометрической суміші, що, як правило, повинно бути між 3,5 і 4%, з тример JPDIAG ви можете змінити цей відсоток, але тільки якщо ви знаєте, де частини.

Мені пояснили б, які недоліки в не зробити це прямо? Спасибі! ;)

ducati83
07-05-2014, 15:05
привіт dirdan те, що ви сказали, я не зрозумів, власної або краще не ? правильно:що значить не усунути вихідну CO?
звичайно, виправити, в іншому випадку, як ви це робите?
звичайно, йдуть, насамперед, вирівнюється тіла farfallati в синхронізації і витрати повітря, а потім відточити CO з тример в електронному вигляді.ніколи не знали, де вона починається, що це означає?впевнений, що знаєте, де частини, атак, засоби аналізу і подивитися, що вам і ви всі дії, необхідні для отримання CO правильно, що і у випадку з ducati йде від 3 до 6%, навіть якщо моя порада ? підтримувати як самі близькі поріг, щоб уникнути проблем fluidit?.
потім зробити це, ви помітите, що часто може знадобитися, ви обираєте найкращий CO відмінність? краще equilibrazione тел farfallati, діючи в запису co на гвинти витрати повітря, враховуючи, що з тример sposteresti навуглерожування одночасно і те ж значення для обох циліндрів

maximumwarp
07-05-2014, 15:29
У будь-якому випадку, мені здається, зрозуміти, що без сколково? аналізувати в ог, ? даремно, що я повертаюся саме у регулюванні CO, тільки з допомогою ELM327 і JPDiag, чи не так?
Краще, якщо я залишу все, com'? і, якщо ви звернете увагу, проблеми, я роблю це зробити в майстерні? По-вашому, скільки можуть запитати мене?

Dirdan
07-05-2014, 16:03
Я піднімаю руки Ducati 83 :), ваші слова не роблять раз!

Я хотів сказати, що тільки тример електронний без газу тестер, який ви переглядаєте, скільки потім, щоб rientare в принципі правильно (3-6%) ти робиш мало! Не знаю, де я написав, вважаючи себе в ролі maximumwarp, не маючи gastester у наявності!

Спасибі, відповідні і точні пояснення Ducati83!

привіт dirdan те, що ви сказали, я не зрозумів, власної або краще не ? правильно:що значить не усунути вихідну CO?
звичайно, виправити, в іншому випадку, як ви це робите?
звичайно, йдуть, насамперед, вирівнюється тіла farfallati в синхронізації і витрати повітря, а потім відточити CO з тример в електронному вигляді.ніколи не знали, де вона починається, що це означає?впевнений, що знаєте, де частини, атак, засоби аналізу і подивитися, що вам і ви всі дії, необхідні для отримання CO правильно, що і у випадку з ducati йде від 3 до 6%, навіть якщо моя порада ? підтримувати як самі близькі поріг, щоб уникнути проблем fluidit?.
потім зробити це, ви помітите, що часто може знадобитися, ви обираєте найкращий CO відмінність? краще equilibrazione тел farfallati, діючи в запису co на гвинти витрати повітря, враховуючи, що з тример sposteresti навуглерожування одночасно і те ж значення для обох циліндрів

Dirdan
07-05-2014, 16:05
В Ducati з мого боку, для керування зазвичай запитують на 70 євро!

У будь-якому випадку, мені здається, зрозуміти, що без сколково? аналізувати в ог, ? даремно, що я повертаюся саме у регулюванні CO, тільки з допомогою ELM327 і JPDiag, чи не так?
Краще, якщо я залишу все, com'? і, якщо ви звернете увагу, проблеми, я роблю це зробити в майстерні? По-вашому, скільки можуть запитати мене?

ducati83
07-05-2014, 16:16
Dirdan тепер ? все зрозуміло навіть мені...мені здавалося дивним те, що я сказав....
так, я згоден з вами, що ціни коливаються від 50(дуже чесно) 120(зробіть vobis)....крім того, я повторюю, що без аналізатора не стільки за....але, бажаючи....аналізуючи кольором свічок, зрозумієте чи мотоцикл ? худий або жирної....поки, принаймні, використовувати вакуумметр для синхронізації тіла farfallati.....
очевидно, що метод свічки, як для карбюраторів, не ? абсурдно, і не сильно відрізняється від кінцевого результату....звичайно, у вас не буде двох з в розмірі,але впевнений, чи в правильному напрямку.....

Звичайно моя порада ? те, що не повернути худий...особливо на низьких оборотах(я маю на увазі обертів, екскурсія недільної) шкоди, якщо занадто худий, можуть утворитися а.....

у даний момент монтує розвантаження, працює і перевіряє, перш ніж всі scoppietti випуск, а потім, як сказав колір свічки....якщо занадто багато білих перейти відразу до вас відрегулювати CO,зазначено також ви можете дочекатися наступного купон....за умови, що велосипед не пили і рідини....

maximumwarp
07-05-2014, 18:10
Dirdan тепер ? все зрозуміло навіть мені...мені здавалося дивним те, що я сказав....
так, я згоден з вами, що ціни коливаються від 50(дуже чесно) 120(зробіть vobis)....крім того, я повторюю, що без аналізатора не стільки за....але, бажаючи....аналізуючи кольором свічок, зрозумієте чи мотоцикл ? худий або жирної....поки, принаймні, використовувати вакуумметр для синхронізації тіла farfallati.....
очевидно, що метод свічки, як для карбюраторів, не ? абсурдно, і не сильно відрізняється від кінцевого результату....звичайно, у вас не буде двох з в розмірі,але впевнений, чи в правильному напрямку.....

Звичайно моя порада ? те, що не повернути худий...особливо на низьких оборотах(я маю на увазі обертів, екскурсія недільної) шкоди, якщо занадто худий, можуть утворитися а.....

у даний момент монтує розвантаження, працює і перевіряє, перш ніж всі scoppietti випуск, а потім, як сказав колір свічки....якщо занадто багато білих перейти відразу до вас відрегулювати CO,зазначено також ви можете дочекатися наступного купон....за умови, що велосипед не пили і рідини....

ОК, дуже ввічливий, спасибі 1000 роз'яснення! ;)

m999
07-05-2014, 19:52
Хлопці, для Ducati та інформація на їх обслуговування і ще, ви коли-небудь дивилися на desmodromico*****? По мені ? зроблено дуже добре і має керівництва щодо вибору камери і все.

M999

Dirdan
08-05-2014, 16:59
Вериссиму! Його консультації часто ? відмінний портал для інформації та обслуговування Ducati!

Хлопці, для Ducati та інформація на їх обслуговування і ще, ви коли-небудь дивилися на desmodromico*****? По мені ? зроблено дуже добре і має керівництва щодо вибору камери і все.

M999

Dirdan
08-05-2014, 17:04
Перш, ніж я міг би сховатися від нього знову, я завжди запитав, якщо це було можливим відрегулювати Co, при необхідності після заміни ECU і (наприклад, при переході від однієї акції до racing, як той, DP, режим управління ламба в карту DP. Потім змінити мапу DP з ламба включити, встановіть його на мотоцикл і побачити, як правило, спільно. Повинні автоматично настроїти? Якщо таке відбувається, ви, можливо, пізніше відключити ламба і скинути cn JPdiag co ліжко з ламба включити?

m999
08-05-2014, 17:40
Рахунок ? значення стехиометрической ліжка-лямбда, рахунок регулювання Co. лямбда-серія-закон і цінності, які йдуть, щоб втрутитися в логіку блоку управління на конкретній карті, що потрібно, все, за винятком того, що мати продуктивність, потрібно, насправді, щоб вкластися в параметри antipollution і щось ще. Факти, серії, magrissime!

Co і TPS зміні завжди при зміні/мапу ебу Мареллі (no Co карту з орі і з лямбда-активний), це займе трохи, і мотоцикл працює добре. Але тоді, чому? ускладнюйте собі життя з активації/відключення, демонтаж, повернення...

M999

Dirdan
08-05-2014, 17:56
Бачила рішення для регулювання CO в будинку :), просто думав на поведінку оригіналу, що з-за лямбда-який повідомляє ебу про те, як зробити co.

Рахунок ? значення стехиометрической ліжка-лямбда, рахунок регулювання Co. лямбда-серія-закон і цінності, які йдуть, щоб втрутитися в логіку блоку управління на конкретній карті, що потрібно, все, за винятком того, що мати продуктивність, потрібно, насправді, щоб вкластися в параметри antipollution і щось ще. Факти, серії, magrissime!

Co і TPS зміні завжди при зміні/мапу ебу Мареллі (no Co карту з орі і з лямбда-активний), це займе трохи, і мотоцикл працює добре. Але тоді, чому? ускладнюйте собі життя з активації/відключення, демонтаж, повернення...

M999

maximumwarp
08-05-2014, 18:01
Злегка OT порівняно з першим...
У цей момент, читаючи ваш пост по налаштуванню ДО мене абсолютно спонтанно повторити питання, що я вже зробив? кілька днів тому, так? я перепрограммированный блок управління з відображенням DP я зрозумів, що ? правильно, скинути TPS і відрегулювати CO; як я вже написав reset TPS я зробив це завдяки JPDiag і ? річ проста, але, не володіючи необхідним обладнанням, я не можу відрегулювати CO. Мотоцикл, здається, йде добре, але ви думаєте, я можу продовжувати враховувати cos? або ? краще, якщо по-любому відображення оригіналу (не будучи в змозі відрегулювати CO)? На, що андрій зустрічі, перетворивши її в цій ситуації? Повторюю, що улла мотоцикл я не скиди оригінальні, але і стічних вод, відкритих Стрілка без лямбда-зонда.

m999
08-05-2014, 20:56
Хлопці, вибачте, але ми йдемо занадто OT. Тут ми говоримо про прикладної електроніки в ECU, не для тюнінгу мотоциклів. Було би багато сказати і пояснити, але не ? п? дошка підходить до цієї.

M999