КПК

Перегляд Повної Версії : smart fourtwo 451 блимає передач у рамках

legendaryslave
17-02-2014, 22:14
привіт всім форумі в мене проблема на smart fourtwo 451 1000 тип двигуна 132.910 52 квт 2011 рік

автомобіль представляє миготіння qadrante, який показує, що обрана передача в ecu обмін відображені наступні dtc P1700 зміни руху негативним, або йти з самого.
не досягнуто, помилка, не ? прані я відразу ж почав проводити навчання, так і обмін, що зчеплення і скидання ecu, але проблема не вирішена,

в якому напрямку мені рухатися і які елементи управління та рекомендовані дії вчиняти

заздалегідь дякую за будь-які відповіді

скф
18-02-2014, 13:26
якщо я правильно пам'ятаю, повинен бути привід зчеплення, що дають, також буде змінено , вартість близько 700 євро, золота, але є, так само, не кричи , дай мені знати

michele30
18-02-2014, 13:37
мені довелося деякий час тому замінив його, замінив факт навчання в merdeces ( чому? мого комп'ютера, що я була в банку) і все ок, а на ті, які трохи старіші його відремонтувати, демонтаж і набирав вагу добре працює, чому? ходив жорсткий стрижень.

granderobocop
18-02-2014, 14:19
всім привіт, для цієї проблеми є оновлення програмного забезпечення з ебу обмін, а потім слідують нові пристосування, все чітко smart center

legendaryslave
18-02-2014, 20:59
Зараз spdiamo один одного уповноваженого Mercedes, і я можу зробити це оновлення, що тільки всемогутній німецький Mercedes пу? зробити, після того, як повернутися в заміна l привід перемикання передач, якщо не вдасться,я тримати вас в курсі