Перегляд Повної Версії : шукаю файл ori альфа 159 1.9
c'? ніхто, хто має цей файл, що я не знаходжу ніде?
альфа 159 1.9 8v 1037507412
дякую
Відповідаю я, тому що я теж шукав, але nisba...
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDM 8V 88kW/118HP EDC16C39
Кількість HW: 0281016244
Номер SW: 1037507412
Будемо читати з Kess, але, оскільки не було 120-будемо читати з 136
у будь-якому випадку ? вісім клапанів, як каже chiptun..
Немає цього sw немає..пу? йти добре, інший-120cv або вам потрібно, щоб сила то..?
я б їх порівнювати, навіщо? я ? приїхав у майстерню з проблемами, що машина не йде так добре, але " я сказав, що ? був мод. тоді, якщо файл був орі я хотів подивитися, що торкнулися. от і все
я б їх порівнювати, навіщо? я ? приїхав у майстерню з проблемами, що машина не йде так добре, але " я сказав, що ? був мод. тоді, якщо файл був орі я хотів подивитися, що торкнулися. от і все
Поштовий файл mod.
c'? спосіб, щоб знайти для обладнання та програмного забезпечення шістн ?
як можна знайти?
іноді програмного забезпечення, налаштування показують, як HW, що SW , а потім повинні бути передані в якості записуються у файл .
? в інший раз, як і у вашому випадку я вважаю ? написав тільки SW (можливо тому що? vegono, використовуваних на різних hw)
по суті, це означає, що якщо ваша програма не показує HW, але тільки для SW картку, це означає, що також буде шукати в hex я боюся, що не будемо спілкуватися.
c'? спосіб, щоб знайти для обладнання та програмного забезпечення шістн ?
як можна знайти?
Привіт!
у шістн я не можу знайти ні sw 1037507412, що я.. якщо не erroro близькі більш або менш і sw hw
де вони, але " як suddivido, я хвиля, я помиляюся?
Mr.Flash
20-02-2014, 11:53
але ви читайте в hex ? рядок слід, однак, перетворюється !
у шістн я не можу знайти ні sw 1037507412, що я.. якщо не erroro близькі більш або менш і sw hw
де вони, але " як suddivido, я хвиля, я помиляюся?
дивлячись, як "текстовий рядок" і немає в hex...
Я на стільки я знайшов і' l' інший код, який' інфо не давав...
Це також стоїть ще на siemens, marelli, denso та інші ECU, але де "затягує тексту" шукати, відрізняються від "028" і "103", як у bosch...
я не знайшов нічого, мені здається дивним, що не існує, програма його знайшла, hw не з'? до, принаймні, я не по суті
я не знайшов нічого, мені здається дивним, що не існує, програма його знайшла, hw не з'? до, принаймні, я не по суті
Як сказано вище, не сказано, що' там', то', що' вам потрібно, я написав вище HW:0281016244
З HW:0281016244, від моїх даних, є тільки два ЕКЮ з SW: 1037500032 і SW: 1037507412, що' і'!
так ти файл chiptuning.cro мені можна пройти?
так ти файл chiptuning.cro мені можна пройти?
ні, не я, ні один, ні інший, на жаль, тому що' їх шукав теж'...