КПК

Перегляд Повної Версії : привіт

alex.t
Доброго дня, мене звуть Олексій, мені 22 років і Мілана.
Я Pugeot 406 2003 року з двигуном DW10ATED 2.0 HDi 110cv

мої враження засновані тільки на дизельні двигуни, а потім дати? мій внесок на цих
привіт.

alex.t
зміг скачати map3d, але я не знаю пароль pdf з інструкціями..
тоді я не можу скачати нічого.. каже мені, що не дозволили.. як ніколи?

msport (exil77grande)
якщо твою постановою чи знаєте ви, що всі наші вкладення, не завантажуються, якщо не раніше, ви досягнете певного складати корисні повідомлення і корисні-значить не написати привіт або ласкаво просимо, коли він надійшов новий, але серйозно брати участь у форумі,це тільки, щоб уникнути людей, які, виходить, і ви це факти його, а потім йде,крім того, всі посилання були захищені від абонемента,,кожна річ у свій час, гарне продовження.

alex.t
але потім пароль вкладень, як можна відновити?

admin
але потім пароль вкладень, як можна відновити?[/QUOTE]

Читайте правила

alex.t
вибачте, але не прийняти.. за правилами я повинен мати 50 повідомлень для того, щоб скачати.. map3d я вже? тема.. не знаю, чому? але ? пішов скачати.. gi? що у мене могли б ви дати мені пароль, ні? ви, здається, так багато за один день?? вибачте, якщо я активний користувач, і я намагаюся відповісти відразу на декількох форумах, що вони складені у письмовій формі... я розумію, що ви хочете, "родина" тут, мені здається, красиво... pwer? якщо вас візьми cos? швидко, не з'? навіть не потрібно, що я banni. з відразу. я говорю тобі правду?, я прийшов на цей форум, намагаючись map3d..?, як я вже сказав, я є учасником кількох форумів, і я намагаюся тримати громадськість? ці кілька через мій досвід, порівнюючи їх з результатами інших...
останнє, що,
sar? навіть простий користувач, а ти адмін. я можу допомогти в цьому співтоваристві? поки я відчуваю себе, як у маленькій родині, як ви говорите..
? той факт, що ти адмін не дає тобі право робити те, що хуліган і забанити чому? ви, здається, багато за день..
ми люди, ми робимо помилки.. я вибачився, і я зробив все, як ви повинні протягом декількох хвилин..

msport (exil77grande)
вибачте, але не прийняти.. за правилами я повинен мати 50 повідомлень для того, щоб скачати.. map3d я вже? тема.. не знаю, чому? але ? пішов скачати.. gi? що у мене могли б ви дати мені пароль, ні? ви, здається, так багато за один день?? вибачте, якщо я активний користувач, і я намагаюся відповісти відразу на декількох форумах, що вони складені у письмовій формі... я розумію, що ви хочете, "родина" тут, мені здається, красиво... pwer? якщо вас візьми cos? швидко, не з'? навіть не потрібно, що я banni. з відразу. я говорю тобі правду?, я прийшов на цей форум, намагаючись map3d..?, як я вже сказав, я є учасником кількох форумів, і я намагаюся тримати громадськість? ці кілька через мій досвід, порівнюючи їх з результатами інших...
останнє, що,
sar? навіть простий користувач, а ти адмін. я можу допомогти в цьому співтоваристві? поки я відчуваю себе, як у маленькій родині, як ви говорите..
? той факт, що ти адмін не дає тобі право робити те, що хуліган і забанити чому? ви, здається, багато за день..
ми люди, ми робимо помилки.. я вибачився, і я зробив все, як ви повинні протягом декількох хвилин..

не тебе я забанений у всякому разі, я повинен був зробити попередження, а зробити bann швидкоплинно, але я розумію, зробити ste речей, я повинен замість того, щоб порівнювати, а не з серйозних людей і не тільки цілі, скачати,ясно це, якщо хочете, я видалю ваш профіль, просто запитайте, і' ваше право,для абонемента, по-твоєму, має сенс покласти правил, а потім не дотримуються?

lucafrtdi
ласкаво просимо у світ з ecu

cicciogsr
привіт і ласкаво просимо

скф
привіт, сподіваюся, ми разом cresciere

andrea_bor
23-03-2013, 12:05
Привіт,ласкаво просимо

egs
25-03-2013, 09:58
Ласкаво просимо....