Прагляд Поўнай Версіі : прывітанне
Добры дзень, мяне завуць Аляксей, мне 22 гадоў і Мілана.
Я Pugeot 406 2003 года з рухавіком DW10ATED 2.0 HDi 110cv
якой я шляхам паўторнага супастаўлення ў працяг пару месяцаў :rolleyes:
я ўсе яшчэ вучуся, шмат рэчаў на як пераназначаны добра :p
мае ўражанні заснаваныя толькі на дызельныя рухавікі, а потым даць? мой уклад на гэтых
прывітанне.
змог спампаваць map3d, але я не ведаю пароль на pdf з інструкцыямі..
тады я не магу спампаваць нічога.. кажа мне, што не дазволілі.. як ніколі?
msport (exil77grande)
16-06-2012, 18:38
калі тваю пастановай ведаеце вы, што ўсе нашы ўкладанні, не загружаныя, калі не раней, вы дасягне пэўнага складаць карысныя паведамленні і карысныя-значыць не напісаць прывітанне або сардэчна запрашаем, калі ен паступіў новы, але сур'езна ўдзельнічаць у форуме,гэта толькі, каб пазбегнуць людзей, якія, выходзіць, і вы гэта факты яго, а затым сыходзіць,акрамя таго, усе спасылкі былі абаронены ад абанемента,кожная рэч у свой час, добры працяг.
але затым пароль укладанняў, як можна аднавіць?
але затым пароль укладанняў, як можна аднавіць?[/QUOTE]
Чытайце правілы
прабачце, але не прыняць.. па правілах я павінен мець 50 паведамленняў для таго каб спампаваць.. map3d я ўжо? тэма.. не ведаю, чаму? але ? пайшоў спампаваць.. gi? што ў мяне маглі б вы даць мне пароль, няма? вы, здаецца, так шмат за адзін дзень?? выбачайце, калі я актыўны карыстальнік, і я стараюся адказаць адразу на некалькіх форумах, што яны складзены ў пісьмовай форме... я разумею, што вы хочаце, "сям'я" тут, мне здаецца, прыгожа... pwer? калі вас вазьмі cos? хутка, не c'? нават не трэба, што я banni. з адразу. я кажу табе праўду?, я прыйшоў на гэты форум, спрабуючы map3d..?, як я ўжо сказаў, я з'яўляюся ўдзельнікам некалькіх форумаў, і я стараюся трымаць грамадскасць? гэтыя некалькі праз мой вопыт, параўноўваючы іх з вынікамі іншых...
апошняе, што,
sar? нават просты карыстальнік, а ты адмін. я магу дапамагчы ў гэтым супольнасці? пакуль я адчуваю сябе, як у маленькай сям'і, як вы кажаце..
? той факт, што ты адмін не дае табе права рабіць тое, што хуліган і забаніць чаму? вы, здаецца, шмат за дзень..
мы людзі, мы робім памылкі.. я папрасіў прабачэння, і я зрабіў усе, як вы павінны на працягу некалькіх хвілін..
msport (exil77grande)
16-06-2012, 19:05
прабачце, але не прыняць.. па правілах я павінен мець 50 паведамленняў для таго каб спампаваць.. map3d я ўжо? тэма.. не ведаю, чаму? але ? пайшоў спампаваць.. gi? што ў мяне маглі б вы даць мне пароль, няма? вы, здаецца, так шмат за адзін дзень?? выбачайце, калі я актыўны карыстальнік, і я стараюся адказаць адразу на некалькіх форумах, што яны складзены ў пісьмовай форме... я разумею, што вы хочаце, "сям'я" тут, мне здаецца, прыгожа... pwer? калі вас вазьмі cos? хутка, не c'? нават не трэба, што я banni. з адразу. я кажу табе праўду?, я прыйшоў на гэты форум, спрабуючы map3d..?, як я ўжо сказаў, я з'яўляюся ўдзельнікам некалькіх форумаў, і я стараюся трымаць грамадскасць? гэтыя некалькі праз мой вопыт, параўноўваючы іх з вынікамі іншых...
апошняе, што,
sar? нават просты карыстальнік, а ты адмін. я магу дапамагчы ў гэтым супольнасці? пакуль я адчуваю сябе, як у маленькай сям'і, як вы кажаце..
? той факт, што ты адмін не дае табе права рабіць тое, што хуліган і забаніць чаму? вы, здаецца, шмат за дзень..
мы людзі, мы робім памылкі.. я папрасіў прабачэння, і я зрабіў усе, як вы павінны на працягу некалькіх хвілін..
не цябе я забанен ва ўсякім выпадку, я павінен быў зрабіць папярэджанне, а зрабіць bann мімалетна, але я разумею, зрабіць ste рэчаў, я павінен замест таго, каб параўноўваць, а не з сур'езных людзей і не толькі мэты, спампаваць,зразумела гэта, калі хочаце, я адвяду ваш профіль, проста спытаеце, і' ваша права,для абанемента, па-твойму, мае сэнс пакласці правілаў, а затым не выконваюць?
lucafrtdi
16-06-2012, 20:14
сардэчна запрашаем у гэты свет з ecu
cicciogsr
16-06-2012, 20:26
прывітанне і дабро запрашаем
прывітанне, спадзяюся, мы разам cresciere
andrea_bor
23-03-2013, 12:05
Прывітанне,сардэчна запрашаем