Перегляд Повної Версії : видобуток інжектор 1.3 multijet
Добрий вечір, хлопці, я намагаюся отримувати інжектор моєї машини, тому що вентилюється і я хотів би поміняти прокладку міді, але нін, я просто потім, здається, зварено, що хтось має ще досвіду, ніж у мене, що метод використовує? Є якийсь знімач? Я пробував все,
пристрасть двигунів
17-02-2014, 18:44
Привіт, історія ? довгий для цих форсунок, існують різні хімікати, які допоможуть вам, але якщо ? застряг в нижній постарайтеся, щоб побачити, якщо ваш pompista має набір знімач для цього автомобіля, в рідкісних випадках слід також зняти головку блоку......
yannsaba
17-02-2014, 18:56
тобто вдалося після я не знаю, як спрей, і молитви, і вийшов, поставивши на мотоцикл він полював тиск ж насправді вийшли всі :-) , ra інше питання : чи потрібно прибирати домовленість, але як я можу не кидайте нічого в циліндр?
blackwolf76
17-02-2014, 21:49
Для очищення розміщення існує інструмент, шліфувальні упор форсунки, що дозволяє шайба дотримуватися чудово, тому що коли вентилюється 9 з 10, що деформується основу з алюмінію.
Якщо ви помилково падає якийсь домішки? в циліндр, не ? проблема, враховуючи, що зуміє викинути з вихлопної труби, важливо ? що там не кидайте шматки металу. Ми? що це відбувається ? що, можливо, домішки? в кінцевому підсумку через клапани, а потім, щоб привести в рух це стає проблемою, враховуючи, що не в змозі зробити стиснення.
Але ви не можете зрозуміти, що відбулося вчора ввечері, після того, як все зробив і зібрав все, збираюся поставити на мотоцикл і сюрприз був розділений t над інжектором мораль я залишився без машини, тому що в них спочатку oraera все закрито і автомобіль був затоплений нафта:-) , але дякую за всі поради, пізніше сів на нього і все
mannagia тобі mannagia,ви пробували витягнути його з т нападу?
Ні, безумовно, він був дуже сухий і підписувати труби і маршрут
blackwolf76
19-02-2014, 22:29
Ті, T ламаються, а якщо є, спирається на руки помилково вище, а я тримаю завжди запас і, звичайно, тих з металу, а не ciofeche пластику.
Існують для цього типу форсунок також залізом?
blackwolf76
19-02-2014, 22:43
Вони всі однакові для форсунок bosch...
Тоді вони повідомили мені, боляче
yannsaba
19-02-2014, 23:21
legendaryslave
19-02-2014, 23:54
'a' pulitina, але не перестарайтеся розгортка
blackwolf76
20-02-2014, 00:20
'a' pulitina, але не перестарайтеся розгортка
один з моїх частин монтує перед свердло, зенкування, коли повинен назад sti...:D
yannsaba
20-02-2014, 00:28
ще хтось з моїх частин довелося використовувати дриль замість того, щоб витягнути його з форсунки (або те, що за нею стояло):D.
blackwolf76
20-02-2014, 00:41
Я до сих пір я ніколи не зламав нічого, щоб витягнути їх... я створив знімач з головою, інжектор старий і погано, що йде йому, я підходжу далі, і я витягаю це. В припущеннях, гірше йому міцно над старою форсунки штифт приємно послідовним і ви використовуєте те, mo' знімач... потім приходить або не приходить.
yannsaba
20-02-2014, 01:57
leandro89
20-02-2014, 22:00
колишній механік в майстерні pompista, коли ви не тягнули через форсунки, svitavamo котушки, де ванні дотримуєтеся spinette, avvitavamo екстрактор досить масивним і було, навіть якщо було зварено з безперервної нитки :-)
blackwolf76
20-02-2014, 22:17
То фото ? двигун мерседес CDI... й? rompiballe що стосується форсунок, будучи забезпечені caxo у vitina від 6мм, що якщо не затягніть втратити після двох днів і якщо ви витягнете його занадто лопнути всередині і тоді я знаю, caxi. Одним sprinter розкажуть avr? якщо ще в 10 разів rontelle...
lello123
21-02-2014, 01:49
Простий метод, щоб звільнити інжектор і відверніть на один оборот кронштейн кріплення і залишити машину, як мінімум, калорії і скидати розчиняє нагар, роблячи розблокувати інжектор
checchitotiralaleva
21-02-2014, 14:28
legendaryslave
21-02-2014, 14:44
колишній механік в майстерні pompista, коли ви не тягнули через форсунки, svitavamo котушки, де ванні дотримуєтеся spinette, avvitavamo екстрактор досить масивним і було, навіть якщо було зварено з безперервної нитки :-)
л і л я л я знімач так, що я змінив, встановивши scorsoio в поплескайте від карроцьере 5 кг, inculatura на spinter вам полювати двигун з його використанням на classea я зірвав голову Dell інжектор, вражає, я повинен тому фільм коли ми їх 5-6 чоловік, у свою чергу, що ви даєте валюти, фітнес-центр
також мені пощастило кілька випадків, в яких nn виходили, я вирішив завжди або залишивши л, інжектор, повільно і двигун в рух, і в кінці кінців вони будуть розблоковані і поїхали за кошти? тільки 2 рази я повз горе був клас c mod 203 і клас у 168 роблять саме піта? замість цього мені довелося зняти tt inuettore і спеціальний інструмент mercedes filettarlo внутрішньо і преса carrozzziere зняти в lavorone
я використовую системи вимкніть електроніка інжектора горі старий нападу інжектор робить, я підходжу на петлях з двох ударів і зовні,але ви повинні зробити мота обережні, щоб не зіпсувати інжектор і не впускати домішки? нагару
привіт все клас вони страждають cn форсунок? c sn різні методи x вивести їх особисто, або 2 інструменти ручної ke якщо все сталося поза inniettori відділяється через головку блоку автомобіля я х запобігання casini використання потужний sbloccante ke опускається нижче 40? і представляють відчуваєте задоволення накип, коли nn йде використання знежирення x мити двигуни чисто ? їх після 20 хвилин nn використання навіть екстрактор
але, коли забруднення стає суворою і діє так само, навколо форсунки між головою і форсунок зможеш?
ви я завжди або витягнуті без праці будете? витягаю це анке свічок розжарювання маршрутів cn тій же системі
це sbloccante де знаходитесь?
berner srl продають все це ke подають x майстерня
vall 100 okkio ке ? досить їдкий, не більше? d 20 хвилин, в іншому випадку nn знаходитесь-й? навіть кришку штовхачів.
блискавка
02-03-2014, 21:01
Привіт всім. До красивим зробити, форсунки заблоковані fuligine, існує продукт datacol, який тане в fuligine висохнути,і потім ви повинні озброїти себе,екстрактор з масою стулки і багато-багато сил і терпіння!потім подивіться, що ви можете змінити шайби .хорошу роботу.
будь ласка, уявіть собі, будьте обережні, т-рекомендую