Перегляд Повної Версії : 500 abarth multiair...це невідомо...
voglioimparare
17-02-2014, 18:00
привіт, хлопці,хто-небудь з вас має досвід щодо marelli multiair? автомобіль питання і 500 abarth,з комплектом ss клієнт хотів би мапу тихо так як автомобіль та ще всі серії.
файл знаходиться тут. https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?21-500-abarth&p=83363#post83363
хто мені руку, щоб зрозуміти, як працює це управління не дуже складне?
дякую
вибачте, я забув сказати, що посилання на файл і останній опубліковано від мене. дякую
voglioimparare
17-02-2014, 22:54
ні, хлопці??
legendaryslave
18-02-2014, 01:51
ні, хлопці??
це ? тостер дійсно
voglioimparare
18-02-2014, 08:40
[QUOTE=legendaryslave;83445]ця ? жахливо-по-справжньому[/QUOTE
he знаю ! я думав, що було кимось підготовлено тут, усередині, так би мовити, реального...
але відповідно до тебе....
один ecu, як це ви пу? пояснити в 2 словах на форумі?
мій consigno ? придбати картку і насамперед a2l і після вас в студії...
клаудіо-abarth
18-02-2014, 12:51
вибачте, питання, можливо, дурне,але що ? у a2l?
voglioimparare
18-02-2014, 15:10
ви добре, звичайно, що, якщо я збираюся допомогти вам, якщо ви були розміщені, принаймні, щось,
ти грав нагоди з мого боку...
мені не здається, що ви коли-ґрунтуватися на обговорення, з тим щоб розвивати його... чи я помиляюсь....
Хороша робота
якби я прочитав кілька повідомлень назад, я чітко написав, що в цей вечір, як тільки повернувся додому з роботи,postavo файл mod ............
я не розумію, чому цих непотрібних ocmportamenti від зверху. речі 2 або людини, від руки (можливо,ніхто не сказав, розміщувати ne al2 ne карта готова) або не приймає навіть розглядати посаду і залишити perdere., якщо ви хочете допомогти добре приймає в іншому випадку,знаєте, як я думаю. спасибі!
ось я,ось файл мод, який я зробив після того, як деякий міркування.. я збільшила overboost,і підняв тиск турбо право мене. потім я приступив до набору ваги повного навантаження, щоб тримати в страху температури і далі кажу, що ви думаєте??
cinqueturbo
18-02-2014, 21:47
ви добре, звичайно, що, якщо я збираюся допомогти вам, якщо ви були розміщені, принаймні, щось,
ти грав нагоди з мого боку...
мені не здається, що ви коли-ґрунтуватися на обговорення, з тим щоб розвивати його... чи я помиляюсь....
Хороша робота
7159
ось я,ось файл мод, який я зробив після того, як деякий міркування.. я збільшила overboost,і підняв тиск турбо право мене. потім я приступив до набору ваги повного навантаження, щоб тримати в страху температури і далі кажу, що ви думаєте??
З, що водій відкрити цей файл для початку?
не існує? зрозумів, що нічого з даних, розміщених..
покладіть ' мить світло-HW і SW.., що навіть не Winols визнає сто файлів..
leandro89
19-02-2014, 21:06
обговорення очищена. Ми намагаємося підтримувати активний об'єкт обговорення, в іншому випадку ви повинні вжити належних заходів.
off тема закрита.
voglioimparare
20-02-2014, 09:46
З, що водій відкрити цей файл для початку?
не існує? зрозумів, що нічого з даних, розміщених..
покладіть ' мить світло-HW і SW.., що навіть не Winols визнає сто файлів..
привіт вибачте, ніколи я вчора був переплуталися.тільки що йду додому, перевіряю ім'я файлу драйвера, і я скажу вам все;) дякую!
msport (exil77grande)
11-03-2014, 09:06
привіт вибачте, ніколи я вчора був переплуталися.тільки що йду додому, перевіряю ім'я файлу драйвера, і я скажу вам все;) дякую!
мабуть, користувач cinqueturbo хотів дати якусь пораду, але ви самі відмовилися від обговорення, то тоді не скаржтеся.
Більшість адрес, які ви зачепили, не я їх змінені.
Ті, що пов'язані с тиск: деякі ви їх не торкнувся, але порівняно мало. Один не змінена. Тут відкривається світ?, чому? треба спробувати: не ce n'? є реакції, як і інші зміни у карті: у деяких з них занадто багато тиску, в інших-менше! Не андрій вище 0,2 бар збільшення фактичних карту тихою.
Аванси нехай серії, там проводів дуже багато і ризики.
трохи не вистачає уприскування, то....