Прагляд Поўнай Версіі : Код Blaupunkt аўтамабілі Fiat multipla
wolfchief
17-02-2014, 12:37
Прывітанне ўсім
Я страціў код разблакоўкі CODE dell автомагнитола на маім Fiat multipla.
Гэта Blaupunkt BP 632565362113.
Хто-небудзь можа мне дапамагчы? Дзякуй і прывітанне.
wolfchief
17-02-2014, 19:23
Велічэзнае. Працуе, вялікае дзякуй
leandro89
06-03-2014, 22:53
паведамленне умераны
я б сказаў, што, перш чым рабіць запыты вітаем ваша слайд-шоў у асобным раздзеле прэзентацыі
задыхаючыся
07-03-2014, 09:20
добрай раніцы
сення прыйшлося памяняць акумулятар у маім Doblo перазагрузкі автомагнитола просіць код, які я, відавочна, не да месца
паслядоўны ? BP 7640377316,
вы маглі б мне дапамагчы?
дзякуй, у бліжэйшы час
добрай раніцы
сення прыйшлося памяняць акумулятар у маім Doblo перазагрузкі автомагнитола просіць код, які я, відавочна, не да месца
паслядоўны ? BP 7640377316,
вы маглі б мне дапамагчы?
дзякуй, у бліжэйшы час
нумар, які вы зрабілі не поўны, павінна быць 12 лічбаў, выглядае добра, з правага боку аўтамабільнай аўдыесістэмы.
задыхаючыся
07-03-2014, 11:51
вы, я думаю, што прыняў няправільнае колькасць
я спадзяюся, што гэта правільны выбар:037734757314
яшчэ раз дзякуй
задыхаючыся
08-03-2014, 19:13
дзякуй працуе!!!!!!!
leandro89
09-03-2014, 00:29
паведамленне для ўсіх карыстальнікаў форуму:
новыя карыстачы, якія рэгіструюцца на форуме, па той простай прычыне, спытаць код аўтамагнітолы просьба не даваць такія чэргі, мы не аўтарызаваны сэрвісны цэнтр, для тых, хто не выконвае гэтага правілы, будуць прыняты меры
паведамленне для ўсіх карыстальнікаў форуму:
новыя карыстачы, якія рэгіструюцца на форуме, па той простай прычыне, спытаць код аўтамагнітолы просьба не даваць такія чэргі, мы не аўтарызаваны сэрвісны цэнтр, для тых, хто не выконвае гэтага правілы, будуць прыняты меры
мне здаецца, што празмернае леандра, так што цяпер вы добра гэтыя коды, калі я працаваў у прадстаўніцтве fiat ей давалі бясплатна для нашых кліентаў, і таму, што шмат разоў служылі менавіта ў нас, калі stacchevamo батарэі, каб працаваць.
leandro89
09-03-2014, 19:01
мне здаецца, што празмернае леандра, так што цяпер вы добра гэтыя коды, калі я працаваў у прадстаўніцтве fiat ей давалі бясплатна для нашых кліентаў, і таму, што шмат разоў служылі менавіта ў нас, калі stacchevamo батарэі, каб працаваць.
? новае правіла, якое трэба выконваць
leandro89
13-03-2014, 17:34
Калі ласка, дашліце мне код для аўтамагнітолы Fiat multipla . Я толькі што купіў аўтамабіль б / у, але яны забыліся код. Дадзеныя. ****
Дзякуй
спачатку чытайце вось 11 гэтага абмеркавання, і што тады ? добрае правіла з'яўляцца ў спецыяльным раздзеле, перш чым спытаць
msport (exil77grande)
15-03-2014, 16:36
глядзіце пост № 14 і паглядзець, калі гэта празмерна,гэты форум не месца, каб зрабіць propi зручныя ў адваротным выпадку я выдалю непасрэдна ў раздзеле.
Выбачайце, калі я спытаў, тое, што я не мог, але вы павінны мяне дараваць, чаму? я ніколі не пісаў у форум, і я не разумею, дзе я павінен прадставіць, Дзякуючы ў роўнай ступені ? жадаю вам добрага вечара Надзя
Выбачайце, калі я спытаў, тое, што я не мог, але вы павінны мяне дараваць, чаму? я ніколі не пісаў у форум, і я не разумею, дзе я павінен прадставіць, Дзякуючы ў роўнай ступені ? жадаю вам добрага вечара Надзя
для прэзентацыі глядзіце тут.
https://www.professionalchiptuning.net/forumdisplay.php?8-Presentazione-Introduction
raffaele77
31-03-2014, 23:45
прывітанне,у мяне праблема з cd-чейнджером, які я купіў, напаўшы на яго ў стэрэа мне кажа, code, але што яшчэ горш, пасля трох спроб мне кажа wait 1:00 гадзіну,але і радые выключаецца праз 20 хвілін.
катастрофа c'? хто-тое, што я пу? сказаць, як гэта зрабіць?
прабачце, загадзя, калі вы знайшлі гэты пост, у другі-абмеркаванне
msport (exil77grande)
07-04-2014, 19:16
прывітанне,у мяне праблема з cd-чейнджером, які я купіў, напаўшы на яго ў стэрэа мне кажа, code, але што яшчэ горш, пасля трох спроб мне кажа wait 1:00 гадзіну,але і радые выключаецца праз 20 хвілін.
катастрофа c'? хто-тое, што я пу? сказаць, як гэта зрабіць?
прабачце, загадзя, калі вы знайшлі гэты пост, у другі-абмеркаванне
вы можаце пайсці ў упаўнаважаных дылерскіх.
19ljuk88
09-06-2014, 01:28
###### паведамленне выдалена
Backgroop
09-06-2014, 07:42
###### паведамленне выдалена
Я заклікаю цябе, каб пазнаеміць вас у спецыяльным раздзеле, і чытаць правілы
19ljuk88
09-06-2014, 13:37
Ops, sorry!!! :) Факт!
Ніхто не, што я пу? дапамагчы, каб гэты пракляты код??? :'(
msport (exil77grande)
11-06-2014, 18:04
Ops, sorry!!! :) Факт!
Ніхто не, што я пу? дапамагчы, каб гэты пракляты код??? :'(
у форуме забараняецца прадастаўляць коды разблакіроўкі для карыстальнікаў з некалькіх паведамленняў або толькі зарэгістраваныя што,калі вы ідзяце ў упаўнаважаных дылерскіх вы можаце вырашыць гэтую праблему.
прывітанне ўсім, я купіў ужываны аўтамабіль, але я не коды аўтамагнітолы.Вы можаце мне дапамагчы?
bp 531860929522
fiat 7354285760
загадзя дзякуй.
Не ведаю, ці варта мне пісаць тут, а я паспрабую..
Добрай раніцы ўсім,сення множнага бацька мой выйшаў з ладу акумулятар, адпаведна, радые просіць код, але, маючы ў куплі ўжыванага аўтамабіля код не знаходзіцца не пастаўляецца ад дылера, калі хто-то можа мне дапамагчы, буду вельмі ўдзячны, стэрэа blaupunkt BP632565361313 Дзякуй!