tecnoracing
08-09-2012, 19:39
Прывітанне ўсім, я хацеў бы дапамогу, як ніколі, я не магу спампаваць ніводнага файла, у той час як я паспрабаваў апублікаваць адзін з маіх, я магу размяшчаць, і я магу пачаць новую тэму ,і калі я хачу адказаць каму-то на тэму, не магу кажа мне, што я не маю права, я спрабаваў звязацца з l,адміністратара, але я не
атрымаў адказ
msport (exil77grande)
08-09-2012, 21:27
Tecnoracing,другі раз, са мной далей ***** без прычыны, калі я ясна напісаў, што існуюць таксама вечара,то бачылі, што я прапанаваў пі? раз чытаць рэгуляванні? вы разумееце, што,калі і як вы можаце зрабіць што-то ручнік, я пішу тут,
Ваш рахунак выдатна працуе, інакш бы вы не адкрылі гэты пост,каб убачыць ўкладанні,экран,заняць абанемента вам неабходна мець 50 паведамленняў карысных,спадзяюся, на гэты раз я ведаў, растлумачыць,акрамя таго, калі адкрыць пост, паглядзіце, калі, па меншай меры, вы можаце зрабіць гэта ў адпаведным раздзеле я не думаю, што цяжка, чаму? я не разумею, што робіць паведамленне па тэме, у раздзеле файлы, car дызель.