Перегляд Повної Версії : scodifica Bosch 8D0 907 557 A4 1.8 T
raffaell0
17-02-2014, 00:56
Я відкрив блок управління, що я бачив в базах даних, фотографій, otocheck,Cartool, etc, щоб побачити, що я повинен читати, щоб scodifica, але, виявляється, є 24c02, що я nn я бачу. І я помітив, що ecu описані як + або - до моєї вони не рівні. Додаю фото для пояснення.71297128
Тільки ці спогади знайшли..? абревіатура пам'яті ? на другій картинці я не знаходжу ніякого порівняння, дивіться, якщо c'? іншу пам'ять....безумовно, avr? абревіатура стара, скорочене 24C02 ? оновив порівняно з тими блоками управління,...
raffaell0
17-02-2014, 11:35
Я взяв фото від іншої сторони.
А ? один з іншого боку. ? у b58283.
legendaryslave
17-02-2014, 14:26
А ? один з іншого боку. ? у b58283.
ви ? вона працює на ньому
raffaell0
17-02-2014, 15:45
C?? якесь рішення безпечним? З програмним забезпеченням? Або я можу editarla?
Отже, ось я цюй?. Мені це вдалося, але я пітнів, коли я встановив не так само. Хоча автомобіль ? старий, мені довелося їхати через діагностику.
Я давав помилку ecu кидали;-) різні помилки, dipo ecu несправний etc Cancellavo але нічого. Після цього я пішов в розділ іммобілайзера, і після синхронізації l?іммо не пам'ятаю, мені ? ігри. C****: -)
? зазвичай cos??
Файл immo off, то я повинен докласти qu? або?спеціальному розділі?
Спасибі тим, хто мене підтримував.
Привіт
Єдине безпечне рішення для immo-off в цьому ecu, зробити manno.
msport (exil77grande)
18-02-2014, 01:15
C?? якесь рішення безпечним? З програмним забезпеченням? Або я можу editarla?
Отже, ось я цюй?. Мені це вдалося, але я пітнів, коли я встановив не так само. Хоча автомобіль ? старий, мені довелося їхати через діагностику.
Я давав помилку ecu кидали;-) різні помилки, dipo ecu несправний etc Cancellavo але нічого. Після цього я пішов в розділ іммобілайзера, і після синхронізації l?іммо не пам'ятаю, мені ? ігри. C****: -)
? зазвичай cos??
Файл immo off, то я повинен докласти qu? або?спеціальному розділі?
Спасибі тим, хто мене підтримував.
Якщо ви хочете поділитися файлами immo off є у відповідному розділі.
raffaell0
18-02-2014, 01:54
ок, спасибі.nn я знав, де розмістити його правильно.Цюй? в обговорення або окремо.Я йду тоді.
atomiczen
14-04-2014, 01:21
якщо потім ви повинні були узгодити іммо з діагнозом я не думаю, що immo off працює...по-моєму ти ricodificata
цей ecu після правильної immo off йде знімаються коробка code
raffaell0
14-04-2014, 09:24
Так? Ви маєте на увазі, що l immo off не працює,або не може працювати, чому? було встановлено l immobox? І кроки, що я зробив ? перекодування?Тоді ви можете? безпосередньо перекодувати без читання eprom? Тоді що ? успіх, що не було оригінального ключа?