КПК

Прагляд Поўнай Версіі : scodifica Bosch 8D0 907 557 A4 1.8 T

raffaell0
17-02-2014, 00:56
Я адкрыў блок кіравання, я бачыў у базах дадзеных, фатаграфій, otocheck,Cartool, etc, каб убачыць, што я павінен чытаць, каб scodifica, але, аказваецца, есць 24c02, што я nn я бачу. І я заўважыў, што ecu апісаны як + або - да маей яны не роўныя. Прыкладаю фота для тлумачэнні.71297128

egs
17-02-2014, 09:16
Толькі гэтыя ўспаміны знайшлі..? абрэвіятура памяці ? на другі малюнку я не знаходжу ніякага параўнання, глядзіце, калі c'? іншую памяць....безумоўна, avr? абрэвіятура старая, скарочанае 24C02 ? абнавіў па параўнанні з тымі блокамі кіравання,...

raffaell0
17-02-2014, 11:35
Я ўзяў фота, з іншага боку.

А ? адзін з другога боку. ? у b58283.

legendaryslave
17-02-2014, 14:26
А ? адзін з другога боку. ? у b58283.

вы ? яна працуе на ім

raffaell0
17-02-2014, 15:45
C?? якое-то рашэнне бяспечным? З праграмным забеспячэннем? Ці я магу editarla?

Такім чынам, вось я цюй?. Мне гэта ўдалося, але я пацеў, калі я ўсталяваў не так жа. Хоць аўтамабіль ? стары, мне прыйшлося ехаць праз дыягностыку.
Я даваў памылку ecu кідалі;-) розныя памылкі, dipo ecu няспраўны etc Cancellavo але нічога. Пасля я пайшоў у раздзел иммобилайзера, і пасля сінхранізацыі l?иммо не памятаю, мне ? гульні. C****: -)
? звычайна cos??
Файл immo off, то я павінен прыкласці qu? ці ў?спецыяльным раздзеле?
Дзякуй тым, хто мяне падтрымліваў.

gezame
17-02-2014, 23:52
Прывітанне
Адзінае бяспечнае рашэнне для immo-off у гэтым ecu, зрабіць manno.

msport (exil77grande)
18-02-2014, 01:15
C?? якое-то рашэнне бяспечным? З праграмным забеспячэннем? Ці я магу editarla?

Такім чынам, вось я цюй?. Мне гэта ўдалося, але я пацеў, калі я ўсталяваў не так жа. Хоць аўтамабіль ? стары, мне прыйшлося ехаць праз дыягностыку.
Я даваў памылку ecu кідалі;-) розныя памылкі, dipo ecu няспраўны etc Cancellavo але нічога. Пасля я пайшоў у раздзел иммобилайзера, і пасля сінхранізацыі l?иммо не памятаю, мне ? гульні. C****: -)
? звычайна cos??
Файл immo off, то я павінен прыкласці qu? ці ў?спецыяльным раздзеле?
Дзякуй тым, хто мяне падтрымліваў.

Калі вы хочаце падзяліцца файламі immo off есць у адпаведным раздзеле.

raffaell0
18-02-2014, 01:54
ок, дзякуй.nn я ведаў, дзе размясціць яго правільна.Цюй? у абмеркаванне або асобна.Я іду тады.

atomiczen
14-04-2014, 01:21
калі затым вы павінны былі ўзгадніць иммо з дыягназам я не думаю, што immo off працуе...па-мойму ты ricodificata
гэты ecu пасля правільнай immo off ідзе здымаюцца скрынка code

raffaell0
14-04-2014, 09:24
Так? Вы маеце на ўвазе, што l immo off не працуе,ці не можа працаваць, чаму? было ўстаноўлена l immobox? І крокі, што я зрабіў ? перакадавання?Тады вы можаце? непасрэдна перакадаваць без чытання eprom? Тады што ? поспех, што не было арыгінальнага ключа?