Перегляд Повної Версії : проблема акпп
привіт у мене mercedes e 270 w211 автомобіль діагноз nn є які-небудь dtc? автомобіль змінюється передач в режим d обороти дуже високі
baraldino
17-02-2014, 02:02
Спочатку Перевірте ****llo масла
вже зроблено масло ? в ****лло
giuseppe1374
17-02-2014, 11:14
зміна передач в режим високої або, навпаки, намагається змістити тип зчеплення
Mr.Flash
17-02-2014, 11:41
не ? питання pretestuosa, але ж ні ? було інше: не ? що ? утримуйте кнопку спорт ?
blackwolf76
17-02-2014, 21:58
Зніміть масляний картер коробки передач, потім замінити масло з ATF3, а що пі? важливо також фільтр, встановлений в масляний картер. Від надає підприємствам торгівлі ви знайдете комплект прокладка піддону і фільтр і масло приблизно в 20 євро.
масло замінили 6 місяців назад в автомобіль mercedes nn sfolla змінюється передач на високих обертах і ще, якщо покласти з комфортом, клієнт скаржиться, цей тип d проблема насправді автомобіль змінює стиль і бензин
Mr.Flash
18-02-2014, 12:05
не ? миха був перепризначений екю управління двигуном і коробкою передач ?
може бути проблема конвертер або насоса.
якщо б він був прив'язаний тільки ебу двигуна, деякі зміни (карта педаль) можуть вплинути на точку змінилася .
granderobocop
19-02-2014, 14:18
привіт ви випадково помітили, якщо роз'єм на обмін і мокрій масла в редукторі?
немає ecu ? оригінальне nn знову зіставляється я хотів, але клієнт nn хоче х ця проблема
слід також уточнити, що цей факт змінити, занадто висока робить мало ? завжди було так?
ви, отже, спостерігаючи таку поведінку, чому? вам не подобається, або чому? його сигнали несправності?
я повинен сказати, істина? ? клієнт ke скаржиться на цей шум xk? x мені добре, він говорить, ke автомобіль перед зміні режиму-й? низький щиро ? трохи високий xk? автомобіль я намагався швидкість? модіка ? змінюється, добре, якщо штовхнути автомобіль, навіть, здається, ke руху залишається regressa ? конференц-d про
blackwolf76
19-02-2014, 22:27
Цей автомобіль змінює приблизно 2500 оборотів в хвилину з звичайній їзді, в той час як під запит акселератора, змінюється більш ніж 4000...
Якщо потрапляєте в ці параметри, я б сказав, що ? нормальне перемикання передач.
Цей автомобіль змінює приблизно 2500 оборотів в хвилину з звичайній їзді, в той час як під запит акселератора, змінюється більш ніж 4000...
Якщо потрапляєте в ці параметри, я б сказав, що ? нормальне перемикання передач.
і точно так, як каже blackwolf76 , спробуйте поставити себе на дорозі і частин, поставивши машину на 2500 оборотів, якщо обмін йде добре, ви повинні покласти на всіх передачах, залишаючись у цей режим.
хлопці, я зробив багато випробувань, але в обмін я помітив, ke як в холодному, ke гарячої nn змінити під 3000, що порадите мені робити? мені сказали, ke x замінити трансмісійне масло c хоче приладдям спеціальний ke посилає oloio cn тиск всередині ke я у мене не з'? метод x ви можете змінити без використання такої штуковини??? деякі колеги мені кажуть, ce ke ki, якщо побудована у вас є ідея, d в якості функції? вибачте, nn, sn геній cn автоматичних коробок передач
хлопці, я зробив багато випробувань, але в обмін я помітив, ke як в холодному, ke гарячої nn змінити під 3000, що порадите мені робити? мені сказали, ke x замінити трансмісійне масло c хоче приладдям спеціальний ke посилає oloio cn тиск всередині ke я у мене не з'? метод x ви можете змінити без використання такої штуковини??? деякі колеги мені кажуть, ce ke ki, якщо побудована у вас є ідея, d в якості функції? вибачте, nn, sn геній cn автоматичних коробок передач
моя порада неупередженим і дозволити пропустити і звернутися до людей з обладнання і досвід на акпп, тому що, щоб ушкодження, і мить, і після болю.
baraldino
24-02-2014, 09:01
Я його замінити, навіть без обладнання, конкретної, але коли виникають проблеми, спочатку стоку масла в кубку (де це можливо), і управління, що не є занадто багато залишків
часто збираємося : і масло в цьому стані, це погіршує ситуацію, і вони стрибають тільки гроші
якщо дозволяють умови, я поставлю добавка для прання і роблю протягом двадцяти хвилин, потім розвантаження масла і перевірити, як виходить
replace фільтр
По-любому справи? масла, стільки ж раніше позбавлений (на 1/2 л більше)
Відключаю шланг, який приходить теплообмінника і повертає масло в обмін ставлю себе в русі і вихлопних газів при макс 2 lt і вимикаю (дія 2)
Доліва і повторюю, поки не виходить, тільки чисте масло.
але в цьому випадку ви можете replace все масло кпп, у тому числі і гідротрансформатор
але я згоден з Ugoboss, що, щоб йти далі ? краще покладатися на експертів
Я забув
Важливо перевірити ****llo масла в кпп при температурах, відмінних і використовувати масло відповідає
спасибі baraldino вашої системи ? дуже корисно, постараюся зробити см ви описали ви, ще раз спасибі