Перегляд Повної Версії : Це моя перша карта Fiat Bravo 1900 8в 120cv (edc16)
fabio1207
16-02-2014, 19:57
Хлопці, добрий вечір, це ? моя перша карта, вона повинна бути тихою, не могли б ви сказати, як може йти?
я можу дати більше, або я дав пі?,є й інші речі, на яких я повинен працювати?
Я, оброблена з map3d і ricoorretta з ecm.
Дякую, чекаю відповіді.
PS не знаю, якщо ? розділ підходить для розміщення файлів, якщо я не правий, прошу вибачення.
chiptuning.cro
16-02-2014, 20:17
дизель вниз, ви можете збільшити, rail-альто, 10% на всю карту ???, обмежувачі тиску turbo 600 точок ???, карту VGT ??? ... manchano інші карти ... egr активний ...
Кроком пара запитом ви можете дати більше? до 5%.
Обмежувач turbo ? занадто високий +24%
Тиску в рампі занадто висока будьте на 5%
Egr не закривається
Limit пара, ви можете піднятися ще трохи,
fabio1207
17-02-2014, 14:13
Тоді, перш за все, дякую вам за відповіді вам треба? переробити, що б сталося, якби я напис зробив би шкода? Сьогодні ввечері я поставлю. Ще раз спасибі
P. S. обмежувач turbo, ставлю cos? високий ? а якщо не поставили нічого? Cio? він витягнув до ризику розпаду?
fabio1207
21-02-2014, 00:04
egr ще не закрита,я повинен документувати, інші карти, щоб бачити, принаймні, з поради, які ви мені дали, як я ricorretto це? спасибі.
зроблено з egr, що ви говорите? я читав і відвідали трохи post.qualcuno то може controllarese я помиляюся?
egr ще не закрита,я повинен документувати, інші карти, щоб бачити, принаймні, з поради, які ви мені дали, як я ricorretto це? спасибі.
зроблено з egr, що ви говорите? я читав і відвідали трохи post.qualcuno то може controllarese я помиляюся?
Мені здається, що egr йде добре, якщо я не помиляюся можна було уникнути, зміна кількості? газ знову і % відкриття клапана. Для карт педаль partirei ~ 1500rpm приблизно met? навантаження навіть на кілька відсотків плюс.
fabio1207
27-02-2014, 21:53
потім, для інших, що ви говорите, як слід?