Перегляд Повної Версії : Питання, який копіюється з зразка EDC7 Daf
Привіт Рага , я клоновано, блоком управління EDC7 на Daf cf , блок управління у вихідне половина має проблеми з одним рядом форсунок 4/5/6 , після читання оригінальним блоком управління з Galletto 2 в BDM я написав, блок управління, одно гніздо під знесення , після установки автомобіль піде в хід при першому запуску і працює відмінно , після декількох хвилин роботи вимикаю двигун , на наступний день перезавантаження автомобіль, але двигун не запускається , роблю діагноз, але блок керування EDC не спілкується , а потім від'єднайте блок управління , думаючи, що там була проблема в ****llo програмування, але, на мій подив, не більше спілкуєтеся? також в BDM.
У вас є ідея, може бути успішною ??
.
Місті
Мульти-цитата
Повідомити про
.
sportknight
17-02-2014, 09:11
ймовірно, у вас виникли проблеми з електричним, що ви будете спалювати блоки управління..
raziel77
13-05-2014, 15:59
блок управління прийнято dem було саме проблеми? - тобто, як раз не є автомобіль?
Здрастуйте, ви можете підключити діагностику безпосередньо на pin out гребінь ecu, залишивши її підключеної до автомобіля передбачити, якщо спілкується, щоб побачити, якщо це була проблема, від гребеня до кабіни . Мені ? траплялося багато разів, що від роз'єму діагностики nn comunicasse один ecu, як двигун, підвіска або ABS, та багато годин, буває, що зупиняється якийсь кабель завод, де ви створюєте криву, яка розкручується, коли встаєш в кабіну . І навіть пу? йти в маси Я ? успіх на stralis. Що і прийшли в рух, я підняв каюти x перевірити, що і коли я riabbassato (приблизно 1 хвилину), не ? pi? зламався
Думаю, що це проблема у мене на мій інтерфейс, а також відкривши ебу ? пошкоджений, то, у всякому разі, підключивши ебу новий і programmandola, як з будинку матері транспортний засіб не має pi? не мав жодних проблем.
З повагою
jared_poe
23-05-2014, 22:23
Я ще не встиг прочитати ці ecu з bdm, я 3 Iveco, що в майстерні ми замінили, але або я помиляюся, до alimentarle до школи або c'? щось не так в моєму bdm....
Чи Можете ви сказати мені, що пін-код ви використовували, щоб нагодувати вас і який порт bdm ви використовували? що далі з schedino marelli або щось з schedino bosch?
Я ще не встиг прочитати ці ecu з bdm, я 3 Iveco, що в майстерні ми замінили, але або я помиляюся, до alimentarle до школи або c'? щось не так в моєму bdm....
Чи Можете ви сказати мені, що пін-код ви використовували, щоб нагодувати вас і який порт bdm ви використовували? що далі з schedino marelli або щось з schedino bosch?
Я використовував BDM del Galletto 2 , з schedino Marelli блок керування питання має дві двері, BDM , я або використовується на стороні підключення ебу.
jared_poe
24-05-2014, 13:27
Яка версія у тебе півник?мене це не працює, bdm
Яка версія у тебе півник?мене це не працює, bdm
Версія 48
jared_poe
25-05-2014, 07:38
Але те, оригінал або клон? Я ті чорний, 3 світлодіоди, і коли я відкриваю програми мені каже, що прошивка ? 84
Але те, оригінал або клон? Я ті чорний, 3 світлодіоди, і коли я відкриваю програми мені каже, що прошивка ? 84
Моя ? у ver 48 клон , у вікні, у правому верхньому куті не відображається точну версію обладнання , але пам'ятаю, що в обговоренні на форумі описував, як простежити ver Обладнання із зазначенням у верхньому вікні праворуч програми.
jared_poe
30-05-2014, 22:04
ок, спасибі, ти йому зробив деякі зміни Апаратної?
ок, спасибі, ти йому зробив деякі зміни Апаратної?
Немає жодних змін.