КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Пытанне, які капіюецца з ўзору EDC7 Daf

ecutano
16-02-2014, 16:16
Прывітанне Рага , я кланаваная, блокам кіравання EDC7 на Daf cf , блок кіравання ў зыходнае палова мае праблемы з адным побач фарсунак 4/5/6 , пасля чытання арыгінальным блокам кіравання з Galletto 2 у BDM я напісаў, блок кіравання, роўна гняздо пад знос , пасля ўстаноўкі аўтамабіль пойдзе ў ход пры першым запуску і працуе выдатна , пасля некалькіх хвілін працы выключаю рухавік , на наступны дзень перазагрузка аўтамабіль, але рухавік не запускаецца , раблю дыягназ, але блок кіравання EDC не размаўляе , а затым адключыце блок кіравання , думаючы, што там была праблема ў ****llo праграмавання, але, да майго здзіўлення, не маеце зносіны больш? таксама ў BDM.

У вас есць ідэя, можа быць пасьпяховай ??

.
Горадзе
Мульты-цытата
Паведаміць пра
.

sportknight
17-02-2014, 09:11
верагодна, у вас ўзніклі праблемы з электрычным, што вы будзеце спальваць блокі кіравання..

raziel77
13-05-2014, 15:59
альбо блок кіравання прынята dem было менавіта тое праблемы? - гэта значыць, як раз не з'яўляюцца яшчэ аўтамабіль?

nox
14-05-2014, 03:55
Добры дзень, вы можаце падключыць дыягностыку непасрэдна на pin out грэбень ecu, пакінуўшы яе падключанай да аўтамабіля прадказаць, калі мае зносіны, каб убачыць, калі гэта была праблема, ад грэбня да кабіне . Мне ? здаралася шмат разоў, што ад раздыма дыягностыкі nn comunicasse адзін ecu, як рухавік, што падвеска або ABS, і шмат гадзін, бывае, што спыняецца нейкі кабель завод, дзе вы ствараеце крывую, якая раскручваецца, калі ўстаеш у кабіну . І нават пу? ісці ў масы Я ? поспех на stralis. Што і прыйшлі ў рух, я падняў каюты x праверыць, што і калі я riabbassato (прыкладна 1 хвіліну), не ? pi? зламаўся

ecutano
15-05-2014, 07:17
Думаю, што гэта праблема ў мяне на мой інтэрфейс, а таксама адкрыўшы эбу ? пашкоджаны, то, ва ўсякім выпадку, падлучыўшы эбу новы і programmandola, як з дома маці транспартны сродак не мае pi? не меў ніякіх праблем.
З павагай

jared_poe
23-05-2014, 22:23
Я яшчэ не паспеў прачытаць гэтыя ecu з bdm, я 3 Iveco, што ў майстэрні мы замянілі, але ці я памыляюся, да alimentarle да школы або c'? што-то не так у маім bdm....
Ці можаце вы сказаць мне, што пін-код, які вы выкарыстоўвалі, каб накарміць вас і які порт bdm вы выкарыстоўвалі? што далей з schedino marelli або што-то пад з schedino bosch?

ecutano
23-05-2014, 23:32
Я яшчэ не паспеў прачытаць гэтыя ecu з bdm, я 3 Iveco, што ў майстэрні мы замянілі, але ці я памыляюся, да alimentarle да школы або c'? што-то не так у маім bdm....
Ці можаце вы сказаць мне, што пін-код, які вы выкарыстоўвалі, каб накарміць вас і які порт bdm вы выкарыстоўвалі? што далей з schedino marelli або што-то пад з schedino bosch?
Я выкарыстаў BDM del Galletto 2 , з schedino Marelli блок кіравання ў пытанне мае дзве дзверы, BDM , я ці выкарыстоўваецца на баку падлучэння эбу.

jared_poe
24-05-2014, 13:27
Якая вэрсія ў цябе пеўнік?мяне гэта не працуе, bdm

ecutano
24-05-2014, 15:27
Якая вэрсія ў цябе пеўнік?мяне гэта не працуе, bdm
Версія 48

jared_poe
25-05-2014, 07:38
Але тое, арыгінал або клон? Я тыя чорны, 3 святлодыеда, і калі я адкрываю праграмы мне кажа, што прашыўка ? 84

ecutano
25-05-2014, 08:02
Але тое, арыгінал або клон? Я тыя чорны, 3 святлодыеда, і калі я адкрываю праграмы мне кажа, што прашыўка ? 84
Мая ? у ver 48 клон , у акне, у правым верхнім куце не адлюстроўваецца дакладную версію абсталявання , але памятаю, што ў абмеркаванні на форуме апісваў, як прасачыць ver Абсталявання з указаннем у верхнім акне справа праграмы.

jared_poe
30-05-2014, 22:04
ок, дзякуй, ты яму зрабіў некаторыя змены Апаратнай?

ecutano
31-05-2014, 00:22
ок, дзякуй, ты яму зрабіў некаторыя змены Апаратнай?

Няма ніякіх зменаў.