Прагляд Поўнай Версіі : Audi A3 з лікам 2 : 0 TDI BKD
Xtreme0303
15-02-2014, 11:05
Прывітанне, хлопцы, мне трэба некалькі саветаў, каб палепшыць гэтую карту аднаму, мне сказалі, што есць абмежавальнікі з драйвера, але я не змог знайсці іх, і быць сумленным з фарсункі помпа ў мяне вельмі мала вопыту працы мяне кабель лепш пра marelli, прыкладаю файлы з надзеяй, што некаторыя душы, pia можаце дапамагчы мне дзякуй...
hgtferma
07-03-2014, 12:50
добры дзень, я не магу бачыць файлы, але запэўніваю вас, што з карты ecm аднавіць ужо моры коней, то гэта залежыць ад таго, што вы хочаце зрабіць postami колькасць hw і sw машыны, давайце паглядзім, калі мы можам зрабіць што-небудзь
карту, на мой погляд, і цалкам перарабляць....я проста спадзяюся, што ты яшчэ не загружаная так, кім?....
для пачатку я скажу вам, што ў карты педаль пачынае рана, на incremetare пераадольваючы запыт ужо ў вас за разумную цану абаротаў, а затым апускацца да высокім, нават калі ты зрабіў усе па 20% прыкладна ўсе павялічваецца.....
карта лямбда-ідуць moddate негатыў ты incrementandole 3% прыкладна вы знізілі target afr, чаму вы выдалілі дызель....карту дымоў " мне не павялічана, не ведаючы, што вы рабілі...для павелічэння вы павінны выбраць суадносіны afr calcolarselo і запішыце яго ў карту....i lim пары дзіўныя, аднак, і часткі вельмі хутка moddare з аб...карты тэрмін з'яўляюцца, на мой погляд р? небяспечных для счаплення і турбіна, таму што я ўбачыў з крокам больш за 250 ачкоў, што азначае, крокам амаль 6? аб жыцці...вы ведаеце, па меншай меры, у стане працягласць адкрыцця фарсункі як дызель больш адпавядае?? карты turbo акрамя прамовы, працягласці і lim пара есць ціск, запыты 1,6 бар і больш....што турбіна збірае машыны врі?? калі вы ў жыцці некалькіх тых, турбін ужо з 150 миллибар у самых і, утрымліваючы погляду непажаданых пікаў ціску праз iq ўжо рызыка, што ціск на першай цяга турба літаральна выбухае...плюс пайшоў, краніце карты кіравання n75 на шім, дзе замест abbassarle як converebbe з усім, што дызель ў вас павялічаны....
канчаткова, вы не chiso нават egr....
chiptuning.cro
08-03-2014, 00:03
так, карту і паўтарыць усе, але мае віншаванні ідуць у munro для spieggazzione так detagliata, што я бачыў, некалькі разоў на форумах, што' хто-небудзь'...