КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica частковага калі edc15m1-7 4 opel vectra

baraldino
14-02-2014, 11:21
прывітанне, мяне спыталі ? можна зрабіць scodifica часткова на блоку 0281010021 для opel vectra
я бачыў, што на некаторых sw блок кіравання c'? але ад таго, што я чытаў, opel дэталі,
хто-небудзь можа даць мне савет
дзякуй

centrohifi
14-02-2014, 12:25
..ў якой ? верагоднасць ?
... а вы павінны знайсці 24c02 і частковае ? вельмі цяжка ....
ці пастаў ЭМУ ..
ці riallinei з OpCom на 5мин :)

baraldino
14-02-2014, 12:33
з op-com проста riallinearle?
патрэбен carpass правільна?
новага ці старога?
дзякуй

centrohifi
14-02-2014, 12:36
.. мне выпраўляе 24c04 ... я пайшла ў памяці ... потым 2 Флэш-010 ... і, магчыма, атрымаецца доказы непасрэдна з IMMOKiller

centrohifi
14-02-2014, 12:39
спачатку вы павінны мне сказаць, які ? рэальныя праблемы??
калі ? код перамяшчэння epp, і вы скончыце ... проста не трэба чапаць-то ... але ? скрынку вы там хочаце яму ..ці вазьмі іншую скрынку ... і плылі ўспаміны ўнутраныя!!

baraldino
14-02-2014, 13:00
машына ? у майстэрні непадалек, не частка, і ен мне сказаў, што праблема ? блок кіравання
але калі вы не ў стане зрабіць усяго вырашаю ў абодвух выпадках
аднак, сення я распавяду лепш

baraldino
19-02-2014, 06:39
вы падкажыце:
расследаванне больш старанна, я выявіў, што ? страціў чып-ключ, дзе лямпа міргае і машына не заводзіцца
яны ўжо спрабавалі зрабіць scodica (я не ведаю, калі частковае або поўнае)
яшчэ бралі транспондер нявінніца (я не ведаю, што паходжанне) і блок кіравання адной сям'і, але num hw адрозніваецца (у якой мне было прапанавана зрабіць scodifica)
і есць ключ, які не ? ні адзін з 2 блокаў кіравання
я спадзяюся, вы разумееце (? прыгожы хаос)
у мяне есць op-com, чым amiico у гэты момант, калі я магу знайсці чытання арыгінальнай E2prom яго блок прывітання ? можаце запраграмаваць ключ ад іншага аўтамабіля, маючы ў наяўнасці car pass?
ці толькі новы ключ?
дзякуй