КПК

Перегляд Повної Версії : Тому що зниження тиску в рампі йде краще?

ЧІП-ТЮНІНГ
13-02-2014, 23:55
Привіт, хлопці, я заявляю, що в цій області я думаю, що я в нуль, мій scudo 2.0 jtd я це зробив перепризначити листопада від майстерні bosch дуже номінована результаті двигун стукає на низьких обертах шумно, і, коли я вимикаю скрипить ( дивлячись на нього в ecm я бачив, що було піднято тиск в магістралі rail) , потім я переробити карту від 2 різних людей в інтернеті і той же результат-підняли всі тиск в магістралі rail, двигун гучно стукає на низьких оборотах і schricchiola, але в той же час я зробив карту від мене, приймаючи значення rail від інших онлайн-карт, які є більше? низькими цінами, ніж ті, перевизначити різні підготовчі, результат двигун ? дуже тихо, трохи шумний і відчуваю себе набагато більше? турбіна, і хто-небудь покажу ця карта говорить мені, що ? зроблено погано.
Зараз я хотів би зрозуміти, в області rimappature я новачок, але як водій я не можуть зняти 32 років досвід роботи з tir, так що я не розумію, чому? з карткою, що всі говорять, що ? лайно, я бачу, що ван і набагато краще?
Дайте мені кілька порад

blackwolf76
14-02-2014, 00:24
Я думаю, що якщо не прикладіть карти, про який ви говорите ніхто не може? дати точну інформацію.

Кожен з них має методи і стратегії власних перепризначити, і що майже завжди змінюються з автомобіля в автомобіль, таким чином, не існує техніка надійна і безпечна для всіх видів засобів масової інформації.

ЧІП-ТЮНІНГ
14-02-2014, 07:55
Дякую за відповідь blackwolf76 але, на жаль, я поки не можу вкласти я повинен прибути до 80 повідомлень.
Привіт

ugoboss
14-02-2014, 08:20
Дякую за відповідь blackwolf76 але, на жаль, я поки не можу вкласти я повинен прибути до 80 повідомлень.
Привіт

я думаю, що ви можете прикріпити файли, але ви не можете їх завантажити, спробуйте зайти в розширений режим для відповіді і доказів.

ЧІП-ТЮНІНГ
14-02-2014, 09:20
Будь ласка, ви можете пояснити мені, як краще зробити не можу?

dvdtuning
14-02-2014, 14:23
потрібно стиснути файл і прикріпити його в іншому випадку не ви вкладете.

yannsaba
14-02-2014, 15:45
Я роблю відображення: ? і те, що двигуни повинні бути почуті з cxxo так хто краще власника пу? виділити будь-яких проблем. І ? також вірно, що вона займає дуже мало, щоб зробити карту, щось приріст в продуктивності дає його?. Мови f? замість pi? складним, якщо ви хочете міркувати про що ? логіка ecu, ? про те, як ці прирости повинні бути зроблені в правильному порядку. Коротше кажучи, навіть збільшення на *******m значення у випадку, машина якимось чином йде, то ми повинні побачити начерки-яких відхилень?, seghettamenti різні, витрата палива і надійність? . Слід розглядати тільки ті карти, які ти згадав той факт, що твоя їде краще, не означає, що зроблено добре, насправді, можливо, були ті, які перші були porcate ? ви якимось чином у вас випрямлені, салат. Реальна проблема залишається, що в цьому полі ? втрачена повністю компас.

Вже
14-02-2014, 18:50
Занадто stroppia!

І потім кожен автомобіль по-різному реагує. Не ? сказав, що 50bar залізничні у pi? на щит tizzio йдуть добре, навіть на щит гая

ЧІП-ТЮНІНГ
14-02-2014, 19:51
Спасибі хлопці всі відповіді відразу по приїзду в 80-повідомлення розмістили файли, а потім скажете мені свою думку, все, що не виправити перш, оскільки здається, що я знайшов rimappatore, що більше бути rimappatore, здається, скромного чоловіка, який хоче вирішити проблему.
Крім цього, щоб якщо хтось має оригінальний файл з наступних кодів. 0281010591 - 1037356631 вен я був би дуже вдячний.
Привіт і спасибі всім.

legendaryslave
14-02-2014, 20:59
Ви можете прикріпити файл gi? тепер, однак, я я виступаю на рейку тільки тоді, коли це потрібно насправді існує? це означає, що я прийнятий стратегій часів і anticici такими, щоб знизити тиск, це збільшує її в розмірі, скажімо,пам'ятайте, насос для створення іп? тиск поглинає й? коні з дерево? палиця о двох кінцях

Ви можете прикріпити файл gi? тепер, однак, я я виступаю на рейку тільки тоді, коли це потрібно насправді існує? це означає, що я прийнятий стратегій часів і anticici такими, щоб знизити тиск, це збільшує її в розмірі, скажімо,пам'ятайте, насос для створення іп? тиск поглинає й? коні з дерево? палиця о двох кінцях

я писав з тіл я сподіваюся, ви зрозуміли мою думку

ЧІП-ТЮНІНГ
14-02-2014, 21:34
вибачте, як прикріпити?

Ось, хлопці, нарешті, нам це вдалося.
від далі порад.
Спеціально прикріплені файли:
2 ФАЙЛУ: файл перепризначений від rimappatore примітка майстерня bosch, rail високого засобом стукає внизу ? дуже шумно, сіль. abbruzzese на 85-90 км/год 4? руху, і при зупинці смердить і двигун schricchiola.
FILE 3: file перепризначений від rimappatore форуму , rail високого засобом стукає внизу ? дуже шумно, сіль. abbruzzese на 85-90 км/год 4? руху, і при зупинці смердить і двигун schricchiola.
4 ФАЙЛУ: файл, з якого я взяв кий, щоб мої rimappature.
ФАЙЛ 6: файл перепризначений від мене, rail низьким засобом, не стукає ? досить гладко, сіль. abbruzzese в 100-105 км/год 5? руху температура регулювання, педалі проводці акселератора світліше і відповідає трохи більше? швидко, і після натискання на педаль акселератора почала чути свист турбіни. Для мене це майже добре, на 78% ( з цим, схоже, усе ще один двигун під, не в плані продуктивності, але, як fluibilita rumorosit? дуже dimuinti, якщо не майже зникли, на відміну від звичайного щита 94 резюме
Від хлопців чекаю ваших думок

7112711371147115

Хлопці, скажіть мені, якщо можете їх читати
Дякую

я писав з тіл я сподіваюся, ви зрозуміли мою думку

legendaryslave чи можете ви їх читати?
Дякую

ugoboss
15-02-2014, 07:43
я дав поглянути, але і' важко контролювати зміни, якщо відсутній оригінал, у мене є один такий, але я не впевнений, карти, ви повинні розмістити його в грі, з тим, що я, я і я повторюю, я не впевнений, порівняння я не бачу всього цього тиску в рампі, навіть у файлі другого приготували мені здається, що це орі.

franco75
15-02-2014, 11:12
я зрозумів, що йти ? що з карти, терміни змінені

ЧІП-ТЮНІНГ
15-02-2014, 14:35
я зрозумів, що йти ? що з карти, терміни змінені

Браво franco75 ви скористалися в повному обсязі

я дав поглянути, але і' важко контролювати зміни, якщо відсутній оригінал, у мене є один такий, але я не впевнений, карти, ви повинні розмістити його в грі, з тим, що я, я і я повторюю, я не впевнений, порівняння я не бачу всього цього тиску в рампі, навіть у файлі другого приготували мені здається, що це орі.

Вибачте ugo boss, але в грі немає я раніше rimappatore сказав, що у lha більше

Вам додаю файл, з якого я взяв кий

ugoboss
15-02-2014, 18:53
Вам додаю файл, з якого я взяв кий

7121

я повторюю вам, що якщо ви не маєте файлу ori важко побачити і оцінити зміни.

p.s. впевнений, що великий тренер не дав вам файл орі, коли він зробив роботу, і ще гірше, не було більш приємно.

ЧІП-ТЮНІНГ
15-02-2014, 19:09
я повторюю вам, що якщо ви не маєте файлу ori важко побачити і оцінити зміни.

p.s. впевнений, що великий тренер не дав вам файл орі, коли він зробив роботу, і ще гірше, не було більш приємно.

Привіт ugo boss прямо зараз докладаю вихідний файл з таким же hw і sw оговтався від цього форуму.

файл видалений ori
Дуже схоже насправді майже близнюки в файл N6 той факт, що від мене, з яким я йду
Хлопці з думками.:D:cool:;)

leandro89
15-02-2014, 19:19
Привіт ugo boss прямо зараз докладаю вихідний файл з таким же hw і sw оговтався від цього форуму.

файл видалений ori
Дуже схоже насправді майже близнюки в файл N6 той факт, що від мене, з яким я йду

файли ori повинні бути введені в баку даних, щоб полегшити будь-пошук та обговорення йде вставив посилання з номером вісь,
пам'ятаю, що файли, орі повинні бути введені, вказавши hw, sw, тип ecu і резюме

ugoboss
15-02-2014, 19:31

файл видалений ori

на мій погляд, в тому, що цей файл не кричи.

я скачав те, що залишилося, я не бачив, що він був видалений, (fat casein ca fasei)

ЧІП-ТЮНІНГ
15-02-2014, 19:45
я скачав те, що залишилося, я не бачив, що він був видалений, (fat casein ca fasei)

прямо зараз ? у банк даних, якщо ви хочете, ви можете побачити їх.
Дякую

msport (exil77grande)
11-03-2014, 12:21
бачив, що обговорення тоді закінчилося на другий план, хотів оновити його, сказавши, що перший rimappatore, що потім він втратив, звичайно, про файл-орі зробив карту повністю неправильною і 2 mappatori наступні не в змозі знайти файл ori прийняли сигнали від одного з hw одно, але sw-іншому, тому що це не він перебував,мораль зробили бійню, на бійню, і результат вже пояснив, чіп-тюнінг,кожен зрештою ви звернулися до нас, ми знайти файл золотих,ми повернулися з 0 і ми зробили просту карту, яка, мабуть, sodisfa клієнта-добре і без проблем з продуктивністю,шум і сморід залежить.