Прагляд Поўнай Версіі : ecu 4af
Прывітанне ў мяне невялікі пытанне для вас: панда ў пытанні мантуе 4 af і азнаеміцца з гала ок,гэта займае прыкладна 1 гадзіну і далей , калі я хачу напісаць мод, мне ен кажа, што файл не правільны ,вы чулі?:confused:
centrohifi
13-02-2014, 15:41
....curiosit?............
па якой прычыне вы хацелі б прачытаць?? што вы робіце??
я хацеў бы змяніць карту , ведаю, што па пыласосам не робіць, як і на turbo, але яго чамусьці , мая мэта і зрабіць яе больш шалены, нават калі мала
marco_evolution
15-03-2014, 19:17
Прывітанне скф супастаўляецца 600-1 .1 8v
некалькі месяцаў таму, і гэта ідзе вельмі моцны :)
Я не выкарыстаў певень?...мне было б цікава ведаць памер файла, які вы чыталі
таксама версія певень...правільны файл для пеўня павінна быць 320k ;)
не памер і 256k чытаць з гала
marco_evolution
16-03-2014, 20:12
хм, такім чынам, hw<100 :(
што hw ? у 4af я ведаю, што я мантую файл 320k незалежна ад інструмента выкарыстоўваецца
hw не магу сабе sappere ставіць нас тыпу 45min., каб чытаць
marco_evolution
18-03-2014, 15:34
З певень ce працэдуры, каб паставіць яго ў boot, і запісаць яе cio? вы павінны атрымаць пін-код мне здаецца-104 у stxx цяпер у мяне няма нічога наперадзе, а гэта каштуе, калі збірае mpc st у адваротным выпадку-не!
Памер файла ложак ад 4AF павінны быць 304kb, і я думаю, павінна быць адно і тое ж, незалежна ад праграміста. Працэдура загрузкі існуе, гэтыя блокі кіравання вы можаце прачытаць, і напісаць, як вы хочаце, хто ж на кантактах памяці st, як кажа masco_evolution, а хто на супраціў, але аб тым, як вы хочаце.
marco_evolution
18-03-2014, 17:23
памер поўны доступ на чытанне певень 320k калі мікра-st 256k ? motorola..st ўліваць у boot у той час як motorola няма!
Глядзіць то гэта таксама залежыць ад інструмента...Чаму? я заўседы чытаў файл велічы 304 Kb на гэтыя блокі кіравання, чытаеце толькі flash, не e2peom..
marco_evolution
18-03-2014, 19:32
flash ? 304kb а e2p 2kb астатнія, якія чытаюць інструменты тыпу певень sar? mpc... kess v2,abrites чытаюць толькі ўспышка..а не mpps galletto чытае файлы 320k
Іншых інструментаў не ведаю.......можа змяніць тое....
marco_evolution
18-03-2014, 19:46
Звычайна гэтыя памеры для прыросту прадукцыйнасці проста файл з 304 або толькі flash або 320..А калі ? шашы, якое падтрымлівае працэсар motorola, як я думаю, што гэта тое, што ў дыскусіі файл, які кідкоў fuore з любым інструментам ? 256k
ок, а затым ? мой файл, прачытана 256 з пеўня, але не піша мне мод то і праблема,не ведаю як гэта зрабіць
marco_evolution
19-03-2014, 13:12
пу? быць, што вы зрабілі скажэнні..дай больш инфо на нумару hw і sw ecu, што мы спрабуем лепш зразумець, што ? поспех
Экю і : IAW 4AFP2 hw 204 1808-0cr 1.1 panda 4x4
marco_evolution
21-03-2014, 09:14
ідэальна падыходзіць, то файл 256k, не ? добра, што інструмент больш падрабязна? калі ў вас пеўнік ты з зачыненымі вачыма
яго я чытаю з пеўня, але мяне законам ад 256 ,я павінен нешта змяніць?
marco_evolution
21-03-2014, 14:20
я хацеў бы праверыць, ці файл, які вы закон, калі можна?. Можа быць, памыляецеся пратакол, калі ў вас есць певень, паспрабуйце прачытаць з адным з інструментаў. А што ecu менавіта ваша мае канкрэтнай працэдуры, каб паставіць яго ў boot пры ўключэнні чытанне/запіс і певень.. З самага пачатку, калі чытаць/пісаць пін-код павінен быць заземлены!!!
Вы павінны выканаць наступныя дзеянні :
1)Харчовая блок кіравання звонку, вынікаючы распиновка ў 4Af(для харчавання ecu згаджаецца даць яму знешняе харчаванне)
2)NB!! без адключэння харчавання ад блока кіравання зніміце масу з дапамогай pin-кода 104(пераканаецеся, што провад, які ты заплаціў, так і зняты добра, і што есць ілжывае масы з-за сажалкі, рэшткі)
marco_evolution
26-05-2014, 16:34
Зрабіў гэтую працэдуру?