Перегляд Повної Версії : Інформація про апаратної півень v2
davidepar
13-02-2014, 01:03
Привіт всім , я хотів би знати, якщо хтось на форумі володіє півневі v2 оригінал може розміщувати фотографії пластини мати...мені було б цікаво побачити компоненти для порівняння з іншими аналогічними, але не однаковими
було б цікаво перевірити...
ps якщо адміністратор дозволяє, що скажете??
ps і правда, що півень ori має версії 60-х ?
ви можете дати мені люменів?
дякую:)
maurof650
13-02-2014, 11:54
Daviede, навіть якщо хтось postasse фото, в даний час, ви не можете його побачити, так як ви ще не облікові дані для доступу до цієї привілеї (див. правила форуму).
Зачекайте, поки у вас є ця можливість. Однак, ці фотографії я пам'ятаю кілька на форумі все те, що не були недавно видалені шляхом очищення його обговорення Півник V2.
Вітання
davidepar
13-02-2014, 12:09
спасибі мауро....я знав цю річ, але якщо ви postasse відкриті фотографії з enter advanced можна побачити..***** unque вітаю вас, дякую
у fgtechv2 є кілька карт, перші і без j-tag до останніх, і вони divese між ними, ще все resinate, отже, не подивитися нічого.
maurof650
13-02-2014, 19:17
.............але якщо ви postasse відкриті фотографії з enter advanced можна побачити............
pnausmotorsport
16-02-2014, 09:37
я v54 і ? всі этилабиетат, отже, також приклавши фото, ви нічого не розумієте
pnaus