Прагляд Поўнай Версіі : Інфармацыя аб апаратнай певень v2
davidepar
13-02-2014, 01:03
Прывітанне ўсім , я хацеў бы ведаць, калі хто-то на форуме валодае пеўня v2 арыгінал можа размяшчаць фатаграфіі пласціны маці...мне было б цікава ўбачыць кампаненты для параўнання з іншымі аналагічнымі, але не аднолькавымі
было б цікава праверыць...
ps калі адміністратар дазваляе, што скажаце??
ps і праўда, што певень ori мае версіі 60-х ?
вы можаце даць мне люменаў?
дзякуй:)
maurof650
13-02-2014, 11:54
Daviede, нават калі хто-то postasse фота, у цяперашні час, вы не можаце яго ўбачыць, так як вы яшчэ не ўліковыя дадзеныя для доступу да гэтай прывілеі (гл. правілы форума).
Затым пачакайце, пакуль у вас есць гэтая магчымасць. Аднак, гэтыя фатаграфіі я памятаю некалькі на форуме ўсе тое, што не былі нядаўна выдаленыя шляхам ачысткі яго абмеркаванне Пеўнік V2.
Прывітанне
davidepar
13-02-2014, 12:09
дзякуй маўра....я ведаў гэтую рэч, але калі вы postasse адкрытыя фатаграфіі з enter advanced можна ўбачыць..***** unque вітаю вас, дзякуй
у fgtechv2 есць некалькі карт, першыя і без j-tag да апошніх, і яны divese паміж імі, яшчэ ўсе resinate, такім чынам, не паглядзець нічога.
maurof650
13-02-2014, 19:17
.............але калі вы postasse адкрытыя фатаграфіі з enter advanced можна ўбачыць............
pnausmotorsport
16-02-2014, 09:37
я v54 і ? усе этилабиетат, такім чынам, таксама прыклаўшы фота, вы нічога не разумееце
pnaus