Перегляд Повної Версії : qashqai 1.5 дизель помилка P2263
CiccioBullet
12-02-2014, 13:59
Привіт, хлопці у мене є проблема в моїй nissan qashquai практично я ? горить контрольна лампа двигуна, червона і makkina втрачає потужність після 2200 оборотів ? як, якщо вона йде в recovery ебу, я зробив діагностику і мені ? вийшла помилка p2263 ( контур подачі повітря) я перевірив всі патрубки, клапан управління wastgate, датчик маси повітря ( купив новий), але nnt nn йде хтось пу? мені допомогти?
можливо, клапан egr, який не працює добре, і залишається заблокованою.
можливо, клапан egr, який не працює добре, і залишається заблокованою.
я думаю, навіть я,спробуйте побачити в діагностиці при закритті.
Alfiuccio
12-02-2014, 20:04
я згоден з колегами, демонтаж і приємний чистий.....
CiccioBullet
13-02-2014, 07:15
Ок, тільки що я можу зробити? qst доказ будемо сподіватися, що в qst.
Alfiuccio
13-02-2014, 20:56
Якщо я правильно пам'ятаю, в цьому автомобілі в діагнозі повинні знайти скидання egr....
magic heroes
14-02-2014, 09:55
з діагнозом ви пробували на шлях контролю тиску турбо? c'? у discostamento тиску між справжнім і obbiettiva ? якщо ви ? позитивний чи негативний?? s? тиск вимірюється ? supperiore, то вам не потрібно контролювати ne муфти ne EGR... не втрачає тиск, але recovery ? ймовірно, з-за надлишкового тиску. перевірте привід змінної геометрії! палітра turbo заблоковані, соленоїд несправність трубки депресії та ін.. ригелів turbo, який управляє геометрією рухається..????
PS. ? 1.5 DCI або 2.0 ? ... проте, якщо останнім часом я, виявляється, гори із змінною геометрією турбіни, а не wastgate. є 2 види управління VGT... привід електричний або пневматичний... в чому??? добре, що часто зависає ;-) . дайте нам знати ..
peppinoxy
15-06-2014, 11:46
Привіт, хлопці, я теж така ж проблема : турбіна нова egr розібрані і чистити клапан управління турбіни новий, але машина не робить муфти і труби в порядку. Я знайшов, бруду, масла, поруч з вакуумний насос та шланг інтеркулера ви бачите покривало чисте масло. Я не знаю, що перевірити.
franco1971
15-06-2014, 12:28
ви повинні відправити значень діагностики, однак, як правило, коли від цих помилок, і проблема, клапан egr,
peppinoxy
15-06-2014, 12:37
Спасибі x швидкий відповідь. Клапан системи рециркуляції ог ? чиста, як ніколи aecondo вас може працювати погано ? Я можу виключити тільки через карту правильно ?
magic heroes
15-06-2014, 12:48
помилки зберігаються ? пошти на наявність DTC... з діагнозом активного пробували, якщо EGR рухається?
franco1971
15-06-2014, 12:57
відповідь була для cicciobullet, замість цього ви повинні відкрити ще одне обговорення, в будь-якому випадку, як каже магії heroes вам потрібно зробити діагностику і дати нам більше інформації.
peppinoxy
15-06-2014, 12:59
Я роблю припущення : я не великий фахівець . З delphi 2013.3 мій автомобіль не визнає, а з texa idc4 я знайшов помилку p2263 датчик температури повітря, датчик маси повітря . Там виходить, що delphi не розпізнає цей двигун-k9k а виходить спокійно з m9r, що ? у 2000 році обсяг
franco1971
15-06-2014, 13:35
дефект, як давно існує і, особливо, в умовах виникає? Час назад виявився мій колега, який після того, як перевірив все, і я кажу, все вирішується заміною турбіни, але ви говорите, що це була вже замінена (я сподіваюся, що новий).
peppinoxy
15-06-2014, 13:58
X, aeg я побачив, піднявши автомобіль турбіна виглядає як нова з боку інтеркулера я думаю, вони замінили core assy. Тепер мене переслідувати брудного масла, але я не розумію, якщо ? вона сочиться або вакуумний насос, який втрачає і imbratta все.
franco1971
15-06-2014, 14:22
Повторюю:дефект, скільки часу існує, і особливо, в яких умовах виникає?можливо, після заміни турбіни ще турбіна виявляється відновленої і не новий, а потім натисніть додаткові елементи управління. Добре також витратомір повітря і повітряний фільтр я знайшов деякі відкритим від бруду, а потім розбиті
peppinoxy
15-06-2014, 14:38
Ок, вибачте. Я l я купив um місяць тому, і він завжди робив, коли я 110 .червоний світловий індикатор, який гасне, коли я вимикаю машину. У dbimetro може зробити ці жарти тільки тоді, коли я певну швидкість ? На малих обертах ніби нормально. Я можу спробувати його почистити або поради заміни ?
franco1971
15-06-2014, 22:21
так, датчик витрати повітря, то можна очистити не може зашкодити, якщо ви робите це з обережністю і може зробити ці жарти
blackwolf76
16-06-2014, 00:03
Я ? сталося так, що кілька турбін з coreassy замінити у них були проблеми тиску. Буває, що, коли ламається турбіна багато разів зношується кожух турбіни і, отже, не може створити потрібний тиск.
franco1971
17-06-2014, 22:00
Добре сказав blackwolf, а потім при зміні coreassy перевірте, чи добре лопатями змінної геометрії тому що багато разів були пошкоджені і не завжди можуть замінити